Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2010 06 18, 16:48)
ms sian nepavyks. palauk kitos dienos, kai tikrai reaguosiu i tavo pastabas arba pasirink kita objekta pasikrovimui  4u.gif as rimtai  4u.gif

ko tu susireiksmini taip? nei tu man idomi kaip zmogus, nei kaip fotografas. Parasineji nesamoniu, paerzinu, o tu cia galvoji, kad man lb svarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 18, 15:50)
ko tu susireiksmini taip? nei tu man idomi kaip zmogus, nei kaip fotografas. Parasineji nesamoniu, paerzinu, o tu cia galvoji, kad man lb svarbu  lotuliukas.gif

na vat, ir sakau, grazus siandien oras, bet kiek vejuota. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 06 18, 12:34)
(taip kad kai kurie, pirstais nerodysim tai giriasi kad nusipirko, tai pardavineja tongue.gif). esu labai stabili pasirinkimuose ir  manau, kad tik blogam fotografui fotikas gali but blogas tongue.gif ir jei kas nesigauna, tai mano beda, o ne fotoaparato 

Čia apie mane! hihihi.gif taip taikliai laugh.gif nail.gif
Atsakyti
Pupeliuk,sveikinu su pirkiniu-puikus pasirinkimas 4u.gif

Vienok, prisidedu prie sveikinimu,labai patiko svetaine ir jos turinys,viskas taip gyva ir jausminga,i favoritus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 18, 19:06)
Čia apie mane! hihihi.gif taip taikliai laugh.gif nail.gif

na ne 4u.gif poreikiu specifiniu atsiradimas - kitas klausimas. 4u.gif noras tureti AF - suprantamas. tikrai neturejau taves galvoje 4u.gif

raige, kaip gyva? pamaciau kad skaitai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 birželio 2010 - 18:36
Sansara, savęs ieškojimuose. Kas žiauriai vargina.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 06 18, 19:35)
na ne  4u.gif poreikiu specifiniu atsiradimas - kitas klausimas.  4u.gif noras tureti AF - suprantamas. tikrai neturejau taves galvoje  4u.gif

raige, kaip gyva? pamaciau kad skaitai wink.gif

Nieko tokio, tik toks labai savalaikis komentaras sutapęs su mano technikos pasikeitimu, kurio logiškai paaiškinti negaliu, matyt nemoku fotografuot biggrin.gif

Bet tai man vienodai, gražiai piešia mano contaxas. Tuom ir džiaugiuosi biggrin.gif

Mariau, norėjau paklausti, vestuves tu fotografuoji į NC ar VC portrą ar į kokią turi? Dabar kai turėjau greta palyginimą - išfotografavau nc ir vc juostas ir iš karto skenavau, tai man vc net kiek labiau patiko (buvau ją atidėjus kaip neva per ryškią). Labai malonios spalvos.
Atsakyti
Emilija, i portra vc smile.gif Nes spalvos labiau veikia galutiniam rezultate. Siaip naudoju: portra 800vc, 400vc, 160vc, kodak gold 200, fuji superia 200 ir dabar dar Gintare man suorganizavo 160 agfa portretines. Ji vakar jas isbande, o rytoj vestuvese isbandysiu ir as wink.gif
Atsakyti
labas rytas,

norėjau paklausti,. gal ir kvailas klausimas, bet jis man šiandien iškilo.
kai nuskenuojate juostines foto, kiek daug ir ar dar dirbate prie jų su PS? ką darote dažniausiai?

p.s. skenuoju paskutines siauras juosteles iš Italijos ir suvokiau, kad padariau vieną lemtingą klaidą - užsimoviau vieną objektyvą (28 mm Exacta) ir visiškai nenaudojau savo 50-uko. Exacta neblogai piešia tik prie nepriekaištingos šviesos portretus, kad ir kaip keista bebūtų, o pvz. mieste su juo man yra bėda. tai va, o aš kito net nebuvau ant siauros juostos užsidėjus sad.gif tokie ir rezultatai. bokeh - JOKS ir šiiap toks murzinumas juostose, spalvos bilekokios ir t.t. Veu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 18, 22:29)
Emilija, i portra vc smile.gif Nes spalvos labiau veikia galutiniam rezultate. Siaip naudoju: portra 800vc, 400vc, 160vc, kodak gold 200, fuji superia 200 ir dabar dar Gintare man suorganizavo 160 agfa portretines. Ji vakar jas isbande, o rytoj vestuvese isbandysiu ir as wink.gif

A, matai, tai tu taip nenuosekliai kartais. Bet ačiū, žinosiu. Kažkaip visgi manau tam pačiam renginy skirtingu juostų nenaudosiu, praeitose vestuvėse Fuji pro ir portra naudojau, tai nepatiko man tas skirtingumas atspalvių, vientisumo norisi. Dabar 2 vestuvės man artėja, nelabai komercinės, draugų ir pažįstamų, tai tipo ruošiuosi biggrin.gif nusipirkau dabar vc, biški sudvejojau ar gerai smile.gif

Kristina, as PS pasidariau standartinius actionus postscan smile.gif tipo "tvarkymas kvadratas/vertikali/horizontali", jų esmė tokia, kad prisideda brightness/contrast layeris (kurį pareguliuoju), pridedu sharpo ir sumažinu iki internetinio formato 800xkažkiek pixelių, kvadratas iki 600x600 px. Tai po skano praleidžiu per actioną ir išsaugau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 19, 10:52)
A, matai, tai tu taip nenuosekliai kartais. Bet ačiū, žinosiu. Kažkaip visgi manau tam pačiam renginy skirtingu juostų nenaudosiu, praeitose vestuvėse Fuji pro ir portra naudojau, tai nepatiko man tas skirtingumas atspalvių, vientisumo norisi. Dabar 2 vestuvės man artėja, nelabai komercinės, draugų ir pažįstamų, tai tipo ruošiuosi biggrin.gif nusipirkau dabar vc, biški sudvejojau ar gerai smile.gif

Emilija, ka reiskia nenuosekliai?? as zinau kokia juostele kur naudoti ir darau tai samoningai, tai nemanau, kad nenuosekliai.

Kristina,
as sviesinu/tamsinu/kontrastinu dazniausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 19, 10:00)
Emilija, ka reiskia nenuosekliai?? as zinau kokia juostele kur naudoti ir darau tai samoningai, tai nemanau, kad nenuosekliai.

Kristina,
as sviesinu/tamsinu/kontrastinu dazniausiai wink.gif

Ta prasme kad vieno renginio metu naudoji ne tą pačią juostą. Ok, supratau tavo metodiką, dar toli gražu man iki tavo patirties smile.gif Aš tų gold ir superia net bandžius nesu, kažkaip net nenutuokiu spalvos kokios. Ir dar įdomu kiek juostų sunaudoji?
Atsakyti