Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2010 04 14, 21:38)
pirmadieni visgi fotografuoju krikstynas, siek tiek nerimauju, bet labiau ne del fotografavimo, o del to, kad niekas nenutiktu ryskinant. bet kaip man drauge sake, kiek kartu tau beryskinant juosteles vaikas buvo sviesa pvz ijunges.. panasiai kaip tvano tikimybe, tai vsk gerai turetu but.

dar sian nusipirkau pavadinima savo busimam puslapiui, jau tokia spirganti is nekantrumo, kada galesiu juo pasigirti smile.gif  bet dar reikes palaukti rolleyes.gif

Šovė mintis - atiduok ryškinti labui, bet tuoj pat prisiminiau, kokių bajerių jie ten pridaro. Kažin didesnė tikimybė, kad vaikas šviesą įjungs ar kad labas sugadins?

Tai pasigirk. Įdomu gi smile.gif

Pagaliau baigėsi mano vargai su spalvom. Radau 3 CRT monitorius syncmaster 1200 nf. Vienas iš karto keliauja į šiukšlyna, bet dar lieka 2. Kaina už visus 3, kaip už vieną pigų LCD. Uch. Gėris. Priedo dar radau nebrangiai huey pro spalvų kalibruoklį. Sužibo, sušvito mano gyvenimas naujom, o svarbiausia tikrom spalvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 04 14, 22:15)
Šovė mintis - atiduok ryškinti labui, bet tuoj pat prisiminiau, kokių bajerių jie ten pridaro. Kažin didesnė tikimybė, kad vaikas šviesą įjungs ar kad labas sugadins?

Tai pasigirk. Įdomu gi smile.gif

Pagaliau baigėsi mano vargai su spalvom. Radau 3 CRT monitorius syncmaster 1200 nf.  Vienas iš karto keliauja į šiukšlyna, bet dar lieka 2. Kaina už visus 3, kaip už vieną pigų LCD. Uch. Gėris. Priedo dar radau nebrangiai huey pro spalvų kalibruoklį. Sužibo, sušvito mano gyvenimas naujom, o svarbiausia tikrom spalvom smile.gif

pasitikeciau kokiu nors labu, tikrai atiduociau. bet po visu girdetu bajeriu nebepasitikiu. ne, nu sviesos jis tikrai neijungs smile.gif

tai kol kas tik pavadinimu ir galeciau pasigirti. gal geriau veliau viskuo is karto mirksiukas.gif

sveikinu - biski su pavydo priemaisom, nes noreciau to paties tongue.gif bet step by step, kaip sakei smile.gif
Atsakyti
Va ir aš mąstau dabar, kad bent jau j/b niekam neduočiau ryškint.

Na, reik manyt greit sulauksim. Jau matau keletą smagių serijų surinktų vienoj vietoj smile.gif

Na, CRT monitoriai nėra brangūs, tik paieškoti reikia, o kalibruoklį galiu patart, kur pigiai (pigiau) gaut. Man naujas išėjo 3 kartus pigiau, negu vietinėj internetinėj parduotuvėj. Jums, šalia gyvenantiems, iš viso paprasta. Susimetat po kelis litus ir nusiperkat vieną. Aš neradau norinčių, taigi teko pačiam.
Atsakyti
Gaziulka, sėkmės 4u.gif labai smalsu bus pamatyt rezultatus rolleyes.gif

Sillwio, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
manes pirmoji komunija laukia...
su skaitmena aisku smile.gif ir miniom zmoniu... ir paaugliu modeliuku...biggrin.gif nepavydziu sau
Gaziulka, viskas bus ok. tu sugebi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 balandžio 2010 - 08:58
O manęs pavasaris laukia smile.gif Tokia šviesa dabar - mmmm..

