Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2010 05 11, 13:02)
nedaug iki OOOOOOOO truko, kaip supratau tongue.gif

nu ne. ne taip supratai. aaaaaaaaa - is tokio juodo juodo pavydo buvo del kadro biggrin.gif
OOOO - cia kita opera
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 11, 10:29)

Įdomus tas mano Zenitas. Pamenat, kai sakiau, kad fokusas spragtelėjimo metu nušoka. Vistik ne objektyve bėda. Pasiskolinau kitą Zenitą, tai fokusas šokinėja ir su kitu objektyvu. Ir svarbiausia, kad man taisė, ir taisė būtent kūną.. Nešiu vėl, nėr ką daryt.

tai jei matai visualiai, jog fokusas "nušoko" ir ne objektyvo bėda, mano galva, neturi turėti jokios įtakos rezultatui juostoje. kažkas negerai su tais mazgais, kaip ms sakė: matinis stiklas arba veidrodis. jei fokusavimosi metu jie stovi ten, kur ir turi būti, po to jų šokinėjimas nebeturi reikšmės. svarbu, kad veidrodis bendrai pakiltų ir atidarytų šviesai kelią.

bet jei vis tik kadrai gaunasi nefokuse - išsikalibravo tas mazgas ir fotiką reikia justuoti (panašiai kaip Grethen liubitelį...tiesa, o kaip jis, gyvas?), prieš tai pašalinus klibėjimo priežastis.
Atsakyti
Tai kad ir nuotraukos be fokuso, Andriau. O.k. nešiu pas meistrą. O nuo ko jie taip pareina? Ar nuo per dažno naudojimo, ar nuo dyko buvimo? Kai pirkau, tai mane įtikinėjo, kad jis naujas biggrin.gif
Atsakyti
greičiausiai nuo kritimo "pareina" cool.gif kritimo iš tinkamo aukščio neatlaiko jokia mechanika. net ta, kuri nebijo smūgių. tik numesti ją reikia iš tinkamo aukščio.
Atsakyti
Puriena, mano "naujas" zenitas nuo stovejimo parejo smile.gif arba tikrai nuo nezinomo kritimo istorijos eigoje.... tikrai atveze nauja tevui is maskvos, po to gulejo pas mus ilga laika, o po 10metu stovejimo nebejuda normaliai uzuolaidele persukant kadrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 gegužės 2010 - 15:13
QUOTE(andriuska @ 2010 05 11, 15:39)
panašiai kaip Grethen liubitelį...tiesa, o kaip jis, gyvas?
gyvas gyvas smile.gif apsiginu bakalaura ir eis i trasa
Atsakyti
nuo stovėjimo užuolaidėlės, spyruoklės, šokinėjanti (ir ne tik) diafragma gali "pareiti". bet detalės klibėti nepradeda (nebent jos iš organinės medžiagos padarytos ir sudžiūvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 05 12, 10:23)
nuo stovėjimo užuolaidėlės, spyruoklės, šokinėjanti (ir ne tik) diafragma gali "pareiti". bet detalės klibėti nepradeda (nebent jos iš organinės medžiagos padarytos ir sudžiūvo smile.gif

senesniu objektyvu diafragma per pora sav pareit gali, jei ji laikysit ant palanges ir tiesiai i diafragmos lapelius svies saulute smile.gif uzkempa smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Atėjau su klausimu dėl skenerio blush2.gif Susiruošiau nusipirkti skenerį, bet nelabai žinau kokį pirkt. Tam planuoju skirti maždaug 600-800Lt, kažin ar įmanoma už tokią sumą rasti ką nors padoraus unsure.gif planuoju skenuoti tik siauras juostas.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2010 05 13, 18:14)
Sveiki,
Atėjau su klausimu dėl skenerio  blush2.gif Susiruošiau nusipirkti skenerį, bet nelabai žinau kokį pirkt. Tam planuoju skirti maždaug 600-800Lt, kažin ar įmanoma už tokią sumą rasti ką nors padoraus  unsure.gif  planuoju skenuoti tik siauras juostas.

Jei planuoji skenuoti tik siauras, pirk dedikuotą. Ebay manau galima ir už kokius 500-700 nusipirkt. Planšetinis kainuos pigiau. Bet manau verta pirkt dedikuotą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 13, 17:23)
Jei planuoji skenuoti tik siauras, pirk dedikuotą. Ebay manau galima ir už kokius 500-700 nusipirkt. Planšetinis kainuos pigiau. Bet manau verta pirkt dedikuotą 4u.gif

Ačiū, Pupeliuk, už patarimą. O kokios firmos geriau žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2010 05 13, 19:00)
Ačiū, Pupeliuk, už patarimą. O kokios firmos geriau žiūrėti?

Negaliu pasakyti žinok 4u.gif Tiesa pasakius nesidomėjau niekad dedikuotais. Jų daug ir įvairių. Vyrija gal geriau žinos.
Atsakyti