Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Gaziulka, puiku 4u.gif

as neturiu nieko rodomo is pirmos komunijos.
Atsakyti
as tai laukiu ms naktines sesijos
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 05 03, 11:26)
oujee sokiai.gif sitoj vietoj net silpna pasidare.. rolleyes.gif veliau prasom detalia ataskaita su vaizdiniais pvz apie jo piesini, malonuma naudotis ir t.t.

i fotki imeciau biski krikstynu foto, prie renginiu.

Idomu, kodel silpna? smile.gif Butinai prisiduosiu, kai pabandysiu.

Labai siltos ir jaukios krikstynos. Man patiko.
Atsakyti
Silwijau, labai malonu buvo isgirst zinia apie baigti su ta "avarija" smile.gif

Gaziulka, paziurejau krikstynas. Sunku, ka pasakyti, kai nematyt visu fotografiju. Is esmes ziurisi ir jauciasi ten viskas, bet man truko iki reportazo - nepateikei visiskai orientacijos su smulkmenomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 05 04, 08:13)
Idomu, kodel silpna? smile.gif Butinai prisiduosiu, kai pabandysiu.

nu geraja prasme silpna biggrin.gif kz irgi i ji seile varvinau - kampas man l.optimalus, kzk tarp 50tuko ir 35, ir sviesus. tai ir idomu pasiziuret kaip paiso mirksiukas.gif

QUOTE(_ms_ @ 2010 05 04, 08:48)
Gaziulka, paziurejau krikstynas. Sunku, ka pasakyti, kai nematyt visu fotografiju. Is esmes ziurisi ir jauciasi ten viskas, bet man truko iki reportazo - nepateikei visiskai orientacijos su smulkmenomis smile.gif

man irgi sunku ka pasakyt, nes nelabai suprantu kas ta orientacija su smulkmenom. nu bet jo, visos kartu turbut nuosekliau atrodo.

puriena, tavo ne tavo smile.gif suris buvo sekmingai apkeptas kiausiny ir draugu sudorotas. aciu dar karteli oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 05 05, 02:01)

man irgi sunku ka pasakyt, nes nelabai suprantu kas ta orientacija su smulkmenom. nu bet jo, visos kartu turbut nuosekliau atrodo.

tai reiskia, kad nesuprantu kur vyksta, kas vyksta, perdaug "artimai" nufotografuota, o kai tu zmoniu nepazistu, sunku islaikyt atstuma, toki, koki noriu nuo ju. Nu norisi smulkesniu planu fotografiju. Bet itariu, kad ju nera, nes jei butu buve, butum idejus.
Atsakyti
dabar supratau. siaip tai ir teisus tu, ir ne. tokiu foto yra, bet dauguma ju tokios sustatytos - visi prie baznycios, visi su kunigu ir co. man atrodo, kad nebaisiai idomios tokios tu zmoniu nepazistantiems, tai ir nerodziau. is kitos puses, jo, as sau irgi paskui papriekaistavau, kad pernelyg mazai kaitaliojau atstumus - galejau juk ir per ceremonija nubegti ir i baznycios gala ir nutraukti. o is to streso l.panasiu atstumu maliausi. nu ivariau ir rakursu, ir kampu, ir atstumo prasme kt karta daryciau.
tiksliau kito karto uz pinigus tikrai NEBUS, kol nenusipirsiu normalios technikos foto tvarkymui. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 05 05, 00:01)
nu geraja prasme silpna  biggrin.gif kz irgi i ji seile varvinau - kampas man l.optimalus, kzk tarp 50tuko ir 35, ir sviesus. tai ir idomu pasiziuret kaip paiso

Supratau, kad geraja smile.gif Idomu buvo kodel.

Siuo atveju as labiau linkstu prie tokio gaziulkos sprendimo, koki matom nuotraukose, nors ms pozicija puikiai suprantu - uzsakovams, manau, noretusi matyti tai, apie ka kalba ms. Man, kaip ziurovui (o ne uzsakovui), pasirode labai idomu taip, kaip matau. Tiesa sakant, pervertes nuotraukas pasigedau "detaliu", bet tai mane tik nudziugino - nuotraukose matau ne zmones, dalyvaujancius ceremonijoje (ir paverciancius nuotraukas "dar viena krikstynu fotosesija"), o pacia ceremonija. Kazkokiu budu, gaziulka, sugebejai atitrukti nuo krikstynu stereotipo. Trumpiau tariant, man labai patinka taip, kaip yra.
Atsakyti
siuo atveju mano "sprendimas" turbut buvo labiau sprendimas ka JUMS rodyt. as tai zinau, kad jums idomu nuotaukos fotografiniu aspektu. bet kartu zinau, kad zmonems idomu matyti save graziai nufotografuotus. sitie zmones beje, is anksto pasake, kad nori baznycioj j/b, lauke - spalvotu, ir kad patinka stambus planai. taip ir dariau. plius kelios standartines atminimui - kur tai buvo, su visais zmonem, kuriu reikejo ir pan.

o tas atitrukimas nuo krikstynu stereotipo tai cia turbut ir dekingai, ir ne sugrojo mano naujokes pozicija. su mano santykiu su religija apie krikstynu ceremonija zinojau tik tiek, kad kazkuriuo momentu bus pilamas vanduo, ir zutbut turiu ta uzfiksuoti biggrin.gif viskas. del to ir maliaus arti, kad nepraleisciau. tai cia blogoji puse. o geroji - nesu nufotkinus n krikstynu, kad reiktu vaduotis nuo stereotipu. man buvo nuosirdziai idomu pabandyt ir tiek. gavau viska, ko norejau smile.gif

Atsakyti
as savo nuomone pasakiau, kaip pagal mane turetu atrodyti kazkokio proceso fotografavimas smile.gif suprantu, kad gaziulka pateikei atrinktas mums ir nebutinai tie musu supratimai turi sutapti smile.gif
Atsakyti
kai masina vaziuoju, prisigalvoju visko.
kzk paskutiniu metu vaiksto many kazkokia jega. nemoku net tiksliai ivardint - ar pavasaris cia, ar jausmai, ar kas. kazkas tokio kaip kumsti su jega suspaustum ir lygiai su tokia pat jega isskleistum. kaip Cora daina in the name of love, kaip Mia Kale arba Jievos dainos. paleistos ant trankaus, bet dar pakenciamo garso. kzk lyg ir romantiskai sentimentalaus, bet ne svelniai. taip erzinanciai, pasikelusiai, provokuojanciai, kzk su siautuliu ir aistra, nu nezinau su jega tokia. bet ne apie sex'a cia, jeigu ka, arba ne tik apie ji. ir nezinau ka nufotkint apie tai - i vaizda nesusiformulavo dar smile.gif o turesiu fotkint nestuke - taip melancholiskai susitarem, ir dar siaip zmoniu. viskas kaip ir iki siol - graziai, mielai, svelniai. sunkiai sulenda ta jega i vaizda, ta norejau pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Pavasaris, Gaziulka. Mane tarp kitko irgi šiandien kusina visokios įkyrios fotografinės mintys. Nežinau, gal ta išsprogusi žaluma taip tonizuoja.
Atsakyti