ms, tu teisus, bet tycia nenoriu lyginti. Praejo pixeliu skaiciavimo etapas pas mane Stiklas turi charakteri, o tai svarbiausia.
Linkejimai is sauletojo Kazachstano
sillwio, kada Kazachstaną mums pafotkinsi?
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 10, 15:50)
Sveiki,
Praeitą savaitę biskį teko pafotkinti darželyje. Keletą įdėjau čia: http://www.flickr.co...57623907164971/
Čia Kodak portra 800. Patinka ji man pastaruoju metu. Spalvos tokios sodrios.
Praeitą savaitę biskį teko pafotkinti darželyje. Keletą įdėjau čia: http://www.flickr.co...57623907164971/
Čia Kodak portra 800. Patinka ji man pastaruoju metu. Spalvos tokios sodrios.
kur jus gaunat tu portru 800 siauru? man lb lb lb lb lb reikia nes vel teks vest fotkint su 1/8 1/15
ms, Gaziulkos reikėtų paklausti - ji man pirko Vln. O Kaune Ftopro irgi turi (gal dar turi).
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 10, 13:58)
sillwio, kada Kazachstaną mums pafotkinsi?
Pafotkinsiu si karta
Prisistatau po hiperpertraukos. tradicinis IR:
buvau pamiršęs koks siaurutis DOF gaunasi vis pakreipus objektyvą. vyšnios foto su f11 iš kokių 15 metrų. o ne visas medis fokuse
Pupeliuk berods tai iš makrodirekto efke IR plokštelės. jei dar kada iš ten užsakinėsi - nepamiršk manęs. prašau-prašau labai noriu dar šių plokštelių, kol vasara nesibaigė...
buvau pamiršęs koks siaurutis DOF gaunasi vis pakreipus objektyvą. vyšnios foto su f11 iš kokių 15 metrų. o ne visas medis fokuse
Pupeliuk berods tai iš makrodirekto efke IR plokštelės. jei dar kada iš ten užsakinėsi - nepamiršk manęs. prašau-prašau labai noriu dar šių plokštelių, kol vasara nesibaigė...
Andriau, oho kaip įspūdingai ta pirma tiesiog užbūrė jau tookia senove padvelkė ir toks netgi visai nelietuviškas vaizdelis
Puriena, tikrai gražios spalvos Man panašios tik su Kodak elite buvo išėję, ale ten gi skaidrinė. Nors mačiau yra pas mus pirkt, taip užsimaniau, reikės tada ir man tą portrą pabandyt
Ir šiaip fainų foto vis čia užmatau, ir krikštynos Gaziulkos man patiko, ir šiaip seku, stebiu ir vegetuoju
Puriena, tikrai gražios spalvos Man panašios tik su Kodak elite buvo išėję, ale ten gi skaidrinė. Nors mačiau yra pas mus pirkt, taip užsimaniau, reikės tada ir man tą portrą pabandyt
Ir šiaip fainų foto vis čia užmatau, ir krikštynos Gaziulkos man patiko, ir šiaip seku, stebiu ir vegetuoju
Andriuska, kaip grazu!!!!
Smiltis, Kodak Elite - skaidrinė sakai? Aš turėjau Elite neskaidrinę. Aha, spalvos geros buvo.
Andriuska, gražiai. Beveik tapytai. Hiperpertrauka - hiperwow
ms, yra Kaune 800 siauros Portros. Jei nerasi, galiu nupirkti kol dar yra.
Įdomus tas mano Zenitas. Pamenat, kai sakiau, kad fokusas spragtelėjimo metu nušoka. Vistik ne objektyve bėda. Pasiskolinau kitą Zenitą, tai fokusas šokinėja ir su kitu objektyvu. Ir svarbiausia, kad man taisė, ir taisė būtent kūną.. Nešiu vėl, nėr ką daryt.
Andriuska, gražiai. Beveik tapytai. Hiperpertrauka - hiperwow
Įdomus tas mano Zenitas. Pamenat, kai sakiau, kad fokusas spragtelėjimo metu nušoka. Vistik ne objektyve bėda. Pasiskolinau kitą Zenitą, tai fokusas šokinėja ir su kitu objektyvu. Ir svarbiausia, kad man taisė, ir taisė būtent kūną.. Nešiu vėl, nėr ką daryt.
QUOTE(Puriena6 @ 2010 05 11, 11:29)
aciu, Puriena, jau mane informavo Zitlali, kad procentre yra vln
Del tavo fokuso. Bet pamatai, kad nefokuse, kai tik juostele isryskini? o kai fotkini, tai tai normaliai? tai ziurek veidrodelio pozicija ir matinio stiklo pozicija - ar nepasikreipe, neatsoke kzkp
QUOTE(Sansara @ 2010 05 11, 11:48)
nedaug iki OOOOOOOO truko, kaip supratau
Kad nefokuse, tai pamatau fotografuojant. Spragteliu ir fokuso nelieka. Žiūrėsiu tada tas pozicijas. Ačiū.