Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2010 06 18, 11:09)
nu tai sansara, perku is taves hazeli wink.gif smile.gif juk nefotkini smile.gif pamatysi, kokiu geru kadru jis padarys smile.gif as rimtai

ms - ne (as irgi rimtai).
ir gali ateityje neklausinet panasiu klausimu, nes atsakymas bus toks pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 birželio 2010 - 10:22
QUOTE(Sansara @ 2010 06 18, 10:08)
smagu buvo pamatyt ir suprast kiek mano vaikas paaugo  lotuliukas.gif
sillwio aciu uz savotiska siurpriza, nes ta meeta prisiminti tikrai smagu  4u.gif

Man paciam buvo didelis siurptizas. Tikejausi isvysti puse juostos zoosode ir likuse puse testiniu kadru jau po pirmosios leicos mirties, o cia bac smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2010 06 18, 10:09)
nu tai sansara, perku is taves hazeli wink.gif smile.gif juk nefotkini smile.gif pamatysi, kokiu geru kadru jis padarys smile.gif as rimtai

Sansara, ka padarei hasseliui, kad jis gerus kadrus pats daro? As irgi tokio noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 06 18, 12:17)
ms - ne (as irgi rimtai).
ir gali ateityje neklausinet panasiu klausimu, nes atsakymas bus toks pats

nu zinant tavo natura, tai atsakymu gali buti ir kitokiu smile.gif tai paklausinesiu retkarciais biggrin.gif
Atsakyti
Na aš nemanau kad menas=protas. Tačiau kad būtum tikras menininkas negali tiesiog "daryt meną", turi jį suprasti, turi žinoti, kas yra menas. Ne veltui yra studijos, ne veltui visokios akademijos. Be abejo dalis meno žmonių nėra nieko baigę, susijusio su menu, tačiau tikrai manau, kad jie žinos kas yra Picaso, Da Vinci ir apskritai, kas yra klasikinis ir kitoks menas.

Sutinku, kad didelę dalį meno vertinime sudaro kritikai, bet dabar kritikai yra ypatingai atsargūs vertindami, jau ne kartą turbūt minėjau kaip Gombrichas savo knygoje "meno istorija" pabaigoje rašė, kad šiuo metu kritikai, šitaip susimovę su impresionizmo vertinimu, dabar jau bijo vertinti to, ko jie galbūt nesupranta.

Diskusija tikrai verta pratęsimo prie arbatos puodelio smile.gif
Atsakyti
trumpai is esmes ir paprastai, tai man menas yra tai, kas yra geeera, kas daro zmones geresnius smile.gif
bet jo, gal iseis kada pasneket prie "arbatos butelio" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 18, 11:28)
nu zinant tavo natura, tai atsakymu gali buti ir kitokiu smile.gif  tai paklausinesiu retkarciais biggrin.gif

g.gif is ko cia nusprendei apie mano "natura". as nekeiciu fotiku kaip kojiniu (taip kad kai kurie, pirstais nerodysim tai giriasi kad nusipirko, tai pardavineja tongue.gif). esu labai stabili pasirinkimuose ir manau, kad tik blogam fotografui fotikas gali but blogas tongue.gif ir jei kas nesigauna, tai mano beda, o ne fotoaparato 4u.gif todel si karta del mano "naturos" labai suklydai, kaip ir ana karta vertindamas mano "moralinius principus" mirksiukas.gif
Atsakyti
nu man tai teks pabuti be "morales" biggrin.gif tai issiregistruoju, tai prisiregistruoju. bet labai reikia smile.gif pasigirti pagaliau paleistu mano puslapiu (kzk nepasidalinus to dziaugsmo tiek nejauti:) www.vienok.lt
ir pagirti Grethen uz dizaina ax.gif . Zd, jei kam ko panasaus reikes - drasiai rekomenduoju. musu bendri interesai, aisku, toli perzenge dalykinio bendravimo ribas, tai esu totaliai subjektyvi, bet ji gabi, turi ideju, moka "paspausti" kompiuterastus ir siaip, smagu buvo viska derinti.

o as busiu aktyviau back, kai tik busiu mokslu daktare, toks tikslas uzsibreztas;)) pasiilgstu ;*

gaziulka

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 06 18, 13:34)
g.gif is ko cia nusprendei apie mano "natura". as nekeiciu fotiku kaip kojiniu (taip kad kai kurie, pirstais nerodysim tai giriasi kad nusipirko, tai pardavineja tongue.gif). esu labai stabili pasirinkimuose ir  manau, kad tik blogam fotografui fotikas gali but blogas tongue.gif ir jei kas nesigauna, tai mano beda, o ne fotoaparato  4u.gif todel si karta del mano "naturos" labai suklydai, kaip ir ana karta vertindamas mano "moralinius principus"  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif parodyk pirstais, kurie "tai giriasi kad nusipirko, tai pardavineja" biggrin.gif manau turesiu ka pakomentuoti.. stengsiuos kuo svelniau, kad neapsiverktum eilini karta smile.gif

GAZ/vienok - sveikinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 18 birželio 2010 - 12:29
QUOTE(vienok @ 2010 06 18, 12:01)
bet labai reikia smile.gif pasigirti pagaliau paleistu mano puslapiu

gaziulka

Gaziulka/vienok, sveikinu! Puikus puslapis, puikus darbu pristatymas, puikus tekstai. I favoritus. Disertacija gal rasai fototerapijos tema?
Atsakyti
Gaz, puslapis labai fainas, kažkoks harmoningas smile.gif šaunuolė (-ės abi ) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 06 18, 14:09)
Gaziulka/vienok, sveikinu! Puikus puslapis, puikus darbu pristatymas, puikus tekstai. I favoritus. Disertacija gal rasai fototerapijos tema?

kaip smagu girdeti smile.gif
o fotografijos terapija - oj ne, cia man nauja iniciatyva. disertacija is egzistencines psichologijos, jeigu paprastai, tai apie tai - ka reiskia gyventi arba jaustis gyvu. su fotografija susije tik tiek, kad ir tas, ir tas apie gyvenima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2010 06 18, 14:26)
Gaz, puslapis labai fainas, kažkoks harmoningas smile.gif šaunuolė (-ės abi ) wink.gif

fainas apibudinimas, aciu smile.gif
Atsakyti
ms sian nepavyks. palauk kitos dienos, kai tikrai reaguosiu i tavo pastabas arba pasirink kita objekta pasikrovimui 4u.gif as rimtai 4u.gif

vienok, puiki svetaine ir dar puikesni, nematyti kadrai nustebino 4u.gif . as idesiu linka i ja, prie portreto mano tinklapyje, kaip ir buvom snekeje 4u.gif
Atsakyti