Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 30, 09:36)
Jau manau senai laikas, nes labai daug kalbam cia apie AZ - nors is kitos puses, kai bus AZ tema, cia jau OT gausis , jei rasysime  biggrin.gif  g.gif

Nebespesit po visas temas lakstyt biggrin.gif . Ir az temoj prasides offtopinimai.

QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 09:45)

pakeisti muilą 4u.gif

I koki? As jau neisivaizduoju, kad rankos gali buti nesausos unsure.gif (ziema)
Atsakyti
Tiesa, nepamenu, ar rašiau - nupirkau mamai gimtadieniui "Provence & Nature" tualetinį vandenį Gourmandise. Kvapas wub.gif Kas keisčiausia, ten yra buteliukai tualetinio vandens ir kvepalų, bet pastarųjų kvapai man mažiau patiko, jie net švelnesni ir pardavėja sakė, kad jai tai tikrai geriau ir ilgiau išsilaiko tualetinio vandens kvapas. Kažkaip atvirkščiai čia smile.gif
Galvoju, kad ir pati visai to kvapo norėčiau, bet jį tai tikrai keletą kartų per dieną reikia purkšti, nes išbandžiau, tai visgi po 2-3 val. nelabai kvapas lieka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 30, 10:50)

I koki? As jau neisivaizduoju, kad rankos gali buti nesausos  unsure.gif  (ziema)

ŠVAROS PREKĖSE aš aptikau turkišką muilą su alyvuogių aliejumi.Jis tikrai natūralus,nieko ten daugiau nedėta,tik va pavadinimas užkrito,iš D.. raidukės kaip tai.Aš šiandien kaip tik eisiu jo pirkti,nes pabaigiau,tai parašysiu.Jis tokiam tamsiai rudam popieriuje įdėtas,pats muilas žalios spalvos.Tos firmos yra ir daugiau muilų,tačiau kiti visi su priedais,tik tas vienas žaliasis rudam storam popieriuje tikrai geras.Ir mano rankos nuo visų kitų sausėja,o šitas man super.Ir jį reikia laikyti atokiau nuo vandens,kad muilinėje vandens neprisikauptų.Nes jis paskui tysta tokiais žaliais (....) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 30, 09:52)
Galvoju, kad ir pati visai to kvapo norėčiau, bet jį tai tikrai keletą kartų per dieną reikia purkšti, nes išbandžiau, tai visgi po 2-3 val. nelabai kvapas lieka  unsure.gif

akivaizdu, kad geriausi šiuo atveju yra Florascent ir Farfalla kvepaliukai - tikrai laikosi. O čempionai pagal nesilaikymą man AZ kvepalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 10:58)
akivaizdu, kad geriausi šiuo atveju yra Florascent ir Farfalla kvepaliukai - tikrai laikosi. O čempionai pagal nesilaikymą man AZ kvepalai biggrin.gif

Farfalla neteko bandyti, o Florascent buvau pasipurškusi, tai po kelių valandų kvapas dar jautėsi, bet man jis labai patikeitė (na, čia normalu, visų jų kvapai kinta) ir, deja, į negerą pusę unsure.gif Bet tik vienus bandžiau (nebepamenu, kuriuos) - gal kiti būtų geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 10:44)
kokių dar nuomonių, merginos?  g.gif Kad daugiau OT gaunasi čia per nuolatinius kartojimus, kas tas AZ, kur gauti šilko, ar čia ir yra tas šilkas? biggrin.gif

