Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2010 06 17, 20:02)
be abejo į plačius. nuo konkretaus atvejo - iki meno suopračio smile.gif
galbūt mes susidūrėme su šiuolaikinio meno problema, kai meno kūrinys negali būti atsietas nuo konteksto. kai jis neegzistuoja vienas pats, kaip kad klasikinė dailė, pvz., kai jis nestebimas be aprašymo, apibūdinimo, kuris yra toks subjektyvus, kad gali būti suprantamas be galo siauram ratui asmenų, o gal tik vienam kūrėjui.
jeigu įdomu, papasakosiu kada prie progos, koks nušvitimas aplankė mane šiemet lankantis Vienos Moderniojo meno muziejuje, leudiškai vadinamame MuMoK (Museum Moderner Kunst). Ypatingai pastebėjimų turiu apie meno stebėtojus, o ne kūrėjus biggrin.gif

Bus įdomu pratęst diskusiją prie arbatos smile.gif Tema plati ir neišsemiama, bet įdomi.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 06 17, 20:17)
Bus įdomu pratęst diskusiją prie arbatos smile.gif Tema plati ir neišsemiama, bet įdomi.

mielai papasakosiu įspūdžius, o taip pat tai, kaip patekau į Austrijos nacionalinę televiziją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 06 17, 20:27)
mielai papasakosiu įspūdžius, o taip pat tai, kaip patekau į Austrijos nacionalinę televiziją biggrin.gif

Oooo. Įdomu smile.gif
Atsakyti
as manau taip, viska leidi per savo prizme. jei nori matyti prasme vaiko piesinyje - matysi, nes jos ieskosi. jei nenori matyt vien del to, kad tai vaikas/nesamoninga kuryba/atsitiktinumai/tevu itaka - nematysi. jei turi pakankamai issilavinimo meno srityje ir bent jauti kas yra menas, kas ne - nematysi arba atvirksciai - matysi, nes tiesiog ziuresi i rezultata, nemastant nei kaip tai gime, nei kas pagimde....
manau viskas yra visiskai subjektyvu tiek poziuryje, tiek jausmuose kurie kyla, tiek ziniose, kurias turi apie kurini, tiek issilavinime, ribotume arba ne, atvirume idejoms, nuostatoms ir panasiai.
as esu mene ant tiek ribota (gal ir gyvenime), kad turiu tik pojuti, be jokiu ziniu, konkreciu formuluociu, aprasymo zodziais. turiu jausma, jauciu nuotrauka arba ne. visa laime, kad tas jausmas daznai pataiko i "meno" pojuti, jei ne - butu ragu kontora.
bet daug ir "ne meno" foto man patinka biggrin.gif tiesiog jos grazios ir zadina estetini pasitenkinima be gilesniu minciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 birželio 2010 - 20:46
QUOTE(Sansara @ 2010 06 17, 20:42)
as manau taip, viska leidi per savo prizme. jei nori matyti prasme vaiko piesinyje - matysi, nes jos ieskosi. jei nenori matyt vien del to, kad tai vaikas/nesamoninga kuryba/atsitiktinumai/tevu itaka - nematysi. jei turi pakankamai issilavinimo meno srityje ir bent jauti kas yra menas, kas ne - nematysi arba atvirksciai - matysi, nes tiesiog ziuresi i rezultata, nemastant nei kaip tai gime, nei kas pagimde....
manau viskas yra visiskai subjektyvu tiek poziuryje, tiek jausmuose kurie kyla, tiek ziniose, kurias turi apie kurini, tiek issilavinime, ribotume arba ne, atvirume idejoms, nuostatoms ir panasiai.
as esu mene ant tiek ribota (gal ir gyvenime), kad turiu tik pojuti, be jokiu ziniu, konkreciu formuluociu, aprasymo zodziais. turiu jausma, jauciu nuotrauka arba ne. visa laime, kad tas jausmas daznai pataiko i "meno" pojuti, jei ne - butu ragu kontora.
bet daug ir "ne meno" foto man patinka biggrin.gif tiesiog jos grazios ir zadina estetini pasitenkinima be gilesniu minciu.

Gražiai surašei, Sansara.
Atsakyti
A žinot ką? Vakar nutariau paryškint juostų truputį ir, o dieve, pasirodo buvo likus viena juosta neryškinta iš praeito susitikimo. Skenuoju dabar.
Atsakyti
Sumečiau į flickr'a Jei kas nors prieš būti ten, duokit žinią.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 06 17, 22:11)
Sumečiau į flickr'a Jei kas nors prieš būti ten, duokit žinią.

biggrin.gif aš noriu didelių su savim emailu arba diske, gal atsiveštum nuskenuotas? biggrin.gif vis tiek gi matysimės.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 06 18, 05:24)
biggrin.gif aš noriu didelių su savim emailu arba diske, gal atsiveštum nuskenuotas? biggrin.gif vis tiek gi matysimės.

Galiu pasiimt negatyvus su savim. Galiu ir nuskenuot, bet mano skeneris silpnokas, jeigu skenuot spaudai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 06 18, 08:56)
Galiu pasiimt negatyvus su savim. Galiu ir nuskenuot, bet mano skeneris silpnokas, jeigu skenuot spaudai.

tai parsivežk negatyvus. juk Vilniuje būsi kelias dienas, aš pasiimsiu, nusiskenuosiu ir grąžinsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
smagu buvo pamatyt ir suprast kiek mano vaikas paaugo lotuliukas.gif
sillwio aciu uz savotiska siurpriza, nes ta meeta prisiminti tikrai smagu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 birželio 2010 - 10:09
nu tai sansara, perku is taves hazeli wink.gif smile.gif juk nefotkini smile.gif pamatysi, kokiu geru kadru jis padarys smile.gif as rimtai
Atsakyti