Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

bet diskusija apie natūralios dekoratyvinės spalvų "tiesmukumą" nuoširdžiai nustebino tongue.gif Aš irgi esu pastelinių spalvų gerbėja, tamsesnė man gali būti nebent tik ruda spalva (akys mėlynos) smile.gif

nuostabių palečių turi Hauschka, taip pat ir po vieną šešėlį. Aišku, brangoka. Pigiau esu atsisiuntusi EM. Prisipažinsiu, kad čia visiškas "bardakėlis" pas mane, nes nematau skirtumo tarp mineralų miltukų akių vokams ir antakiams.

tad antakinę Blond rudą šviesią spalvą tepuosi vietoje šešėlių bigsmile.gif Lygiai taip pat pagal nuotaiką ir norus naudoju kitas spalvas, nesvarbu, kokia miltukų paskirtis. Juos dar galima ir maišyti tarpusavyje, jei spalva netenkina, gal tokiu atveju pavyktų išgauti būtent svajonių spalvą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 21:57)
TekilaSunrise, su mano nagais tas pats - nelakuoju ir viskas puiku. Tik prasideda kad ir šitie gerieji - iškart nago kampai pradeda sluoksniuotis  doh.gif

Bet gal vis geriau natūralus nagų lakas nei cheminis? unsure.gif
O kaip su nagų lako laikymusi? Kažkada minėjai Elysambre ir Sante... Gal gali pakartoti?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 22:08)
Bet gal vis geriau natūralus nagų lakas nei cheminis?  unsure.gif
O kaip su nagų lako laikymusi? Kažkada minėjai Elysambre ir Sante... Gal gali pakartoti?

tai žinoma, kad geriau drinks_cheers.gif

man asmeniškai puikiai laiko Elysambre, Sante trumpiau, bet aš nagų labai ir nesaugau - kišu po vandeniu, dirbu, ką reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 24, 22:37)
Nu gal reikia tiesmukiau ir ziuret  smile.gif  t.y. kokia spalva matai, tokia ir yra tikroji  g.gif 

Ne taip supratai - aš čia apie ryškumą biggrin.gif Jos ryškios ir labai bazinių spalvų, jei taip galima išsireikšti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 22:51)
EM tikrai gražios pastelinės spalvytės, man patinka + galima gi akių vokus pirma patepti biria pudryte, kad spalvą palyginti, o tada vos vos tepti šešėlių, tada nesigaus tokia ryški spalva smile.gif aš taip su rudais šešėliais darau dieniniam makiažui smile.gif

Ai, EM tai turiu šešėliukų - perpirkau pabandymui iš vienos merginos. Spalvytės tikrai labai gražios, patinka man. Bet laikosi prastai verysad.gif Man šiaip kiti šešėliai puikiai visą dieną išbūna ir nesubėga - o EM po poros valandų visi voko raukšlytėje doh.gif Gal reikia tada specialius pagrindus naudoti, bet aš tokių dalykų niekad neturėjau ir nereikėjo man unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 22:57)
TekilaSunrise, su mano nagais tas pats - nelakuoju ir viskas puiku. Tik prasideda kad ir šitie gerieji - iškart nago kampai pradeda sluoksniuotis  doh.gif

Mūsų nagai nori kvėpuoti grynu oru! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 22:10)
tai žinoma, kad geriau  drinks_cheers.gif

man asmeniškai puikiai laiko Elysambre, Sante trumpiau, bet aš nagų labai ir nesaugau - kišu po vandeniu, dirbu, ką reikia smile.gif

Aišku, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 23:10)

Gal reiks kada Elysambre susigundyti... rolleyes.gif Tik, kiek pamenu, reikia su juo saugotis spiritinių substancijų, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 22:16)
Gal reiks kada Elysambre susigundyti...  rolleyes.gif Tik, kiek pamenu, reikia su juo saugotis spiritinių substancijų, ar ne?  biggrin.gif

taip biggrin.gif drinks_cheers.gif Būtinai nusipirk natūralų nagų lako valiklį - va čia tai tikrai pamatysi skirtumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 22:16)
Gal reiks kada Elysambre susigundyti...  rolleyes.gif Tik, kiek pamenu, reikia su juo saugotis spiritinių substancijų, ar ne?  biggrin.gif

O kodėl? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 24, 19:14)
Gal galite pasakyti, kaip naudojate tą molį? blush2.gif

Labai paprastai - į saują įberiu molio miltukų ir maišau su vandeniu 'iš akies' kol gaunasi molio košelė ir sutepu šlapius plaukus..lygiai kaip plaučiau ir su šampūnu. Nieko papildomai nenaudojau..nei šampūno, nei balzamo schmoll.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 24, 21:13)
bet as tai skeptiskia ziuriu i ji, pati bandziau, atrkrato visus organus, inkstus net skaudejo...o krato tai normaliai, zandai drebejo. ten atrodo 10 programu pagal stipruma,,,

Aš irgi skeptiška g.gif

Temoje apie vibrokėdutes kūdikiams viena mamytė buvo įmetusi žinutę:
Apie vibraciją:

"Sukelia vibracinę ligą, kuri pasireiškia smulkiųjų kraujagyslių spazmais. Dėl to sutrinka audinių aprūpinimas krauju, deguonimi, maistu ir maisto medžiagomis. Rankos dažnai būna pabalę, šaltos. Vibracija sukelia kaulų bei sąnarių pažeidimus. kenkia nervų sistemai.
Kaip skirstoma vibracija pagal perdavimo būdą žmogui? Vibracija gali būti bendrinė ir vietinė. Bendrinė vibracija plinta per kojas ar dubenį aukštyn stovint ar sėdint ant vibruojančio pagrindo. Dažniausiai bendrinės vibracijos yra veikiami mechanizatoriai, žmonės, dirbantys ant vibracinės platformos (betono, gelžbetonio gamyklose). Vibracija neigiamai veikia centrinę nervų sistemą, sutrikdo pusiausvyrą, koordinaciją. "

http://moku.lt/darba...simai_atsakymai "

Aišku traktoristai ir darbininkai visą dieną dreba, bet man asmeniškai vibracija yra labai nemaloni, net nenorėčiau išbandyti blush2.gif Kažkaip įpratau 'įsiklausyti' į pojūčius ir kas kūnui nepatinka, manau, kad ir netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 22:26)
O kodėl?  ax.gif

nes nuėda spalvą toje vietoje, kur kontaktuoja su laipsniais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 24, 22:54)
tikrai? bigsmile.gif  pamenu lyg ernesin turėjo ir gerai atsiliepė...
aš tai 1nr paėmiau, ir tikiuosi nebus per tamsi biggrin.gif  šiaip tai spalvos man kaip šviesiaodei nekokios pasirodė, 2nr į geltonumą, toliau- labai jau tamsios...

nebus per tamsi tikrai, jos tik dezeleje tamsios atrodo, o realiai grazios, man nr 5 nera per tamsus,iu ja dar kai baigsis kartos
Atsakyti
Merginos, gal žinot, ar Bare Escentuals mineralinės pudros irgi "nekaltos"? gal kuri gali palyginti su EM?
Atsakyti