Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 13, 18:09)
Negaliu pasakyti žinok 4u.gif Tiesa pasakius nesidomėjau niekad dedikuotais. Jų daug ir įvairių. Vyrija gal geriau žinos.

Tada lauksiu kol vyrija ką nors rekomenduos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 gegužės 2010 - 19:51
sveiki, linkejimai is Vienos - esam pakeliui link Lietuvos. fotografine prasme atostogos buvo nulines, uztat pailsejau - nerealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 05 16, 10:52)
sveiki, linkejimai is Vienos - esam pakeliui link Lietuvos. fotografine prasme atostogos buvo nulines, uztat pailsejau - nerealiai smile.gif

smagu girdeti!! laukiam! bigsmile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad sulauksit, nes esam kazkur lenkijoje kazkokiam viesbutyje, nes per liuti neimanoma vaziuoti toliau. Toje teritorijoje tokie "neblogi" potvyniai, nezinom, ką rasim Ryte. Nu, internetas va dar yra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 05 18, 01:29)
Tikiuosi, kad sulauksit, nes esam kazkur lenkijoje kazkokiam viesbutyje, nes per liuti neimanoma vaziuoti toliau. Toje teritorijoje tokie "neblogi" potvyniai, nezinom, ką rasim Ryte. Nu, internetas va dar yra biggrin.gif biggrin.gif

oho!! blink.gif na labai linkim sekmes!! ir lengvos likusios keliones 4u.gif ir neuzsibukit jus ten toj Lenkijoj!! 4u.gif
Atsakyti
grįžau...smile.gif :*
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 05 20, 13:19)

valiooo 4u.gif :* wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 05 20, 12:19)

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kolegos smile.gif Grįžau ir aš.

Klausykit, reikia fotografo liepos 17 mano mažylio krikštynoms. Nereikia kiekio. Man užteks ir 20-30 nuotraukų. Žinoma ne už dyką. Kas galit ir norit, atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 05 23, 20:40)
Sveiki, kolegos smile.gif Grįžau ir aš.

Klausykit, reikia fotografo liepos 17 mano mažylio krikštynoms. Nereikia kiekio. Man užteks ir 20-30 nuotraukų. Žinoma ne už dyką. Kas galit ir norit, atsiliepkit  4u.gif

a Tu jauti, kokią atsakomybę mylimiems kolegoms nori užkrauti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 05 24, 07:19)
a Tu jauti, kokią atsakomybę mylimiems kolegoms nori užkrauti? biggrin.gif

biggrin.gif as jumis pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 05 24, 09:39)
biggrin.gif as jumis pasitikiu.

man rodos, kad geriausia būtų tiesiog parašyti, kur ir kada vyks krikštynos, gauti bent vieno žmogaus patvirtinimą, kad tikrai atvyks (kad nebūtų siurprizų) - ir turėsi ne 20 ir ne 30 gerų foto. ir juostinių, ir skaitmeninių, tik reikės spėti rinktis wink.gif ir be išlaidų, manau. esu įsitikinusi, kad daugelis šios temos gyventojų, įskaitant mane, jei tik galės (nebus išvykę), ateis ir pafotografuos be jokių sąlygų ir atsilyginimų bla bla bla, o tiesiog iš didelės meilės ir pagarbos smile.gif 4u.gif
Atsakyti