QUOTE(Gaziulka @ 2010 04 14, 21:38)
pirmadieni visgi fotografuoju krikstynas, siek tiek nerimauju, bet labiau ne del fotografavimo, o del to, kad niekas nenutiktu ryskinant. bet kaip man drauge sake, kiek kartu tau beryskinant juosteles vaikas buvo sviesa pvz ijunges.. panasiai kaip tvano tikimybe, tai vsk gerai turetu but.
dar sian nusipirkau pavadinima savo busimam puslapiui, jau tokia spirganti is nekantrumo, kada galesiu juo pasigirti bet dar reikes palaukti
dar sian nusipirkau pavadinima savo busimam puslapiui, jau tokia spirganti is nekantrumo, kada galesiu juo pasigirti bet dar reikes palaukti
Šovė mintis - atiduok ryškinti labui, bet tuoj pat prisiminiau, kokių bajerių jie ten pridaro. Kažin didesnė tikimybė, kad vaikas šviesą įjungs ar kad labas sugadins?
Tai pasigirk. Įdomu gi
Pagaliau baigėsi mano vargai su spalvom. Radau 3 CRT monitorius syncmaster 1200 nf. Vienas iš karto keliauja į šiukšlyna, bet dar lieka 2. Kaina už visus 3, kaip už vieną pigų LCD. Uch. Gėris. Priedo dar radau nebrangiai huey pro spalvų kalibruoklį. Sužibo, sušvito mano gyvenimas naujom, o svarbiausia tikrom spalvom