Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Ayaan @ 2010 03 25, 09:59)
Man irgi nepatinka arbatmedžio EA kvapas  schmoll.gif
O kaip kvepia manukos EA? nes galvoju reik gal užsisakyt vietoj arbatmedžio, kai Monica turės.

Jei nepatinka arbatmedis, vargu, ar manuka irgi labai kvepės mirksiukas.gif Man panašaus pobūdžio kvapai. Na, kai uostau, tai man visai jie patinka. O arbatmedis garinant tai net labai maloniai kvepia wub.gif Aišku, jei ant kokio taškiuko užsitepu, tai nėra super patrauklus kvapas, bet tik nakčiai ir tepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 24, 22:46)
ar gerai padariau ilasinusi eterinio aliejaus i sampuno buteliuka(konkreciai - druide vitality), sampunas,pastebejau,siek tiek pakeite konsistencija,paliko labiau skystas.

aš amžiais neįsidėmiu, bet nuo kai kurių EA gali suskystėti šampūnas smile.gif Nors jei gerai plauna, tai nesijaudink ir naudok į sveikatą, niekas ten nesusigadins wink.gif

atskirai ir aš mėgstu lašintis tam kartui, bet čia daugiau dėl mano noro keisti EA ir pagal nuotaiką juos lašintis, naudoti smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 22:54)
Tiesa, o šis valiklis ir nenetūralius lakus įveikia? smile.gif

nežinau net, seniai neturiu tokio lako. Jei domins, galėsiu kaip nors atlikti bandymą, jei sesuo turi kokį laką biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 23:59)
skaiciau as ten, bet manes neitikino, kad tai bus lygiavertis produktas isgautam distiliavimo budu

tai taip, nes tai namudinis visiškai projektas, bet kokiam nuovirui ar ledukams, ar tiesiog pigiam prasisukimo variantui, tai labai gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(krepsyte @ 2010 03 25, 08:05)
O su jūsų pagalba tikiuosi dar ir atrasti nat. kosmetiką, nes čia aš visai žalia blush2.gif

mielai prašom 4u.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 03 25, 08:59)
O kaip kvepia manukos EA?

meduotu gėlės žiedu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 10:11)
nežinau net, seniai neturiu tokio lako. Jei domins, galėsiu kaip nors atlikti bandymą, jei sesuo turi kokį laką biggrin.gif

Jei kada prie progos drinks_cheers.gif
Atsakyti
G9 Indijos mugėje kosmetikai skirtas vos vienas stendas, pavadinimo net nepamenu. Bet šiaip nesužavėjo - sudėtys aliejinės, paprastos. Skrabas su kakava ir karamele kažkoks keistoko kvapo pasirodė ir įtartinai rudai auksinės spalvos (kaip pastarąją išgavo, kad sudėtyje nieko be pažįstamų ingredientų nėra?) Nebent kas labai Indiją myli ir produktą vertintų tik už tai, kad indiškas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 08:11)
aš amžiais neįsidėmiu, bet nuo kai kurių EA gali suskystėti šampūnas smile.gif Nors jei gerai plauna, tai nesijaudink ir naudok į sveikatą, niekas ten nesusigadins wink.gif

drinks_cheers.gif ir as pastebejau, kad skysta muila kai kurie ea skystina, kiti - tirstina

Satura, ir mano prausiklio kvapas pagerejo bigsmile.gif (tas, kur kavos ea + dumbliai). Jau ipusejaau naudot smile.gif, bet koks tai labai mielas, saldus kvapas pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 23:59)
skaiciau as ten, bet manes neitikino, kad tai bus lygiavertis produktas isgautam distiliavimo budu

bet juk cia mes kalbejom apie tai kaip buti graziai, turint mazai pinigeliu, ir toks "hidrolatas" tikria geriau nei nieko mirksiukas.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 03 25, 08:59)
Man irgi nepatinka arbatmedžio EA kvapas  schmoll.gif
O kaip kvepia manukos EA? nes galvoju reik gal užsisakyt vietoj arbatmedžio, kai Monica turės.

man ir sesei arbatmedis geriau, manuka turi kazka erzinancio. beje, mano sesei jis visiskai neveikia schmoll.gif
Atsakyti
Vakar padariau eksperimentą. Mišinuku su alūno milteliais, kurį visos paprastai naudoja kaip antiperspirantą, pasitepiau veidą. Veidą sutraukė kaip reikiant smile.gif Kadangi mano veido poros išsiplėtusios, tai tas sutraukimas man nėra minusas, bet pamaniau, gal alūnas veido kremams nėra labai tinkamas - dėl savo savybės sutraukt drėgmę? gal pernelyg nusausins veido odą? g.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 25, 01:32)

jei paguos - as vakar dideli vit E buteli sudauziau  doh.gif net nepradeta naudot.

O kodel ja turetu paguosti, kad ir tau blogai kazkas nutiko doh.gif ? Lietuviskas bruozas, pasidziaugt is kito nelaimes cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 24, 22:07)
O gal žinot kur būtų galima Vilniuje išbandyti tokį dalykėlį?  blush2.gif  rolleyes.gif

vilniuje nežinau kur schmoll.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 24, 22:13)
panasus treniruoklis yra "la bamboj"  mirksiukas.gif 10 min 25 lt seniau budavo  unsure.gif
bet as tai skeptiskia ziuriu i ji, pati bandziau, atrkrato visus organus, inkstus net skaudejo...o krato tai normaliai, zandai drebejo. ten atrodo 10 programu pagal stipruma,,,

tai gal stipriai krateisi biggrin.gif pas mane bent buvo 20 stiprumo lygių. ir bent ant 14 pagal programą vos 1 min trunka. Daugiau tik silpnesni vibravimai. Pirmą kartą keistas jausmas,toks lyg pykino. Antrą kartą labai patiko.
gi ten ne tik stovėti reikia, yra spec pratimai.

