Grethenn, jungiuosi prie sveikinimu!
smarkiai vėluodamas jungiuosi prie sveikintojų choro ir linkiu visko visko. Tavo amžius dar toks, kad galima linkėti visko, ne tik sveikatos
p.s. kartu registruojuosi gauti pranešimus apie naujas žinutes. anoje temoje to nebuvau paradęs, tai buvau "pravaikštose"...
p.s. kartu registruojuosi gauti pranešimus apie naujas žinutes. anoje temoje to nebuvau paradęs, tai buvau "pravaikštose"...
QUOTE(wyshnia @ 2010 03 25, 15:54)
Grethenn, jungiuosi prie sveikinimu!
QUOTE(andriuska @ 2010 03 27, 20:18)
smarkiai vėluodamas jungiuosi prie sveikintojų choro ir linkiu visko visko. Tavo amžius dar toks, kad galima linkėti visko, ne tik sveikatos
Oj aciu aciu Va su salyga, andriuska, kad nepalinkejai man sveikatos, tai ne kas ne kas buvo po baliaus
Sveiki ,
Grethen , su praėjusiu gimtadieniu
Nu pagaliau nuskenevau ir sudėjau į albumą mūsų su Sansara double expo foto. Taip smagu buvo prisimint
Grethen , su praėjusiu gimtadieniu
Nu pagaliau nuskenevau ir sudėjau į albumą mūsų su Sansara double expo foto. Taip smagu buvo prisimint
QUOTE(sillwio @ 2010 03 29, 22:20)
Smiltis, Sansara - šaunuolės. Yra daug smagių ir labai smagių.
Smiltis, pažadinai smagius prisiminimus Reikia kada pakartot.
Smiltis, pažadinai smagius prisiminimus Reikia kada pakartot.
aha, man irgi buvo labai smagu. Tikrai norėčiau dar
QUOTE(sillwio @ 2010 03 27, 21:49)
andriuska, kur pradingęs?
vandamizuojuos (fitnesas pradėjo patikti ). grįžtu, dukrai harį poterį paskaitau ir viskas. laiko kompui kaip ir nebėr. darbe irgi "atsirado" ką veikti.... dabar, kai temą užsiprenumeravau, būsiu aktyvesnis. o atšilus ir prašviesėjus gal ir fotografuoti pradėsiu. bo jau virš mėnesio keliose fotikuose po juostelę pradėtą guli...laukia.
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 30, 06:55)
oooijjj pleeet.. pas mane dar guli 2expai.. kaip as taip pamirsau
As jau praradau vilti, tai nutariau nepriminti, o pasiimti vasara, jei ka
QUOTE(andriuska @ 2010 03 30, 08:38)
vandamizuojuos (fitnesas pradėjo patikti ). grįžtu, dukrai harį poterį paskaitau ir viskas. laiko kompui kaip ir nebėr. darbe irgi "atsirado" ką veikti.... dabar, kai temą užsiprenumeravau, būsiu aktyvesnis. o atšilus ir prašviesėjus gal ir fotografuoti pradėsiu. bo jau virš mėnesio keliose fotikuose po juostelę pradėtą guli...laukia.
Pareigingas. Seima ir sveikata svarbiau uz kompa. Ale truksta cia taves