Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 24, 19:36)
O kam ji mesti? ka jis blogo daro? Rafinuotas irgi tinkamas ir nuo striju ir aplamai kunui sunaudot, jei taip nesinori... O jis salto spaudimo? kas parasyta apie ji?

Nuu nea, nieko blogo nedaro blush2.gif tiesiog supykau ant pardavėjos ir ant karštųjų norėjau išmesti, kad nedavė nerafinuoto, kokio norėjau ir prie kurių pripratusi biggrin.gif Taip, šalto spaudimo, saldžių migdolų aliejus, rašo, kad tinka odai, puikiai įsiskverbia, drėkina ir maitina ją. ax.gif Nu sunaudosiu kūnui, visgi neretai masažuojantis man tas aliejus greitai išgaruoja, nespėsiu apsidairyti ir kito eisiu pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 19:57)
tai aišku kad pati  ax.gif  juk mano dar pipirai  rolleyes.gif  Ir vyrui trinu  blush2.gif  Jam tai didžiausias malonumas  bigsmile.gif

tai va tau taupiai todel ir gaunasi smile.gif
kozkabozka teisi, tevai kasni is burnos atitraukia, kad vaikai kazkaip mokytusi, tai ir pc todel turi sad.gif
o as vis su lupomis kankinuosi, nezinau kas cia man darosi, gal tikrai imunine visai nusilpo link pavasario ir dar persirgau (roto ar noto) virusu, bet mane jau nervina tokia padetis tai nusipesiau alijosiaus lapa ir minkstimu patepu,lyg ir apramina
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 15:32)
Man nusimato vizitas į kirpyklą, ate natūralumui smile.gif

Beje, esu skaičiusi šioje temoje atsiliepimų, kad KN rasulo molis labai velia, sausina plaukus ar  pan.  g.gif Aš nusipirkus "Logona" rasulo miltelius iš Vokietijos, tai informaciniame lapelyje vienintelė paskirtis ir nurodyta - galvos trinkimui. Pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif  Labiausiai nustebino nerealus plaukų blizgesys..nereikėjo nė plaukų balzamo, nieko neišsausino, nesuvėlė..atvirkščiai, kai tą košelę užtepiau ant plaukų, tai jie pasidarė tokie slidūs ir lyg stori, labai lengvai išsiplovė. Galvojau, kad labai apsunkins mano plonus plaukus, bet klydau. Labai gražiai plaukai atrodo po plovimo..

Gal galite pasakyti, kaip naudojate tą molį? blush2.gif
Kunigunda78, gera idėja su rožėmis, reikės ir man taip daryti, nes vasarą bus rožių smile.gif
Praeitoje temoje kalbėjote apie hidrolatus ir, kad juos galima pasidaryti. Gal kas gali paaiškinti kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 24, 20:07)
Nuu nea, nieko blogo nedaro blush2.gif  tiesiog supykau ant pardavėjos ir ant karštųjų norėjau išmesti, kad nedavė nerafinuoto, kokio norėjau ir prie kurių pripratusi biggrin.gif  Taip, šalto spaudimo, saldžių migdolų aliejus, rašo, kad tinka odai, puikiai įsiskverbia, drėkina ir maitina ją. ax.gif  Nu sunaudosiu kūnui, visgi neretai masažuojantis man tas aliejus greitai išgaruoja, nespėsiu apsidairyti ir kito eisiu pirkti cool.gif

irnesakyk.gif nesinervuok, sunaudosi- tikrai nepakenks niekam. Buna ir blogiau- pvz. savo galva, savo protu atsuki buteliuka ir ispili lauk hidrolata mad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Ech, ko gero reiks siandien issisukt kunui sviesta su savo naujuoju ismeceruotu migdolu al. su vanile wub.gif Kvapas vaniles wub.gif
Atsakyti
gal kas patartu kaip ir ka galima butu panaudot toki jojobos vaska
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 24, 14:12)
tik speju ne toms, kur po 80 lt  biggrin.gif

Visoms, kuriose tik yra daugiau medvilnės wink.gif bet ši akcija greit baigsis.

QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 14:09)
aš tepu bet kokiu aliejum kas vakarą. Tikrai labai efektyvu, mano ir sluoksniavosi ir lūžinėju atrodo iš niekur nieko. Nagų kaip tokių nelabai ir turėjau. Dabar pakankamai ilgi ir sutvirtėję thumbup.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 14:45)
Aš asmeniškai teplioju ricina (o šiaip visai kitais aliejais, kai lieka ant rankų kūną ar plaukus tepant  biggrin.gif  ). Į tą riciną įlašinu lašiuką citrinų ir lašiuką ylangų EA (išskaičiau, kad nagus stiprina). Manau, padeda smile.gif Tiesa, dar silicį geriu plaukų/nagų/odos labui.
Bet šiaip pagrindinis dalykas man toks: kai nelakuoju nagų, viskas ok, kai lakuoju - sluoksniuojasi  doh.gif Ir jokio skirtumo, ar lakas už 5 Lt, ar už 50 Lt tongue.gif Žodžiu, lakuoti man gražiau, bet tada pats nagas pareina. Tai dabar stengiuosi ištisai nelakuoti. Kartais ir visą savaitę nenusilakuoju, kartais porai dienų tik smile.gif

Mano nagai tai tvirti ir ilgi irnesakyk.gif Bet draugei ir mamai vien problemos su nagais, ačiū už patarimus wink.gif

O tu nebandei ekologiško nagų lako? Ir nagų lako valiklio? Gal situacija pasitaisytų? smile.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 03 24, 15:15)
as irgi esu ismeginusi. visa bonke  biggrin.gif irgi be galo patenkinta buvau, ir kaina gera smile.gif tik kvapelis jo man  doh.gif  schmoll.gif

O aš bandžiau su sezamu ir vis tiek man plaukams geriausias jojobos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 19:47)
Va ir kitos mergaites,kurioms 30-33, guodziasi, kad prisiziuri o rauksleliu  vistiek turi.

Tai ir tiek nereikia - mano pažįstamos kai kurios 24-26 metų masę smulkių raukšlelių apie akis turi, net nustebau kažkada iš arti pamačius blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 21:31)
O tu nebandei ekologiško nagų lako? Ir nagų lako valiklio? Gal situacija pasitaisytų? smile.gif

Žinok, nebandžiau dar... Buvo mintis kilusi, bet kiek atsiliepimų girdėjau, tai kitą dieną viskas nutrupa (arba tą pačią... doh.gif ).
O kaip toms, kurios naudojate? Kokių firmų?
Ir dar man nepatinka tai, kad lakus siųstis reikia, negaliu spalvų įvertinti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 15:00)
Aš ir pasisakysiu  biggrin.gif 
Turėjau galimybę išbandyti vibro platformą va tokio tipo  Galiu pasakyti rezultatas stulbinantis. Pakako savaitės, kad pasijaustų sutvirtėję raumenys. Manau ilgiau treniruoajntis, tai padėtų ir veidui. Nes kratosi visas kūnas  lotuliukas.gif  Tiesiog ta vibracija atrodo nueina iki smegenų. Net slogą turėjau, tai vis eidavau pasivibruoti, mat po vibracijos nustodavo bėgti  lotuliukas.gif

O gal žinot kur būtų galima Vilniuje išbandyti tokį dalykėlį? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal žinote kur galima įsigyti granatų EA? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 24, 21:07)
O gal žinot kur būtų galima Vilniuje išbandyti tokį dalykėlį?  blush2.gif  rolleyes.gif

panasus treniruoklis yra "la bamboj" mirksiukas.gif 10 min 25 lt seniau budavo unsure.gif
bet as tai skeptiskia ziuriu i ji, pati bandziau, atrkrato visus organus, inkstus net skaudejo...o krato tai normaliai, zandai drebejo. ten atrodo 10 programu pagal stipruma,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 24 kovo 2010 - 21:15
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 24, 22:07)
O gal žinot kur būtų galima Vilniuje išbandyti tokį dalykėlį?  blush2.gif  rolleyes.gif

Ui, bet man atrodo, kad labai nemalonus jausmas turėtų būt. Geriau jau aš be vibracijos pasportuosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 24, 22:13)
bet as tai skeptiskia ziuriu i ji, pati bandziau, atrkrato visus organus, inkstus net skaudejo...o krato tai normaliai, zandai drebejo. ten atrodo 10 programu pagal stipruma,,,

Šiaip tai nėra sveika. Pavyzdžiui, traktoristai kiek sveikatos problemų, sukeltų vibracijos turi lotuliukas.gif Aišku, 10 min tai nieko nekeičia, juokauju... mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti