Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

Merginos,
ar gerai padariau ilasinusi eterinio aliejaus i sampuno buteliuka(konkreciai - druide vitality), sampunas,pastebejau,siek tiek pakeite konsistencija,paliko labiau skystas. O gal geriau aliejuka ismaisyti tik i ta kieki sampuno,kuris tam kartui bus naudojamas ir atskirame indelyje?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 23:21)
taip biggrin.gif  drinks_cheers.gif Būtinai nusipirk natūralų nagų lako valiklį - va čia tai tikrai pamatysi skirtumą  mirksiukas.gif

Tiesa, o šis valiklis ir nenetūralius lakus įveikia? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 03 24, 23:46)
Merginos,
ar gerai padariau ilasinusi eterinio aliejaus i sampuno buteliuka(konkreciai - druide vitality), sampunas,pastebejau,siek tiek pakeite konsistencija,paliko labiau skystas. O gal geriau aliejuka ismaisyti tik i ta kieki sampuno,kuris tam kartui bus naudojamas ir atskirame indelyje?

Kiek žinau, kitos maišo ir į buteliuką, EA lygtai nieko blogo, nesuges (va, nuo miltukų tai kažkaip prarūgti gali) smile.gif Bet aš tai tam kartui maišau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 kovo 2010 - 22:54
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 15:32)
Kunigunda, o kaip namie pasidaryti hidrolata, neturint aparato, juk tai ne tas pats, kas uzplikintos zoleles??
o del baimiu, kad reikia daugiau priemoniu su amziumi, tai cia naturali baime  ir naturalus noras padaryti kuo daugiau  del savo isvaizdos. Zinoma, kai buvo 20 nei viena sitaip stipriai  ir kruopsciai  neziurejome to grozio, nes jis atrode amzinas ir neisblestantis.

Kalbedama apie namudinius hidrolatus, juos rasau "", nes tai nera distiliavimo produktas, o virimas puode, bet jokiu budu arbatos uzkaitimas. Procesas yra parasytos Monikos tinklapyje kur roziu zieslapiai

Nezinau as tokios baimes, gal todel, kad dar paauglysteje man istrigo jog tai ka padarysiu odai siandien ji primins po 10 metu, todel priesingai nei mano bendraamzes -as nerukiau, negeriau, ziurejau ka valgiau, nesikaitinau sauleje be saiko ir t.t. Todel 18 as neturejau jokios baimes, jog man bus 30m o sulaukus 30 ir artejant prie 40 (metai nega taip greitai ax.gif ) as nejauciu jokios baimes ar panikos. Galbut mane islepino vyru demesys ir man tai teikia pasitikejimo savimi su kiekvienais metais vis daugiau blush2.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 24, 15:33)
Nu cia tai visai absurdas!! blink.gif

aha, tai teks va ir trecia uzsakyma daryti doh.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 15:40)
Dar nebandžiau, tai nežinau  lotuliukas.gif

Tai pasakysiu - gyvenimas su metais tik nuostabesnis mirksiukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 16:07)
kompa galejo kas nors ir padovanoti
keistas klausimas, kas nutinka sulaukus 40-ties................... tikrai oda, kunas nebe  tokie kaip bunant 20-ies
o as atvirksciai smile.gif 20-ies neturejau jokiu kompleksu ir jokiu kosmetikos priemoniu, dabar jau  reikliau ziuriu i save

Bet juk esme visai ne kompe, tiesiog labai nuosirdziai sau atsakykite i klausima - jei ta moteris staiga gautu milijona - kada jai ateitu i galva nusipirkti, kad ir veido krema? Ir atsakymas parodys, ar tai moteriai stabdis yra pinigai, ar jos poziuris i save pacia mirksiukas.gif

Nuo 18 metu mano svoris praktiskai nepakito, vos 2 Kg, as vis dar telpu i savo astuoniolikinius rubus ax.gif Ir sportuojancios moters kunas tikrai neatrodo prasciau uz nesportuojancios 30 metes - todel 40 jokia problema biggrin.gif

Ir tai naturalu, kad su metais reikia siek tiek daugiau prieziuros -tame nera nieko blogo ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 20:31)
Visoms, kuriose tik yra daugiau medvilnės wink.gif bet ši akcija greit baigsis.

4u.gif uz info, reiks nulekti, nors toms brangioms niekada nuolaidu netaiko doh.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 24, 21:08)
Gal žinote kur galima įsigyti granatų EA? ax.gif

EA nezinau, bet KN yra absoliuto, tik nezinau ar jis parduodamas. O kokiu tikslu tu jo nori? Nes jo kaina tai nemaza, o kvapas -tai nieko bendro su granatais neturi, jei ka ax.gif jis orientuotas i parfumerija

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 24, 21:29)
Dar Provence&nature kvepalams -20proc. (100ml EDT ir 50ml EDP). Išuosčiau, skaniai kvepia wub.gif 
Kunigunda, kuriuos iš jų turi?

gourmandise
Atsakyti
Ai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 kovo 2010 - 23:52
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 24, 21:29)
Akropolyje ekostudijoje su akropolio kuponu (galima ir atsispausdinti) viskam -15proc,  Nusipirkau bellapierre mineralinę pudrą, ryt bandysiu bigsmile.gif 
Dar Provence&nature kvepalams -20proc. (100ml EDT ir 50ml EDP). Išuosčiau, skaniai kvepia wub.gif 
Kunigunda, kuriuos iš jų turi?

Kiek mokėjai už Bellapiere pudrą? 4u.gif Gal matei kokia kaina Provence&Nature kvepaliukų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 25, 00:36)
Kalbedama apie namudinius hidrolatus, juos rasau "", nes tai nera distiliavimo produktas, o virimas puode, bet jokiu budu arbatos uzkaitimas. Procesas yra parasytos Monikos tinklapyje kur roziu zieslapiai

skaiciau as ten, bet manes neitikino, kad tai bus lygiavertis produktas isgautam distiliavimo budu
Atsakyti
biggrin.gif Lietuvoj gal vel kokios sventes? biggrin.gif - taip velu, o rodo tiek daug merginu prisijungusiu mirksiukas.gif

As vis skaitau ir mastau apie silkus ir silikonus smile.gif Tik kad jus tas priemones tiek praturtinat viskuo, kad neina atsirinkt, koks kieno poveikis smile.gif
As visad siaip galvojau, kad nusipirksiu pagaliau visu giriama kondicionieriu ir tuo vsiaks issispres - plaukai bus lengvai issukuojami ir svelnus. Tai pasakykit, tuos silkus ir kt pagerinimus naudojat SU kondicionierium? Geresnis poveikis nei vien po kondicionieriaus?
Papildyta:
Pradejau naudoti urtekram sampuna su alijosium, nesuzavejo. normalus, bet butinai reikia issiplovus kondicionieriaus.

Siandien smagiai pazaidzau su tuo indisku amber. Dalis muile, dalis - jojoboj. Ir jau svajoju kaip maisysiu ta kvepiancia jojoba su absoliutais ir naudosiu kaip kvepalus.. smile.gif As, akivaizdziai, is tu moteru, kurios apsiriboja tik butiniausiomis priemonemis biggrin.gif
Atsakyti
Kur galima rasti kuo platesnės informacijos apie eterinių aliejų kosmetinį poveikį? Daugiausiai randu apie jų gydomasias savybes. Pageidautina anglų kalba.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 24, 14:15)
Čia jūs apie body flex'ą kalbate? Aš internete prieš metus aptikau tokį trumpą pratimą - va, šitą. Pamenu, kaip juokiausi iš jo, maniau, kad čia juokais toks, parodžiau draugei, o ji, pasirodo, kaip tik lankė užsiėmimus biggrin.gif Sako, darom tokius  doh.gif biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 23, 16:29)
A, jei apie tai, tai suprantu , zinau kas tai yra...Reikia butinai poilsio, kad nepasidarytu neduok diev nemiela viskas..Kaip man beja ir atsitiko unsure.gif

tai negerai. gaila gi ziniu, patirties.. gal dar atgis noras? wink.gif

as tai, ne, nemanau, kad taip lengvai 'isgyciau' smile.gif tiesiog, man atrodo, cia naturali reakcija - net ir cepelinai, jei valgyt kasdien, po kiek laiko atsibosta ir noris pertraukos smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 23, 18:44)
Vakar toki sirdagrauzi apturejau  unsure.gif ..

uzjauciu del praradimo. jei paguos - as vakar dideli vit E buteli sudauziau doh.gif net nepradeta naudot.

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 23, 19:41)
Kokie gražuoliai bigsmile.gif  o jie irgi keliaus į LT?

4u.gif bandysim

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 03 24, 09:39)
Morkinį apvalų muiliuką pradėjau: o jau kvepia  wub.gif  putoja normaliai, ir jis toks... švelnus, na, tekstūra tokai švelnutėlė. Dar vienas dalykas: niekada neturėjau apvalaus muilo - pasirodo jie labai smagūs, na, apvali forma smagi -  man linksma turėti rankose apvalų muilą  biggrin.gif 

sitame muile daug medaus (o jis drekiklis - humektantas), todel muilas letai dziusta, dar jame yra ir kitas humektantas - ozkos pienas. Zodziu, toks muilas linkes labiau nei kiti pritraukti is aplinkos dregme, t.y. leciau dziuti. Bet jei ji padziovinus 1-2 men ilgiau nei kitus muilus, jis sukietetu, o tuo paciu ir geriau putotu.
gerai, kad forma patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 24, 17:24)

biggrin.gif  o kas baisaus nutinka sulaukus 30 ar 40

Nieko neatsitinka biggrin.gif Tie patys vėjai galvoj, jei širdy jautiesi taip pat kaip ir 25 (nedrąsu rašyt 20, nes jau oi oi kaip seniai ne tiek) - pajunti savo amžių tik tada, kai išgirsti tokias kalbas iš jaunučių lūpų ax.gif
Niekas nesendina, nei vaikai, nei metai, tik baimė senti. Niekada nesijaučiau sena pati savaime, tik tada, kai netikėtai suvokdavau, kad jau užaugo ir kita karta, kuri jau dirba, siekia karjeros ir netgi pasiekė daugiau negu aš. O paskui čia pat tai ir pamirštu lotuliukas.gif Artėju prie 40ies ir vargo nematau mirksiukas.gif O su jūsų pagalba tikiuosi dar ir atrasti nat. kosmetiką, nes čia aš visai žalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 03 24, 12:39)
Man iš pradžių arbatmedis smirdėjo, su laiku, kadangi daug jo naudoju, pripratau, bet niekaip negalėčiau pasakyti, kad... kvepia

Man irgi nepatinka arbatmedžio EA kvapas schmoll.gif
O kaip kvepia manukos EA? nes galvoju reik gal užsisakyt vietoj arbatmedžio, kai Monica turės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 25 kovo 2010 - 09:00