Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

pora linksmesnių ir jau aptvarkytų kadrų iš atostogų.
dar kelias juostas turiu neryškintas - patingėjau savaitgalį.. ir krūva dar neskenuotų..

Alaus mylėtojai

user posted image

Dievo mylėtojai

user posted image
Atsakyti
Sayonara, smagios Tavo nuotraukos. Kūdroje jau parašiau komentarą. Skenerį turi?

Sillwio, aš tai nesisiūlysiu, nes nemoku krikštynų fotkinti. Galėčiau tik paasistuoti, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 24 gegužės 2010 - 12:55
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 24, 12:54)
Sayonara, smagios Tavo nuotraukos. Kūdroje jau parašiau komentarą. Skenerį turi?

Sillwio, aš tai nesisiūlysiu, nes nemoku krikštynų fotkinti. Galėčiau tik paasistuoti, deja.

neturiu, gaila.. bite paskenavo kelis kadrus vakar..
beje, pasakiau sau, kad man laikas jį įsigyti, tad ar Tavo nesenas pasiūlymas dar galioja? kokį birželį kreipčiaus..smile.gif
Atsakyti
Reikėtų pasiteirauti. Tik kad garantijos turbūt ten neduos.. Na jei nuspręsi, tai skambink man.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 05 24, 13:14)
man rodos, kad geriausia būtų tiesiog parašyti, kur ir kada vyks krikštynos, gauti bent vieno žmogaus patvirtinimą, kad tikrai atvyks (kad nebūtų siurprizų) - ir turėsi ne 20 ir ne 30 gerų foto. ir juostinių, ir skaitmeninių, tik reikės spėti rinktis wink.gif ir be išlaidų, manau. esu įsitikinusi, kad daugelis šios temos gyventojų, įskaitant mane, jei tik galės (nebus išvykę), ateis ir pafotografuos be jokių sąlygų ir atsilyginimų bla bla bla, o tiesiog iš didelės meilės ir pagarbos smile.gif 4u.gif

Sutinku absoliučiai su Kristina drinks_cheers.gif

Beje labas Say sugrįžus, jauč ir nepasisveikinau 4u.gif nuotraukos fain!
Atsakyti
sayonara, žinok nusišnekėjau - yra skeneriui garantija, yra.

Pupeliuk, sveikinu nestuke.gif
Atsakyti
Sayon, pirma labai smagi, antra nuosirdis. smagios foto. sveika sugrizus smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 24, 15:02)
Reikėtų pasiteirauti. Tik kad garantijos turbūt ten neduos.. Na jei nuspręsi, tai skambink man.
a ka ten kur dalina? ax.gif as irgi galvoju apie skaneri, bet dar nesmarkiai
Atsakyti
silvijau, o kuria valanda? smile.gif
Atsakyti
say, sveika pargrizus, smagus, geri kadrai smile.gif

sillwio, as irgi mielai prisideciau, bet tikrai negaliu buti tuo pagrindiniu isipareigojusiu, nes greiciausiai visa liepa busiu isvaziavus. o nokton'o piesinys patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 05 24, 19:40)
a ka ten kur dalina?  ax.gif as irgi galvoju apie skaneri, bet dar nesmarkiai

dalina skenerius, esant reikalui. kai jau smarkiai galvosi, tai galėsiu pasidomėti.

Gaziulka, fiksažas nupirktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 25 gegužės 2010 - 09:09
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 25, 09:08)
dalina skenerius, esant reikalui. kai jau smarkiai galvosi, tai galėsiu pasidomėti.

Gaziulka, fiksažas nupirktas.

puiki žinia, kad su garantija..smile.gif birželį man tikriausiai prireiks, jėjėjė wink.gif
Atsakyti
Puriena, turiu omeny 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 25 gegužės 2010 - 11:03