Vakar Gaziulkai pasiguodžiau, kad mūsų fotopro jau nebenori krosinti. Aš tiek daug skaidrinių juostelių užsipirkusi. Ieškosim išeičių kažkokių.
Po to tokia baisi mintis atėjo, kad kažkada gal ateis toks laikas, kad jau visai nieks neberyškins ir juostelių ant svieto nebegamins biggrin.gif Neduok Dieve unsure.gif

Atsakyti
Juosta vel po truputi atgimsta, ta prasme jos pardavimai is leto, bet auga, taigi relax smile.gif
Atsakyti
Puriena, mano vyras patefona nusipirko neseniai smile.gif ploksteles ir siais laikais leidzia, tik kai nereik ir nesusiduri, tai atrodo kad viskas ismire negriztamai ax.gif geri klasikiniai dalykai nemirsta. Lietuvoje gal, kaip visada, viskas su baisiu atsilikimu eina, bet gyvens tai tikrai juostos.
o man paciai nesinori spalvotu juostu. geriau pati nuo A iki Z nespalvotai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 balandžio 2010 - 12:29
Norisi tikėti, kad juosta nemirs. Skaičiau čia neseniai, kad vienas Polaroid fanas nusipirko Polaroid fabrikėlį , kad specialiai atgaivintų tų išskirtinių juostelių gamybą.
Bet kai nueini į labą ir sako, kad jiems neva neapsimoka gadinti ryškalų krosams, nes klientų ryškina palyginti nedaug, o dėl krosų teršiasi ryškalai ir t.t., tai ir kyla man po to visokiausių juodų minčių apie juostos mirtį smile.gif Ir dar - kodėl kai kurios stambios firmos nutraukė juostinių fotikų gamybą - irgi neaišku man g.gif
Apie patefoną ir aš kartais pagalvoju. Tik kad tų plokštelių negali mašinoje klausytis - va čia tai blogai smile.gif

Sansara, o kodėl spalvų juostoje nemėgsti? Man tai visokių juostelių reikia - pagal nuotaiką, pagal orą turbūt. Žiemą kažkodėl ant jb traukia, o kai oras šyla, tai paletė šyla šyla.
Atsakyti
Puriena, as nematau tu spalvu smile.gif skanerio neturiu. perfotografuot spalvota visai man is fantastikos srities gaunasi. nuotrauku pasigaminima vilkinu pusmeciais. tai taip ir gaunasi, kad spalvotos juosteles taip ir lieka pas mane negatyvuose, nes tiesiog kazkaip nesinori man tistis kazkur del poros foto, o ir negatyvu skaitymo patirties neturiu, nezinau kuris ten kadras geras, kuris nelabai g.gif jei juosteles ryskinimas + kontaktas, vel nuotraukos kaina auga. o jb viskas aisku. isfotkinu, issiryskinu, pasidedu, bet zinau, pasidarysiu kazkada dauguma kadru. turesiu is ko rinktis.
tiesiog kalba nepatirtis (nezinau juostos spalvu biggrin.gif ) ir tinginyste, na taip tingiu kazkur tas juostas tempti, po to atsiiminet, vel tempti del nuotrauku, vel atsiiminet nuotraukas.... g.gif to kursavimo nenoriu. butu labas po langais, gal kitaip mastyciau arba skaneris pasonei smile.gif man su mazu vaiku tikrai kartais sunku kazkur nusigauti doh.gif

Atsakyti
Suprantu, Sansara - spalvas mėgsti, bet nėr kada.. smile.gif
Atsakyti
nu, ar gerai padirbejot? skaniai pavalget? ax.gif

as bandau platu kampa - kokios grazios ilgos kojos pirmam plane su juo hihihi.gif

o Pentaconas vel bajeruoja - juoda juosta apacioj per visa juostele eina, fizinis toks dalykas ten atsiknoja, moku sutvarkyt, bet nepaziuri ir va.. koks protingas vyras jau seniai but pas Meckauska nuneses

o siuolaikinis Pentacon Six atitikmuo butu Contax sistema? g.gif ta prasme, ka jie veliau pradejo gaminti, kai nustojo Pentaconus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 balandžio 2010 - 19:03