Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Ačiū, mielieji, už užuojautas 4u.gif Vis dar parinuosi mažumėlę.
ms ir andriuška priminė, kad aš gi turiu namų draudimą, kuris apima visas rizikas. Kai siūlė pirkt, aiškino, kad net jei pats netyčia kažką sudaužysiu, jie padengs. Pažiūrėsim, kaip tas veikia. Bijau, kad kaip ir pas visas draudimo bendroves, kur nors buvo prirašyta daug teksto smulkiu šriftu, kurio aš iki galo neperskaičiau smile.gif
Atsakyti
Sillwio, aš irgi sakau - bus tų leicų. Nebesiparink jau. Žinoma, skaudžiai perskaičiau - pati irgi nerealiai susinervinčiau, bet.. Linkiu kad viskas tik į gerą... smile.gif

rollei retro 400s man turi dar vieną trūkumą - šios juostos "nesupranta" fotolabo aparatas, todėl nuotraukos spausdinasi su visomis dulkėmis, kiek jų ten randasi, nes su šia juosta neveikia automatinė dulkių pašalinimo f-ja. O ryškinosi tai man normaliai lyg. Tiesa - su Ilfotec. Ir skenuojant aš jas perpratau. Bet daugiau nebepirkčiau.

Bet su pastarųjų dienų mano patirtimi tai man geriau kalbėt ne šiame skyrelyje, o "Sodas - Daržas". Atitrūkau nuo fotografijos totaliai... verysad.gif
Atsakyti
Puriena drinks_cheers.gif pas mane tas pats... Liūdna, kad galų gale išryškinus juostas net nuskenuot nesugebu sad.gif
gal apsiimt kokias vestuves pafotografuot biggrin.gif gal išsijudinčiau iš žiemos miego, bet kad nieks iš draugų nesiženyja... Gaila vienok biggrin.gif
Atsakyti
sillwio alc.gif friends.gif bash.gif juokingi tie smailikai, bet nez ka pasakyt. remontuok Lt, pigiau bus. jeigu nori, atsiusk, nunesiu Meckauskui smile.gif bet gal ir taip jau issiaiskinai su draudimu ir vsk ok g.gif

say, Svema ne mano, globalistes buvo, parasiau uzklausiau, bet ji daznai ir ilgai ne LT buna, kai ka nors suzinosiu, duosiu zinok
Atsakyti
Gaziulka, tukstantis aciu uz pasiulyma. Meckauskas pajegus suremontuoti leica? Turi reikalingu daliu?
Vakar atidaviau kamera ir objektyva draudimui ivertinimui. Siandien ar rytoj jie turetu pasakyti savo verdikta. Tikiuosi jie man apmokes remonta, nes gauti pinigus uz kamera (suprantama ne 100%) neapsimoka. Man pasirode, kad kainos smarkiai pakile, o ir pasirinkimo praktiskai nera. Is ebay nenoreciau pirkti tokio brangaus daikto, o pas auksta reitinga turincius pardavejus ir kainos aukstos.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 04 28, 09:24)
Gaziulka, tukstantis aciu uz pasiulyma. Meckauskas pajegus suremontuoti leica? Turi reikalingu daliu?

pajegumo, manau, turi. detaliu, manau, ne. nu tu ziurek ten ka tau pasakys, ir ka darysi, jeigu ko cia vietoj reikes, tai domesimes mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi, draudimas visgi yra gerai. Man šiandien pranešė, kad sumokės visą kameros ir objektyvo kainą minus mano rizika, kadangi daiktai neremontuojami. Ta prasme, jų neapsimoka remontuot. Vos per durną galvą nepapuoliau ax.gif Ačiū visiems už palaikymą.
Atsakyti
sillwio, gera gyventi civilizuotoje salyje, kur viskas baigiasi net geriau, nei tikiesi (is sono stebint toks vaizdas). lietuvoj man tokia baigtis nereali atrodo..
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 04 29, 21:15)
Taigi, draudimas visgi yra gerai. Man šiandien pranešė, kad sumokės visą kameros ir objektyvo kainą minus mano rizika, kadangi daiktai neremontuojami. Ta prasme, jų neapsimoka remontuot. Vos per durną galvą nepapuoliau  ax.gif Ačiū visiems už palaikymą.

kaip smagu!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sansara, ediper, taip ir yra - smagiau, nei tikejausi smile.gif

Atkeliauja M6 idealiam stovy su nauju Voigtländer Nokton 40mm/1.4 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 03 gegužės 2010 - 08:49
kažkaip emigruot užsinorėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 05 03, 08:49)
Atkeliauja M6 idealiam stovy su nauju Voigtländer Nokton 40mm/1.4  ax.gif

oujee sokiai.gif sitoj vietoj net silpna pasidare.. rolleyes.gif veliau prasom detalia ataskaita su vaizdiniais pvz apie jo piesini, malonuma naudotis ir t.t.

i fotki imeciau biski krikstynu foto, prie renginiu.
Atsakyti