QUOTE(Gaziulka @ 2010 04 21, 13:23)
ms, galiu paklaust?
kokiu pavidalu tu zmonems nuotraukas atiduodi - ta prasme, tas, kurias i juosta fotkini. ar atiduodi negatyvus spausdinimui ar tik nuskenuotas (ir/jei reikia, koreguotas)? jeigu skenuotas tai mane domintu koks foto ilgis ir plotis px (pikseliais, jeigu ka ), kad butu padori kokybe spausidinimui. atsinesk geranoriskai i klausima
kokiu pavidalu tu zmonems nuotraukas atiduodi - ta prasme, tas, kurias i juosta fotkini. ar atiduodi negatyvus spausdinimui ar tik nuskenuotas (ir/jei reikia, koreguotas)? jeigu skenuotas tai mane domintu koks foto ilgis ir plotis px (pikseliais, jeigu ka ), kad butu padori kokybe spausidinimui. atsinesk geranoriskai i klausima
skenuotas atiduodu. Bet zinok dabar ant smugio neatsakysiu tiksliai apie pikselius. Skenuoju 100 proc skenerio pajegumu, tai spalvotas kadras sveria keliasdesimt megu - o patvarkytas su ps - dar daugiau (zinau, kad perdaug atiduodu, bet mano kompas laisvai dirba su tokiais kiekiais nemirkteldamas, tai nesivarginu mazinti rezoliucijos, nes tik laiko uzima (nors tik kelios sekundes, bet vistiek ))
Jei lb reikia, tai penktadieni pasakysiu tiksliai skaiciukus, nes tik tada namie busiu
nu ar geronoriskai atsinesiau?