Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

ms, tu teisus, bet tycia nenoriu lyginti. Praejo pixeliu skaiciavimo etapas pas mane smile.gif Stiklas turi charakteri, o tai svarbiausia.

Linkejimai is sauletojo Kazachstano user posted image
Atsakyti
sillwio, kada Kazachstaną mums pafotkinsi?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 10, 15:50)
Sveiki,
Praeitą savaitę biskį teko pafotkinti darželyje. Keletą įdėjau čia: http://www.flickr.co...57623907164971/

Čia Kodak portra 800. Patinka ji man pastaruoju metu. Spalvos tokios sodrios.

kur jus gaunat tu portru 800 siauru? man lb lb lb lb lb reikia smile.gif nes vel teks vest fotkint su 1/8 1/15 lotuliukas.gif
Atsakyti
ms, Gaziulkos reikėtų paklausti - ji man pirko Vln. O Kaune Ftopro irgi turi (gal dar turi).
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 10, 13:58)
sillwio, kada Kazachstaną mums pafotkinsi?

Pafotkinsiu si karta smile.gif
Atsakyti
Prisistatau po hiperpertraukos. tradicinis IR:

user posted image

user posted image

buvau pamiršęs koks siaurutis DOF gaunasi vis pakreipus objektyvą. vyšnios foto su f11 iš kokių 15 metrų. o ne visas medis fokuse blink.gif

Pupeliuk berods tai iš makrodirekto efke IR plokštelės. jei dar kada iš ten užsakinėsi - nepamiršk manęs. prašau-prašau 4u.gif labai noriu dar šių plokštelių, kol vasara nesibaigė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 10 gegužės 2010 - 20:42
Andriau, oho kaip įspūdingai wub.gif ta pirma tiesiog užbūrė wub.gif jau tookia senove padvelkė bigsmile.gif ir toks netgi visai nelietuviškas vaizdelis smile.gif

Puriena, tikrai gražios spalvos thumbup.gif Man panašios tik su Kodak elite buvo išėję, ale ten gi skaidrinė. Nors mačiau yra pas mus pirkt, taip užsimaniau, reikės tada ir man tą portrą pabandyt thumbup.gif

Ir šiaip fainų foto vis čia užmatau, ir krikštynos Gaziulkos man patiko, ir šiaip seku, stebiu ir vegetuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 gegužės 2010 - 21:18
Andriuska, kaip grazu!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Smiltis, Kodak Elite - skaidrinė sakai? Aš turėjau Elite neskaidrinę. Aha, spalvos geros buvo.
Andriuska, gražiai. Beveik tapytai. Hiperpertrauka - hiperwow smile.gif

ms, yra Kaune 800 siauros Portros. Jei nerasi, galiu nupirkti kol dar yra.

Įdomus tas mano Zenitas. Pamenat, kai sakiau, kad fokusas spragtelėjimo metu nušoka. Vistik ne objektyve bėda. Pasiskolinau kitą Zenitą, tai fokusas šokinėja ir su kitu objektyvu. Ir svarbiausia, kad man taisė, ir taisė būtent kūną.. Nešiu vėl, nėr ką daryt.
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
andriuska,superduper wow.....
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 11, 11:29)

ms, yra Kaune  800 siauros Portros. Jei nerasi, galiu nupirkti kol dar yra.

Įdomus tas mano Zenitas. Pamenat, kai sakiau, kad fokusas spragtelėjimo metu nušoka. Vistik ne objektyve bėda. Pasiskolinau kitą Zenitą, tai fokusas šokinėja ir su kitu objektyvu. Ir svarbiausia, kad man taisė, ir taisė būtent kūną.. Nešiu vėl, nėr ką daryt.

aciu, Puriena, jau mane informavo Zitlali, kad procentre yra vln

Del tavo fokuso. Bet pamatai, kad nefokuse, kai tik juostele isryskini? o kai fotkini, tai tai normaliai? tai ziurek veidrodelio pozicija ir matinio stiklo pozicija - ar nepasikreipe, neatsoke kzkp smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2010 05 11, 11:48)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
andriuska,superduper wow.....

nedaug iki OOOOOOOO truko, kaip supratau tongue.gif

Atsakyti
Kad nefokuse, tai pamatau fotografuojant. Spragteliu ir fokuso nelieka. Žiūrėsiu tada tas pozicijas. Ačiū.
Atsakyti