padekit merginos kiek reikia det i bazine medziaga aktyvaus ingredijento kad gautusi 4% ,pavyzdziui i 50ml ?labai aciu nusipirkau naturalaus silikono ,juros silko noriu pagerint plauku balzama ir dar nupirkau hyaluronic acid desiu i naktini krema
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 14:35)
kiek reikia det i bazine medziaga aktyvaus ingredijento kad gautusi 4% ,pavyzdziui i 50ml ?l
Kažkur 2 ml, gali su švirkštu atsimatuoti
Sveikutes gal as cia ne lb i tema bet norejau pasiteirautiapie naturalius plauku dazus.. gal kurios dazote jais? noreciau sustiprinti plaukus,tai siektiek nebenaudoti cheminiu dazu...
skaiciau kad yra
augaliniai dažai CHNA ir BASMA ,bet su jais nesuprantu ar isgauciau ruda spalva..ir ar jie man nenusiplautu po keliu plovimu..
plaukus esu dazius ruda spalva
prasau patarkit,didelis dekui
skaiciau kad yra
augaliniai dažai CHNA ir BASMA ,bet su jais nesuprantu ar isgauciau ruda spalva..ir ar jie man nenusiplautu po keliu plovimu..
plaukus esu dazius ruda spalva
prasau patarkit,didelis dekui
QUOTE(Odora @ 2010 03 30, 15:41)
sonet as dabar irgi naudoju rankoms, bet jis man per stiprus kunui ar veidui
na, veidui ir kunui nesiulau, nes pati tik rankoms naudoju, kunui ar veidui nebandziau nors mano draugei jis ir kunui tinka tai gal kada ir as pabandysiu, o veidui kazkaip nedrisciau
dekui Satura taip tai as nesipikstu su matematika norejau kad pasitvirtintu mano apskaiciavimai o tai nepigios tos gerybes nenoriu prasaut pro sali ,dar kart aciu
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 14:54)
dekui Satura taip tai as nesipikstu su matematika norejau kad pasitvirtintu mano apskaiciavimai o tai nepigios tos gerybes nenoriu prasaut pro sali ,dar kart aciu
laikom, kad 1 ml atitinka gramą, bet realiai tai kažkiek yra nukrypimo Tad skaičiavimai bus apytiksliai
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 14:05)
Ziuriu i aromantic aktyvius ingridientus ir VISKO noris!! Lauksiu atsiliepimu, jei kas is ten ka bandet http://www.aromantic...redients-uk.htm.
Ar cia irgi silikonas?
Daddy girl, ar esat banziusi tuos sea silk? silk
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 15:35)
padekit merginos kiek reikia det i bazine medziaga aktyvaus ingredijento kad gautusi 4% ,pavyzdziui i 50ml ?labai aciu nusipirkau naturalaus silikono ,juros silko noriu pagerint plauku balzama ir dar nupirkau hyaluronic acid desiu i naktini krema
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 15:54)
Satura parašė tiksliai - o apskaičiuot visad labai paprasta - bendrą kiekį padalini iš reikiamos aktyviosios medžiagos koncentracijos (šiuo atveju 50:0,04, nebereikės dalint iš šimto vėliau), ir gauni atsakymą
Nors bičių vaško turėjau jau seniai, bet tik dabar prisiruošiau su juo kremuką kojoms pasigamint - gavos toks riebokas (bet man gerai, nes blauzdų odą labai sausa), susiplakė labai gražiai, žiūrėsiu, ar per kiek laiko neatsiskirs aliejai
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 03 30, 14:05)
as apie siuos du dabar kaip tik ir klausiau
ne, as nebandzius.
dar klausimas argalima det ir sika ir silikona kartu ar geriau nemaisyt
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 30, 16:36)
dar klausimas argalima det ir sika ir silikona kartu ar geriau nemaisyt
O kodel butu negalima? Juk cia niekas su niekuomi nereaguoja, chemine reakcija tikrai neivyks - manau, kad galima