O gal kas bande oda sviesinanti (salinanti pigmenta) misinuka is aromantic (su ju vit C)? As i ji seniai jau ziuriu, bet nesiryztu pirkt. Noretus pabandyt..
Ir kaip ten su aromantic juros (augaliniu) silku ir ju naturaliu silikonu is grybu plaukams? Tai koks galutinis verdiktas bandziusiuju?
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 11:56)
o ką rašo nuorodoje? Jei colis est arrive au pays de destination, tai gautas jau LT
tai ne, parasyta, kad colis s'apprete a sortir du pays d'origine ir tai parasyta ties siuntiniu, kuris pagal juos issiustas 24d.
Rasyti tai jiems net ranka nebekyla, nes jokios prasmes
Daddygirl, labai fainas žaislas
praeitą kartą man atėjo dėžutė per dvi savaites, tai niekas dar neprarasta tikrai
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 30, 12:48)
praeitą kartą man atėjo dėžutė per dvi savaites, tai niekas dar neprarasta tikrai
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 30, 11:43)
Kaip grazu Super! Jokiu blizguciu cia ne nekvepia - taip jau subtiliai, lyg senoviskai, sakyciau ..Labai grazu !
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 11:54)
Daddygirl, labai fainas žaislas
Aciu
Diva:), vienas su blizguciu, o kitas be. Bet tas su blizguciu visai gerai atrodo, gyvai geriau nei nuotraukoj.
(tai va, jei kas noretu, dabar galiu stampuot tik geriau kol muilas sviezus)
Ziuriu i aromantic aktyvius ingridientus ir VISKO noris!! Lauksiu atsiliepimu, jei kas is ten ka bandet http://www.aromantic...redients-uk.htm.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 14:02)
Pasitikslinsiu - ką reiškia tas "gerai nusivalgo"? Tai prastai laikosi, ar ne taip supratau kažką
Laikosi kaip ir bet kuris natūralus blizgis, vazelinas su spalva,- bent iš mano turėtų nei vienas nebuvo super gerai išsilaikantis, išbandžiusi esu Logonos, Sante ir Laveros.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 13:14)
Turiu nauja zaisla, tai dabar, kaip vaikas, negaliu nepasirodyti draugems
grazu
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 30, 14:20)
Laikosi kaip ir bet kuris natūralus blizgis, vazelinas su spalva,- bent iš mano turėtų nei vienas nebuvo super gerai išsilaikantis, išbandžiusi esu Logonos, Sante ir Laveros.
Ačiū Na, matyt, daug iš jų ir nereikia tikėtis Užtat tikimės kitų gerų savybių
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 30, 13:48)
tai ne, parasyta, kad colis s'apprete a sortir du pays d'origine ir tai parasyta ties siuntiniu, kuris pagal juos issiustas 24d.
jeigu siuntinys issiustas, siuntos bukle galima sekti per post.lt siuntinys registruotas taigi nemanau kad verta baimintis. As asmeniskai tai buvau labai patenkinta ju greiciais ir komunikacija( net ir anglu kalba ), bet matyt kai l dideli siuntiniai issiunciami veliau
QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 10:56)
ŠVAROS PREKĖSE aš aptikau turkišką muilą su alyvuogių aliejumi.Jis tikrai natūralus,nieko ten daugiau nedėta,tik va pavadinimas užkrito,iš D.. raidukės kaip tai.Aš šiandien kaip tik eisiu jo pirkti,nes pabaigiau,tai parašysiu.Jis tokiam tamsiai rudam popieriuje įdėtas,pats muilas žalios spalvos.Tos firmos yra ir daugiau muilų,tačiau kiti visi su priedais,tik tas vienas žaliasis rudam storam popieriuje tikrai geras.Ir mano rankos nuo visų kitų sausėja,o šitas man super.Ir jį reikia laikyti atokiau nuo vandens,kad muilinėje vandens neprisikauptų.Nes jis paskui tysta tokiais žaliais (....)
gal cia tas pats arba panasus kur as ibrahime pas turkus pirkau , bet dingo jisai, o mb labai tiko barzdai skustis o kur tas svaros prekes rasti?
QUOTE(Odora @ 2010 03 30, 14:28)
o kur tas svaros prekes rasti?
nėra Vilniuje jų, kiek žinau
QUOTE(Odora @ 2010 03 30, 15:28)
gal cia tas pats arba panasus kur as ibrahime pas turkus pirkau , bet dingo jisai, o mb labai tiko barzdai skustis o kur tas svaros prekes rasti?
del muilo rankoms, tai man patinka sonett ir gana nebrangus holos dar pigiau kainuoja. tik irgi reikia siek tiek pasaugoti, kad nemirktu vandeny, nes patezta.