Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

step by step wink.gif
Atsakyti
sansara, tu neisgerus vakar buvai? smile.gif tu fotkink daugiau ir vsio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 04 13, 07:59)
sansara, tu neisgerus vakar buvai? smile.gif tu fotkink daugiau ir vsio wink.gif

girta v drebezgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 04 13, 10:04)
girta v drebezgi biggrin.gif

biggrin.gif tu panasiai kaip as, tik truputi ziauriau - nes tu moteris tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 04 13, 10:12)
biggrin.gif tu panasiai kaip as, tik truputi ziauriau - nes tu moteris tongue.gif smile.gif

lotuliukas.gif na nieko per dienas ir neveikiu, tik geriu geriu, o po to cia nusisneku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sillwio, gera girdėt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 04 13, 09:38)
lotuliukas.gif na nieko per dienas ir neveikiu, tik geriu geriu, o po to cia nusisneku  lotuliukas.gif

tu čia juokauji, o aš rimtai taip gyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 13, 20:06)
tu čia juokauji, o aš rimtai taip gyvenu  lotuliukas.gif

na tavo nei vieno nusisnekejimo nepastebejau, o as blaiva nesamonem varau, vo cia tai problema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 13 balandžio 2010 - 20:17
l.noriu sumustinio su suriu, bet namie nera, o i parduotuve eit jau tingisi..

pirmadieni visgi fotografuoju krikstynas, siek tiek nerimauju, bet labiau ne del fotografavimo, o del to, kad niekas nenutiktu ryskinant. bet kaip man drauge sake, kiek kartu tau beryskinant juosteles vaikas buvo sviesa pvz ijunges.. panasiai kaip tvano tikimybe, tai vsk gerai turetu but.

prasinesiau sian praktiskai per visas zinomas juosteliu krautuves, uzsipirkau juostu (kai kurie kreivokai jau pasiziurejo kiek as pinigu tam isleidziu, ir as tam pritariu doh.gif cool.gif , kazi kada prades atsipirkti sitas malonumas..), jokiu nerealiu ispardavimu niekur nera, informuoju smile.gif uztat radau tuos megiamus pergamentinius sliverius, Juozapaviciaus g. yra ir placiai, ir siaurai.

dar sian nusipirkau pavadinima savo busimam puslapiui, jau tokia spirganti is nekantrumo, kada galesiu juo pasigirti smile.gif bet dar reikes palaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Gaziulka, nestuke.gif ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 14, 21:41)
Gaziulka, nestuke.gif ? biggrin.gif

oj, apie mano nestuke.gif tikrai ne is sumustiniu reikia spresti, o is to, kad neberyskinciau mirksiukas.gif

dar visokiu minciu del juosteliu turiu. is paskutiniu bandytu Fuji 160NPS, kzk i rankas pakliuvusi, visai patiko. nusipirkau ir tu paciu 160S sian pabandymui. dar mastau apie mazo jautrumo j/b - kas adox bandet, gal galetumet jas apibudinti? dar vienas nustebimas buvo, kai isryskinau tavo, say, kzk duota paprasta Kodak, neatsimenu net kokia, per meeta pries simta metu visiems dalinai - nu ir eilini karta isitikinau, kad ner blogu juosteliu, tik joms netinkancios fotografavimo salygos. puikiausios mane tenkinancios spalvos ir toks net matomas grudelio siurkstumas/apciuopiamumas buvo. dar prisiminiau, kad praeita pavasari labai smagiai isfotkinau viena skaidrine, ir jos nepakrosinau smile.gif , reiktu ir siemet pakartot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 balandžio 2010 - 22:16