Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

biggrin.gif biggrin.gif deku uz info. As galvoju jas atskirai i maiseli sudet ir tase leist per rentgena sau, o juostas per vartus/per metalo detektoriu ir apsaugai paaiskint kame reikalas, tegu jie jas issiberia ir apziuri (apie 30 vnt.).
siaip tai rizikos man nereikia, nes ne turistaut, o fotkint normaliai reikes. Galvojau, kad gal UK vietoj juosteliu pirkt, po to jas vietoj isryskint, kad parsivezt tik "materiala", bet su ju kainom, tai be sansu biggrin.gif
Atsakyti
į kalbas tipo "juostelės per metalo ieškiklio vartus" su manim niekur nesileido. sako dėk viską ant guminio takelio. net ES komisijos būstinėje, ką jau apie oro uostus kalbėti. paskutiniu metu aš ten iš viso bijau į kokias kalbas leistis. dedu viską į rentgeną. juk kaip tos juostelės 120 atrodo? kaip koks narkotikų pakas ar C4 briketukas. akurat teroristonarkomafinis divaisas.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 07, 16:11)
biggrin.gif biggrin.gif  deku uz info. As galvoju jas atskirai i maiseli sudet ir tase leist per rentgena sau, o juostas per vartus/per metalo detektoriu ir apsaugai paaiskint kame reikalas, tegu jie jas issiberia ir apziuri (apie 30 vnt.).
siaip tai rizikos man nereikia, nes ne turistaut, o fotkint normaliai reikes. Galvojau, kad gal UK vietoj juosteliu pirkt, po to jas vietoj isryskint, kad parsivezt tik "materiala", bet su ju kainom, tai be sansu biggrin.gif

Per vartus žinok neleis. Aš norėjau taip daryti, bet neleido, liepė leist per rentgeną. Lyg ir neapsigadino nieks smile.gif
Atsakyti
aš kai išskrisdama iš frankfurto prie maino paklausta "what is that" atsakiau, kad juostelės, matyt tokią šypseną nutaisiau, kad gavau praeiti su uniformuotu pareigūnu į atskirą kabinetą. ne ne ne, guminės pirštinės neprireikė ax.gif bet ten kažkokiu specialiu aparatu išbraukė mano fotiką, matyt, kokių nors pėdsakų ieškojo, gal kokių miltelių ir t.t. - žodž, nepatikėjo sav akim, matyt, kad žmonės šiais laikais dar su juosta fotkina wink.gif man tai nuotykis - man bile kur nors įsivelt, o vyras, sakė, nejaukiai jautėsi, kai mane išvedė.
paskui, jau grįžus prisiminiau, kad mums atskrius ten buvo evakuojami žmonės iš dalies oro uosto ir aptveriama dalis laukimo salių, nes rastas įtartinas maišelis. matyt, kas nors paliko duty free kokių cizų nusipirkęs ir ilgokai neprisiminė, tai mačiau, kaip tie juokingi robotukai dirba smile.gif) zz zz zz tokie kaip multike apie Wall-e smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 06 07, 16:20)
aš kai išskrisdama iš frankfurto prie maino paklausta "what is that" atsakiau, kad juostelės, matyt tokią šypseną nutaisiau, kad gavau praeiti su uniformuotu pareigūnu į atskirą kabinetą. ne ne ne, guminės pirštinės neprireikė ax.gif  bet ten kažkokiu specialiu aparatu išbraukė mano fotiką, matyt, kokių nors pėdsakų ieškojo, gal kokių miltelių ir t.t.

Vokiečiai visada paranojiškai į viską žiūri. Man paskutinį syk i klausimą "what is that" atsakius "old German Leica" irgi buvo iškviestas pareigūnas ir kamera patikrinta atskirai, minėtu aparatu, nors atidaryt neprašė. Nežinau ar dėl "old German Leica", ar šiaip, bet ir su manim, ir su Leica šį kartą elgėsi kaip niekad išskirtinai, vis viens kitam pabrėždami "das ist Leica" biggrin.gif

Gal kam ko reikia iš čia? Liepą pargabenčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 birželio 2010 - 21:18
biggrin.gif nu parasysiu, kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
das ist leica thumbup.gif

pridėsiu prie savo vokiečių kalbos žinių žodyno, greta "ordnung ist ordnung" ir "nicht schiezen"...

kada liepa būsi? tikiuosi ne pradžioj? bo nuo joninių pirmą dekadą būsių pas ispanus.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 06 08, 11:35)
das ist leica thumbup.gif

pridėsiu prie savo vokiečių kalbos žinių žodyno, greta "ordnung ist ordnung" ir "nicht schiezen"...

kada liepa būsi? tikiuosi ne pradžioj? bo nuo joninių pirmą dekadą būsių pas ispanus.

prie das ist leica žinok ir paaiškinimą Ich interesiere mich fÜr Fotos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 06 08, 11:35)

Liepos 16 parplaukiu. Aplink sostine busiu kazkur nuo 22-23 dienos. Pas ispanus atostogaut vaziuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 birželio 2010 - 15:19
Smagiai pazvengiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
tai dar turiu Sviesos estetikoj prirasyta apie leikos "trukumus ir privalumus" smile.gif) kada nuskenuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 10, 15:47)
biggrin.gif biggrin.gif
tai dar turiu Sviesos estetikoj prirasyta apie leikos "trukumus ir privalumus" smile.gif) kada nuskenuosiu smile.gif

Rusiškai skaityt nemoku, bet "Šviesos estetikoj" tikrai smagiai apie Leica prirašyta biggrin.gif verta dėmesio biggrin.gif
Atsakyti