Bet ir kaina blink.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 22:26)
Man kg naikint nereikia, tai aš sportuoju tam, kad ir nereikėtų  lotuliukas.gif  O jei rimtai, tai be fizinio krūvio nuo proto nušokčiau - man būtina išsikrauti...  blush2.gif

nuo šito vargu ar išsikrautum mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 23:32)
Temoje apie vibrokėdutes kūdikiams viena mamytė buvo įmetusi žinutę:
Aišku traktoristai ir darbininkai visą dieną dreba, bet man asmeniškai vibracija yra labai nemaloni, net nenorėčiau išbandyti blush2.gif Kažkaip įpratau 'įsiklausyti' į pojūčius ir kas kūnui nepatinka, manau, kad ir netinka ax.gif

būtent traktoristai kratosi ir dažniausiai ne 10 min. o ištisą dieną. kartais darbai trunka nuo ankstyvo ryto iki sutemų ir tai daugiau nei 12 val. jeigu kokia sėja toks tempas trunka kokias dvi savaites.
Plius jeigu būtų kenksmingas šitas dalykas nenaudotų gydymo tikslais. Juk turi būti tam tikras dažnis.
Tai viskas blogai bėgti blogai traumuojami sanariai, dviraciu vaziuoti blogai prostatai.
Manau kad viskas kas saikingai yra gerai.
Atsakyti
Daddygirl, rutuk - kur UK perkat rasulo molį?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 25, 10:08)
Satura, ir mano prausiklio kvapas pagerejo  bigsmile.gif (tas, kur kavos ea + dumbliai). Jau ipusejaau naudot smile.gif, bet koks tai labai mielas, saldus kvapas pasidare.

pasirodo, teisingai sakoma, kad kvapai turi susistovėti bigsmile.gif Aš vėl darysiu, bet ne su blenderiu nemokšiškai apsmulkintomis ryžių kruopomis, o su ryžių manais drinks_cheers.gif

vanilę jau pradėjau jausti, turiu omenyje, paties kvapo saldumą - šiandien net pasikvėpinau ja. Nes anksčiau KN ekstraktas man atrodė labai savotiškas. Pasirodo, ir tam reikėjo laiko, kad priaugti iki pajautimo, supratimo smile.gif

apskritai, turėdama puikių dalykėlių iš KN, AN (skystas rožių vaškas wub.gif ) net susimėčiau, ar man tikrai dabar reikalingi fabrikiniai kvepalai - matyt atidėsiu jų pirkimą geresniems laikams smile.gif Ypač gerą, besilaikantį kvapą tas skystas rožių vaškas turi.

atskiras ačiū Rkatytei, kad taip gerai man išaiškino jo privalumus ir paskatino įsigyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 03 25, 10:27)
Mišinuku su alūno milteliais, kurį visos paprastai naudoja kaip antiperspirantą, pasitepiau veidą. Veidą sutraukė kaip reikiant smile.gif

L'Occitane už nerealią kainą parduoda alūno lazdeles, kad vyrai, jei įsipjauna besiskusdami, pasiteptų ir efektyviai užsigydytų žaizdelę smile.gif Taip kad gydantį poveikį alūnas turi tikrai gerą, išbandyta realiai. Kremus gaminant gerai jį dėti, bet labai mažai - kad taip veido netrauktų, nes išsausins ir baigsis euforija, kad gerai poras sutraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 24, 23:46)
Merginos,
ar gerai padariau ilasinusi eterinio aliejaus i sampuno buteliuka(konkreciai - druide vitality), sampunas,pastebejau,siek tiek pakeite konsistencija,paliko labiau skystas. O gal geriau aliejuka ismaisyti tik i ta kieki sampuno,kuris tam kartui bus naudojamas ir atskirame indelyje?

Aš lašinu atskirai į delną arba mažutį indelį, suskystėja su rozmarinais, šiek tiek čiobreliais.. Bet plauna gerai, praktiškai skirtumo nėra, naudok ir toliau 4u.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 25, 01:42)
Kur galima rasti kuo platesnės informacijos apie eterinių aliejų kosmetinį poveikį? Daugiausiai randu apie jų gydomasias savybes. Pageidautina anglų kalba.

Gal kvailai nuskambės, bet šv. gūglėj biggrin.gif Manau, čia dauguma merginų ir ieško taip, aš bent jau nežinau, kur būtų visa info apie visus ea vienoj vietoj. Prie augalų aprašymų dažnai būna ir apie jų ea 4u.gif Turiu ir lietuvišką kažkokią knygelę atsisiuntus, be to, versdama kosmetinių gaminių aprašymus daug sužinau..

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 25, 11:28)
O kodel ja turetu paguosti, kad ir tau blogai kazkas nutiko doh.gif ? Lietuviskas bruozas, pasidziaugt is kito nelaimes cool.gif ?

Ne lietuviškas bruožas, o tik nuraminimas, kad tokie dalykai ir kitiems pasitaiko, nes kaltinam save. Aš pati visai neseniai pamečiau vieno labai brangaus ea buteliuką..

Beje, man labai patiko pasigamintas burnos skalavimo skystis su ramunėlės hidrolatu, alūnu, gvazdikėlių, arbatmedžio ea. Žinoma, pasidariau šiek tiek per stiprų, reikia skiesti su vandeniu skalaujant, bet patinka ir mamai, kuriai paradontozė.
Atsakyti