Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

padekit merginos 4u.gif kiek reikia det i bazine medziaga aktyvaus ingredijento kad gautusi 4% ,pavyzdziui i 50ml ?labai aciu 4u.gif nusipirkau naturalaus silikono ,juros silko noriu pagerint plauku balzama ir dar nupirkau hyaluronic acid desiu i naktini krema
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 14:35)
kiek  reikia det i bazine medziaga aktyvaus ingredijento kad gautusi 4% ,pavyzdziui i 50ml ?l

hihihi.gif Kažkur 2 ml, gali su švirkštu atsimatuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
sonet as dabar irgi naudoju rankoms, bet jis man per stiprus kunui ar veidui
NIDCKA procentus tai mokykloj ismokina susiskaiciuoti tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes gal as cia ne lb i tema g.gif bigsmile.gif bet norejau pasiteirautiapie naturalius plauku dazus.. gal kurios dazote jais? noreciau sustiprinti plaukus,tai siektiek nebenaudoti cheminiu dazu...
skaiciau kad yra
augaliniai dažai CHNA ir BASMA ,bet su jais nesuprantu ar isgauciau ruda spalva..ir ar jie man nenusiplautu po keliu plovimu.. unsure.gif
plaukus esu dazius ruda spalva
prasau patarkit,didelis dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 30, 15:41)
sonet as dabar irgi naudoju rankoms, bet jis man per stiprus kunui ar veidui

na, veidui ir kunui nesiulau, nes pati tik rankoms naudoju, kunui ar veidui nebandziau rolleyes.gif nors mano draugei jis ir kunui tinka smile.gif tai gal kada ir as pabandysiu, o veidui kazkaip nedrisciau ax.gif
Atsakyti
dekui Satura notworthy.gif taip tai as nesipikstu su matematika lotuliukas.gif norejau kad pasitvirtintu mano apskaiciavimai o tai nepigios tos gerybes doh.gif nenoriu prasaut pro sali ,dar kart aciu
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 14:54)
dekui Satura notworthy.gif  taip tai as nesipikstu su matematika lotuliukas.gif norejau  kad pasitvirtintu mano apskaiciavimai o tai nepigios tos gerybes  doh.gif  nenoriu prasaut pro sali ,dar kart aciu

laikom, kad 1 ml atitinka gramą, bet realiai tai kažkiek yra nukrypimo wink.gif Tad skaičiavimai bus apytiksliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 14:05)
Ziuriu i aromantic aktyvius ingridientus ir VISKO noris!!  doh.gif Lauksiu atsiliepimu, jei kas is ten ka bandet http://www.aromantic...redients-uk.htm.

Ar cia irgi silikonas? ax.gif
Daddy girl, ar esat banziusi tuos sea silk? silk
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 15:35)
padekit merginos 4u.gif  kiek  reikia det i bazine medziaga aktyvaus ingredijento kad gautusi 4% ,pavyzdziui i 50ml ?labai aciu 4u.gif nusipirkau naturalaus silikono ,juros silko noriu pagerint plauku balzama ir dar nupirkau hyaluronic acid desiu i naktini krema

QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 15:54)
dekui Satura notworthy.gif  taip tai as nesipikstu su matematika lotuliukas.gif norejau  kad pasitvirtintu mano apskaiciavimai o tai nepigios tos gerybes  doh.gif  nenoriu prasaut pro sali ,dar kart aciu

Satura parašė tiksliai - o apskaičiuot visad labai paprasta - bendrą kiekį padalini iš reikiamos aktyviosios medžiagos koncentracijos (šiuo atveju 50:0,04, nebereikės dalint iš šimto vėliau), ir gauni atsakymą 4u.gif

Nors bičių vaško turėjau jau seniai, bet tik dabar prisiruošiau su juo kremuką kojoms pasigamint - gavos toks riebokas (bet man gerai, nes blauzdų odą labai sausa), susiplakė labai gražiai, žiūrėsiu, ar per kiek laiko neatsiskirs aliejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 03 30, 14:05)
Ar cia irgi silikonas?  ax.gif
Daddy girl, ar esat banziusi tuos sea silk? silk

as apie siuos du dabar kaip tik ir klausiau wink.gif
ne, as nebandzius.
Atsakyti
dar klausimas argalima det ir sika ir silikona kartu ar geriau nemaisyt
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 16:36)
dar klausimas argalima det ir sika ir silikona kartu ar geriau nemaisyt

O kodel butu negalima? g.gif Juk cia niekas su niekuomi nereaguoja, chemine reakcija tikrai neivyks biggrin.gif - manau, kad galima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 kovo 2010 - 15:38