Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 13:46)
Ir kaip ten su aromantic juros (augaliniu) silku ir ju naturaliu silikonu is grybu plaukams? Tai koks galutinis verdiktas bandziusiuju?  smile.gif  4u.gif

As jau seniai ziurinejau i juos, bet kadangi jokiu atsiliepimu nebuvo, visos rase tik apie silka ir silikona is A-Z, tai kazkaip ir nesusigundziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 30, 15:38)
O kodel butu negalima? g.gif

galima, bet bus sunku suprasti, kuri priemonė kokį rezultatą duoda. Antra - jei nepatiks, tai irgi nežinos, kuris dalykas nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 14:54)
taip tai as nesipikstu su matematika lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif matosi matosi................ su lietuviu kalba irgi turbut nesipyksti mirksiukas.gif

Kas nors bandete darytis kondicionieriu plaukams? Toki kaip krema is aliejines ir vandenines fazes bigsmile.gif

Atsakyti
Isilasinau i kuno krema saltalankiu aliejaus, kremas laba ryskus gavosi, bet kai uzsitepiau, tai tikrai nenugeltonino odos, bet kaip kuno spalva pagyvino bigsmile.gif toki lengva lengva idegio efekta suteike, nebeatrodysiu isbalusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 30, 17:20)
Kas nors bandete darytis kondicionieriu plaukams? Toki kaip krema is aliejines ir vandenines fazes  bigsmile.gif

Va, sita mintis ir man neduoda ramybes pasidaryti kondicionieriu plaukams is aliejaus ir vandenines fazes ax.gif reiks turbut kada prisiruost ir susimeistraut ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 30, 00:44)
Gal galetu atsakyti kuri, pirkusi A-Z, koks euro kursas skaiciuojamas mokant? ax.gif

bet juk euro kursa skaiciuoja kiekvienas bankas savo, sakysim ukio bankas skaiciuoja 3.4614lt, tai manyciau reiktu ziuret i tos dienos banko, is kurio sakysies kursa 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 30, 12:13)
O tai tu jau gavai savo siuntinuka? Mano tai pirmas siuntinys tik vakar buvo permestas i eksporto skyriu, o realiai, tai jau siadien turejau gauti pirma siuntini, o dabar turbut tik savaites gale ateis visi 3 - teks samdyti kokia pervezimo firma, kad iki namu atveztu, nes tiek kg as niekaip nepanesiu  doh.gif

as gavau praeita karta per 10d. ir man kazkaip patvirtino ne sekancia diena, vakar dariau uzsakyma, siandien dar tylu ax.gif O pas mane pastininkes atnesa lapeli jei didesnis siuntinys, nesitampo jos biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 30, 13:43)
Kaip grazu  bigsmile.gif  wub.gif  Super! Jokiu  blizguciu cia ne nekvepia biggrin.gif - taip jau subtiliai, lyg senoviskai, sakyciau ..Labai grazu  thumbup.gif !

tikrai kaip grazu wub.gif nu nieko gausiu atlyginima ir begsiu DG ieskot biggrin.gif bet as noriu skysto, man prie sirdies jis labiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 30, 16:31)
bet as noriu skysto, man prie sirdies jis labiau  blush2.gif

aš net putas darantį buteliuką pirkau skystam, bet taupau ir tik šveitikliams naudoju gaminti ax.gif Kuo tau skystas labiau? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 17:35)
aš net putas darantį buteliuką pirkau skystam, bet taupau ir tik šveitikliams naudoju gaminti  ax.gif Kuo tau skystas labiau? wink.gif

net nezinau kodel geriau, bet jau keli metai naudoti tik skysta, nereikia muiliniu plaut biggrin.gif pripratau matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 30, 17:10)
net nezinau kodel geriau, bet jau keli metai naudoti tik skysta, nereikia muiliniu plaut  biggrin.gif pripratau matyt  ax.gif

o apie kurios kūno dalies plovimą skystu muilu kalbama? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 12:26)
Nezinau ar apie si kalba Tekila, bet si ambra labai kvapni - na, bet jau cia OT  4u.gif
http://www.loccitane...,2201,61920.htm

Manau, kad čia bus kažkas panašaus, kur turi Feniqia ir kuriuos mes greit turėsime bigsmile.gif http://www.feniqia.c...?id_rubrique=37

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 29, 12:30)
(pvz Feniqia man atsake, kad negali isduot pilnos sudeties, bet abejoju, ar jie patys ja zino smile.gif greiciausiai ne patys kuria tuos kvapus, o perka is kitu, kurie gamybos ir pilnos sudeties paslapciu Feniqia'ai nesako..)

Na bent jau pagal Feniqia istoriją, tai muilus gamina amatininkai ir receptus karta iš kartos, tėvai perduoda sūnums smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 22:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė) biggrin.gif  blush2.gif

Vaikystei girdėjau, kad reikia užsidėti tuos varlių kiaušinius, kur plaukioja prūde, kad strazdanos išnyktų biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 30, 10:50)
I koki? As jau neisivaizduoju, kad rankos gali buti nesausos  unsure.gif  (ziema)

Kai rankas plaunu tik vandeniu arba nenatūraliu muilu, pvz. prekybos centre, tai labai sausina odą ir būtinai norisi kremo. Namie naudoju rankoms Feniqia muilą, tik iš alyvuogių ir iš lauro uogų aliejaus, tai jokio kremo nebetepu.

QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 12:25)
Vergine, kokios nuolaidos bus balandį Nimfali?

Dar nežinau verysad.gif

Beja, pasipildė Ciel d'Azur smile.gif Vėl turime alijošiaus gelį, kūno pienelį su alijošiumi, su molio vandeniu, šampūną normaliems plaukams su moliu, plaukų losjoną nuo slinkimo, dantų pasta su alijošiumi.

Dar atkeliavo naujos prekės, bet dar nėra vertimų, tai dar ir neišstatytos: veido kremas su alijošiumi (kitoks, nei įprastas, labiau drėkinintis, "turtingesnis"), rankų kremas su alijošiumi, kūno pienelis po deginimosi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti