Juostos užrezervuotos, tai mano pasiūlymas nebegalioja
Dėl mano sprendimo. Tokia mintis galvoj sėdi matyt nuo to laiko kai mamija įsigyjau. Supratau, kad vid formatas yra tai į ką noriu fotografuot. Tik be abejo norėjosi greta 6x6 mamijos kažko su AF ir tobulesnio bei ne kvadratinio. Skaitmenos atsisakyti norėjau seniai, bet vyrui reikėjo darbui, dabar jis pabandęs skolintą powershot nusprendė kad puikiai tinka ir jis. Dėl to ir įvyko tas apsisprendimas, o dar gresia pora vesuvių, tai dar ir paskubėt įsigyt reikia
Imsiu sistemą su backais, AF, tokiu kamerų pasirinkimas nedidelis. Kai turėsiu ką, pranešiu kol kas kabu ebay.
QUOTE(sayonara @ 2010 06 02, 09:11)
laisvai, lauksim atvykstant
QUOTE(Sansara @ 2010 06 02, 14:41)
sillwio laukiam lt
Jeee
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 02, 15:02)
Imsiu sistemą su backais, AF, tokiu kamerų pasirinkimas nedidelis. Kai turėsiu ką, pranešiu kol kas kabu ebay.
Oho uzduotis. Vidutinis formatas su backais, AF ir AF objektyvais nera pati populiariausia sistema. Sekmes paieskose. Papasakok, kai rasi.
Aha, silwio, laukiam laukiam
Dėl mano sprendimo.
Labai įdomu ir labai neprastai
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 02, 15:02)
Dėl mano sprendimo.
Labai įdomu ir labai neprastai
Sillwio, būtinai reik susibėgimo. Labai norėčiau.
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 07, 12:55)
kas skraidet su lektuvais su (ne)fotografuotom juostelem gal galit papasakot kaip apsaugot jas nuo rentgeno ir pan.. jei reikia saugot apskritai, zinoma...
su nedideliu ISO gal ir saugot nereikia labai ten. man buvo problema tik su 3200 eksponuota juostele.
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 07, 13:58)
neeee, fotkint, nu ryt papasakosiu, jei galesi eit su manim
nu kazka sugalvosiu, nes bus greitu 3200 juostu
nu kazka sugalvosiu, nes bus greitu 3200 juostu
rytoj, manau, galėsiu
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 07, 12:55)
kas skraidet su lektuvais su (ne)fotografuotom juostelem gal galit papasakot kaip apsaugot jas nuo rentgeno ir pan.. jei reikia saugot apskritai, zinoma...
Skraidziau nesenai. Dali veziausi bagaze, dali rankiniame. Iso 100 ir 400. Specialiai niekaip nesaugojau. Jokiu problemu nei su eksponuotom, nei su neeksponuotom. Didesnio iso nebandziau.
vežiausi 400, po to jas eksponavau ir pušinau iki 1600 ir 3200. nieko keisto nepastebėjau. iš anglijos man rankiniame vežė iso 3200 poką plačios. irgi nieko artefaktiško.
jei bandysi "kažkaip apsaugoti" gali prisišaukti detalią apžiūrą (gal net is su gumine pirštine ). pusbrolis, kuris man tas juostas vežė, poką buvo išardęs ir visur tarp drabužių po vieną juostelę iškaišiojo. įsivaizduojat, ką tai gali priminti rentgeno nuotraukoje? o šipholo uoste (amsterdamas) mano kamerą yashiką su juostele du kartus rankiniame bagaže per rentgeną varė ir po to dar atskirai be bagažo berods kartą, tai pridėjus išvykimą gavosi, kad iso 400 juosta praėjo per aparatą 4 kartus. jokios įtakos nepastebėjau. manau, kad visi "baubai" atėjo iš senesnės kartos aparatų. tada suvokimas apie radiaciją buvo kiek kitoks. pamenat dokumentinius kadrus, kai atominį sprogimą nevadoje žiūrėjo kviestinaii asmenys. iš apsaugos priemonių tik akinukus nuo saulės naudojo .
jei bandysi "kažkaip apsaugoti" gali prisišaukti detalią apžiūrą (gal net is su gumine pirštine ). pusbrolis, kuris man tas juostas vežė, poką buvo išardęs ir visur tarp drabužių po vieną juostelę iškaišiojo. įsivaizduojat, ką tai gali priminti rentgeno nuotraukoje? o šipholo uoste (amsterdamas) mano kamerą yashiką su juostele du kartus rankiniame bagaže per rentgeną varė ir po to dar atskirai be bagažo berods kartą, tai pridėjus išvykimą gavosi, kad iso 400 juosta praėjo per aparatą 4 kartus. jokios įtakos nepastebėjau. manau, kad visi "baubai" atėjo iš senesnės kartos aparatų. tada suvokimas apie radiaciją buvo kiek kitoks. pamenat dokumentinius kadrus, kai atominį sprogimą nevadoje žiūrėjo kviestinaii asmenys. iš apsaugos priemonių tik akinukus nuo saulės naudojo .