Ačiū, mielieji, už užuojautas Vis dar parinuosi mažumėlę.
ms ir andriuška priminė, kad aš gi turiu namų draudimą, kuris apima visas rizikas. Kai siūlė pirkt, aiškino, kad net jei pats netyčia kažką sudaužysiu, jie padengs. Pažiūrėsim, kaip tas veikia. Bijau, kad kaip ir pas visas draudimo bendroves, kur nors buvo prirašyta daug teksto smulkiu šriftu, kurio aš iki galo neperskaičiau
Sillwio, aš irgi sakau - bus tų leicų. Nebesiparink jau. Žinoma, skaudžiai perskaičiau - pati irgi nerealiai susinervinčiau, bet.. Linkiu kad viskas tik į gerą...
rollei retro 400s man turi dar vieną trūkumą - šios juostos "nesupranta" fotolabo aparatas, todėl nuotraukos spausdinasi su visomis dulkėmis, kiek jų ten randasi, nes su šia juosta neveikia automatinė dulkių pašalinimo f-ja. O ryškinosi tai man normaliai lyg. Tiesa - su Ilfotec. Ir skenuojant aš jas perpratau. Bet daugiau nebepirkčiau.
Bet su pastarųjų dienų mano patirtimi tai man geriau kalbėt ne šiame skyrelyje, o "Sodas - Daržas". Atitrūkau nuo fotografijos totaliai...
rollei retro 400s man turi dar vieną trūkumą - šios juostos "nesupranta" fotolabo aparatas, todėl nuotraukos spausdinasi su visomis dulkėmis, kiek jų ten randasi, nes su šia juosta neveikia automatinė dulkių pašalinimo f-ja. O ryškinosi tai man normaliai lyg. Tiesa - su Ilfotec. Ir skenuojant aš jas perpratau. Bet daugiau nebepirkčiau.
Bet su pastarųjų dienų mano patirtimi tai man geriau kalbėt ne šiame skyrelyje, o "Sodas - Daržas". Atitrūkau nuo fotografijos totaliai...
Puriena pas mane tas pats... Liūdna, kad galų gale išryškinus juostas net nuskenuot nesugebu
gal apsiimt kokias vestuves pafotografuot gal išsijudinčiau iš žiemos miego, bet kad nieks iš draugų nesiženyja... Gaila vienok
gal apsiimt kokias vestuves pafotografuot gal išsijudinčiau iš žiemos miego, bet kad nieks iš draugų nesiženyja... Gaila vienok
sillwio juokingi tie smailikai, bet nez ka pasakyt. remontuok Lt, pigiau bus. jeigu nori, atsiusk, nunesiu Meckauskui bet gal ir taip jau issiaiskinai su draudimu ir vsk ok
say, Svema ne mano, globalistes buvo, parasiau uzklausiau, bet ji daznai ir ilgai ne LT buna, kai ka nors suzinosiu, duosiu zinok
say, Svema ne mano, globalistes buvo, parasiau uzklausiau, bet ji daznai ir ilgai ne LT buna, kai ka nors suzinosiu, duosiu zinok
Gaziulka, tukstantis aciu uz pasiulyma. Meckauskas pajegus suremontuoti leica? Turi reikalingu daliu?
Vakar atidaviau kamera ir objektyva draudimui ivertinimui. Siandien ar rytoj jie turetu pasakyti savo verdikta. Tikiuosi jie man apmokes remonta, nes gauti pinigus uz kamera (suprantama ne 100%) neapsimoka. Man pasirode, kad kainos smarkiai pakile, o ir pasirinkimo praktiskai nera. Is ebay nenoreciau pirkti tokio brangaus daikto, o pas auksta reitinga turincius pardavejus ir kainos aukstos.
Vakar atidaviau kamera ir objektyva draudimui ivertinimui. Siandien ar rytoj jie turetu pasakyti savo verdikta. Tikiuosi jie man apmokes remonta, nes gauti pinigus uz kamera (suprantama ne 100%) neapsimoka. Man pasirode, kad kainos smarkiai pakile, o ir pasirinkimo praktiskai nera. Is ebay nenoreciau pirkti tokio brangaus daikto, o pas auksta reitinga turincius pardavejus ir kainos aukstos.
QUOTE(sillwio @ 2010 04 28, 09:24)
Gaziulka, tukstantis aciu uz pasiulyma. Meckauskas pajegus suremontuoti leica? Turi reikalingu daliu?
pajegumo, manau, turi. detaliu, manau, ne. nu tu ziurek ten ka tau pasakys, ir ka darysi, jeigu ko cia vietoj reikes, tai domesimes
QUOTE(sillwio @ 2010 04 29, 21:15)
Taigi, draudimas visgi yra gerai. Man šiandien pranešė, kad sumokės visą kameros ir objektyvo kainą minus mano rizika, kadangi daiktai neremontuojami. Ta prasme, jų neapsimoka remontuot. Vos per durną galvą nepapuoliau Ačiū visiems už palaikymą.
kaip smagu!!
kažkaip emigruot užsinorėjo
QUOTE(sillwio @ 2010 05 03, 08:49)
Atkeliauja M6 idealiam stovy su nauju Voigtländer Nokton 40mm/1.4
oujee sitoj vietoj net silpna pasidare.. veliau prasom detalia ataskaita su vaizdiniais pvz apie jo piesini, malonuma naudotis ir t.t.
i fotki imeciau biski krikstynu foto, prie renginiu.