Aš tai manau, kad reikia, bus koncentruota informacija vienoj vietoj. O užsiminti apie AZ tikrai ne OT, juk čia irgi kalbam ir apie KN ir apie AN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 10:45)
pakeisti muilą 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 10:56)
ŠVAROS PREKĖSE aš aptikau turkišką muilą su alyvuogių aliejumi.Jis tikrai natūralus,nieko ten daugiau nedėta,tik va pavadinimas užkrito,iš D.. raidukės kaip tai.Aš šiandien kaip tik eisiu jo pirkti,nes pabaigiau,tai parašysiu.Jis tokiam tamsiai rudam popieriuje įdėtas,pats muilas žalios spalvos.Tos firmos yra ir daugiau muilų,tačiau kiti visi su priedais,tik tas vienas žaliasis rudam storam popieriuje tikrai geras.Ir mano rankos nuo visų kitų sausėja,o šitas man super.Ir jį reikia laikyti atokiau nuo vandens,kad muilinėje vandens neprisikauptų.Nes jis paskui tysta tokiais žaliais  (....) biggrin.gif

Aišku.Ačiū 4u.gif Aš už AZ temos atidarymą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 30 kovo 2010 - 10:10
QUOTE(adrija @ 2010 03 30, 09:56)
ŠVAROS PREKĖSE aš aptikau turkišką muilą su alyvuogių aliejumi.Jis tikrai natūralus,nieko ten daugiau nedėta,tik va pavadinimas užkrito,iš D.. raidukės kaip tai.Aš šiandien kaip tik eisiu jo pirkti,nes pabaigiau,tai parašysiu.Jis tokiam tamsiai rudam popieriuje įdėtas,pats muilas žalios spalvos.Tos firmos yra ir daugiau muilų,tačiau kiti visi su priedais,tik tas vienas žaliasis rudam storam popieriuje tikrai geras.Ir mano rankos nuo visų kitų sausėja,o šitas man super.Ir jį reikia laikyti atokiau nuo vandens,kad muilinėje vandens neprisikauptų.Nes jis paskui tysta tokiais žaliais  (....) biggrin.gif

Lauksiu pavadinimo. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 09:55)
drinks_cheers.gif Tikriausiai su metais ateina tas supratimas. Man patiko labai, kaip Rasma aprašė savo požiūrį į kūną - jis turi mums tarnauti, o ne mes jam  rolleyes.gif

pas mane irgi pradeda ryškėti strazdanėlės, turiu tokių vasarinių. Bet nieko aš joms nedarysiu tongue.gif

is kur te pas tave strazdaneles??? blink.gif jau toks lygus sviesus veidelis, kaip is pieno plaukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 30, 10:17)
is kur te pas tave strazdaneles???  blink.gif

kad žiemą matei, palaukim vasaros devil.gif Hauschkos pilnas puslapis strazdanotų modelių. Dabar mada tokia, tai ir aš būsiu į madą biggrin.gif

šiandien jau išbandžiau glicerininį agurkų ekstraktą iš AZ, įmaišiau jo Argital ramunėlių ir ylang kremą iš ryto. Labai atsiskiedė, konsistencijos neįmanoma nupasakoti:gavosi kažkoks balkšvas skystimėlis, bet užsitepė maloniai smile.gif Tikiuosi, kad gerai drėkins rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 11:26)
kad žiemą matei, palaukim vasaros devil.gif Hauschkos pilnas puslapis strazdanotų modelių. Dabar mada tokia, tai ir aš būsiu į madą  biggrin.gif

šiandien jau išbandžiau glicerininį agurkų ekstraktą iš AZ, įmaišiau jo Argital ramunėlių ir ylang kremą iš ryto. Labai atsiskiedė, konsistencijos neįmanoma nupasakoti:gavosi kažkoks balkšvas skystimėlis, bet užsitepė maloniai smile.gif Tikiuosi, kad gerai drėkins  rolleyes.gif

As ji tepu gryna ant bjaurasciu strazdanu- tikiuosi kad pasviesins g.gif - kazin nieko blogo gryna tept? Bet kad ten toks vandenelis visai- lasiuka 1 patepu...Ir i hidrolatus dar pasilasinu as ji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 kovo 2010 - 10:32
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 30, 10:32)
As ji tepu gryna ant bjaurasciu strazdanu- tikiuosi kad pasviesins g.gif - kazin nieko blogo gryna tept?

kaip suprantu, jo galima iki 50 proc. dėti, kad nenusausintų tau veido grynas g.gif
Atsakyti