Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

tas "vibratorius" yra gerai kraujotakai pagerint, bet pasalinis poveikis manau tikrai garantuotas... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 21:16)
Ui, bet man atrodo, kad labai nemalonus jausmas turėtų būt. Geriau jau aš be vibracijos pasportuosiu  biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip tai nėra sveika. Pavyzdžiui, traktoristai kiek sveikatos problemų, sukeltų vibracijos turi  lotuliukas.gif  Aišku, 10 min tai nieko nekeičia, juokauju...  mirksiukas.gif  tongue.gif

tai taip, pritariu. 100 kartu geriau pasportuoti, jei jau reikia kg naikint
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 20:46)
Žinok, nebandžiau dar... Buvo mintis kilusi, bet kiek atsiliepimų girdėjau, tai kitą dieną viskas nutrupa (arba tą pačią...  doh.gif ).
O kaip toms, kurios naudojate? Kokių firmų?
Ir dar man nepatinka tai, kad lakus siųstis reikia, negaliu spalvų įvertinti...  unsure.gif

Kiek pamenu, tai Satura buvo gan neblogus atsiliepimus apie Sante ir Elysambre nagų lakus parašiusi g.gif Sante yra ir LT pirkti, berods CUP'e mačiau.

Kalbėjau su darbdave Biopasaulyje, tai sakė nelabai apsimoka vežtis dekoratyvinę kosmetiką į LT, nes natūralių labai ryškios spalvos doh.gif Pasakiau jai apie Elysambre ir EM kosmetiką, bet sakė vis tiek - neapsimoka unsure.gif Man siųstis tokių dalykų irgi nelabai patinka, nes spalva paveikslėlyje gali labai skirtis nuo realios doh.gif o dar kai kaina ne 10 lt, gaila ir prašauti...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 24, 22:18)
tai taip, pritariu. 100 kartu geriau pasportuoti, jei jau reikia kg naikint

Man kg naikint nereikia, tai aš sportuoju tam, kad ir nereikėtų lotuliukas.gif O jei rimtai, tai be fizinio krūvio nuo proto nušokčiau - man būtina išsikrauti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 23, 23:51)
tai kad labai ilgai uztruktu viska is visur sukrapstyti ir sudelioti, o dar aprasyti  blush2.gif

butina, nes kitaip nesusimaisys tau niekas, nebent tavo emulsinis skystas, tada nereikia sildyti nieko, jei neklystu. Siaip ir vandens ir alieju tepma turetu buti vienoda, apie 40

ale gi baisiai smalsu blush2.gif

tiksliai doh.gif temperatūros...

Akropolyje ekostudijoje su akropolio kuponu (galima ir atsispausdinti) viskam -15proc, tik plaukų dažams -10proc. Nusipirkau bellapierre mineralinę pudrą, ryt bandysiu bigsmile.gif
Dar Provence&nature kvepalams -20proc. (100ml EDT ir 50ml EDP). Išuosčiau, skaniai kvepia wub.gif
Kunigunda, kuriuos iš jų turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 24 kovo 2010 - 21:30
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 22:25)
Kiek pamenu, tai Satura buvo gan neblogus atsiliepimus apie Sante ir Elysambre nagų lakus parašiusi  g.gif Sante yra ir LT pirkti, berods CUP'e mačiau.

Kalbėjau su darbdave Biopasaulyje, tai sakė nelabai apsimoka vežtis dekoratyvinę kosmetiką į LT, nes natūralių labai ryškios spalvos  doh.gif Pasakiau jai apie Elysambre ir EM kosmetiką, bet sakė vis tiek - neapsimoka  unsure.gif Man siųstis tokių dalykų irgi nelabai patinka, nes spalva paveikslėlyje gali labai skirtis nuo realios  doh.gif o dar kai kaina ne 10 lt, gaila ir prašauti...

Aš nesuprantu, kodėl aš tam CUP'e nieko neužmačiau, kai buvau doh.gif Reiks kada nors atidžiau pažiūrėti wink.gif
Aš irgi pastebėjau, kad natūralios dekoratyvinės spalvos tokios, net nežinau, kaip pasakyt - "tiesmukos" tokios blush2.gif Gaila man šitoj vietoj - bijau, kad nepavyks dekoratyvinės į natūralią pakeisti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 21:29)
Aš irgi pastebėjau, kad natūralios dekoratyvinės spalvos tokios, net nežinau, kaip pasakyt - "tiesmukos" tokios  blush2.gif Gaila man šitoj vietoj - bijau, kad nepavyks dekoratyvinės į natūralią pakeisti...  unsure.gif

Nu gal reikia tiesmukiau ir ziuret smile.gif t.y. kokia spalva matai, tokia ir yra tikroji g.gif As kai apziurinejau Elysambre lakus, lupdazius ir seselius, tai sunkiai man sekesi (pirkau tik pudra), nes spalvos tai ryskios, man kaip megejai pasteliniu spalvu sunkoka tokiu rast g.gif nors, reiktu pabandyt, gal naturoj kitaip ziurisi g.gif Reiks kada nueit Haushkos spalvu paziuret rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 24, 22:29)
ale gi baisiai smalsu blush2.gif
15proc, tik plaukų dažams -10proc. Nusipirkau bellapierre mineralinę pudrą, ryt bandysiu bigsmile.gif 

as ja turiu, tikrai patenkinta esu, nr 5 pirkau, nera ji tokia tamsi kaip atrodo is pirmo zvilgsnio
Atsakyti
Siaubas, kaip kątik išsigandau blink.gif Nueinu pažiūrėti kiek liko aliejų ir žiūriu vienas biteliukas tuščias (nos jo turėjo būt daugiau negu pusė), galvoju negi kas išpylė, bet paskui atsku užrašą, o ten parašyta:ramunėlių hidrolatas(kurį buvau pabaigusi), tai kaip palengvėjo biggrin.gif
Koks aliejus tinkamiausias plaukams papurinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 21:29)
Aš nesuprantu, kodėl aš tam CUP'e nieko neužmačiau, kai buvau  doh.gif Reiks kada nors atidžiau pažiūrėti wink.gif
Aš irgi pastebėjau, kad natūralios dekoratyvinės spalvos tokios, net nežinau, kaip pasakyt - "tiesmukos" tokios  blush2.gif Gaila man šitoj vietoj - bijau, kad nepavyks dekoratyvinės į natūralią pakeisti...  unsure.gif

Reikės man daugiau pasidomėti dėl dekoratyvinės, gal nebėra arba šiuo metu nėra, nes mačiusi tikrai esu. Pardavėjos pasiteirauk ir viskas bus aišku wink.gif
O dėl "tiesmukų" spalvų: EM tikrai gražios pastelinės spalvytės, man patinka + galima gi akių vokus pirma patepti biria pudryte, kad spalvą palyginti, o tada vos vos tepti šešėlių, tada nesigaus tokia ryški spalva smile.gif aš taip su rudais šešėliais darau dieniniam makiažui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 21:37)
as ja turiu, tikrai patenkinta esu, nr 5 pirkau, nera ji tokia tamsi kaip atrodo is pirmo zvilgsnio

tikrai? bigsmile.gif pamenu lyg ernesin turėjo ir gerai atsiliepė...
aš tai 1nr paėmiau, ir tikiuosi nebus per tamsi biggrin.gif šiaip tai spalvos man kaip šviesiaodei nekokios pasirodė, 2nr į geltonumą, toliau- labai jau tamsios...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 20:31)
O tu nebandei ekologiško nagų lako? Ir nagų lako valiklio? Gal situacija pasitaisytų? smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 21:25)
Kiek pamenu, tai Satura buvo gan neblogus atsiliepimus apie Sante ir Elysambre nagų lakus parašiusi  g.gif Sante yra ir LT pirkti, berods CUP'e mačiau.

TekilaSunrise, su mano nagais tas pats - nelakuoju ir viskas puiku. Tik prasideda kad ir šitie gerieji - iškart nago kampai pradeda sluoksniuotis doh.gif
Atsakyti
Ir dar noriu patarimo:noriu kirpčius priauginti prie plaukų ir ką daryti, kad jie greičiau augtų? blush2.gif
Atsakyti