QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 20:47)
kokios priemones galetu padet naikint zasies oda? Aciu
as irgi taip noreciau jos atsikratyti nuo zastu ir kai kus blauzdu, deja kavos tirsciai susvelnina oda ir kartu padaro pylinga, bet neisnyksta ji visiskai. aisku, saule, jura, aliejai - gerai.
kiek zinau, tai paveldima. taciau dar zinau, kad dazniausiai nuo to kencia jaunutes, o veliau lyg praeina. bet asmeniskai man ne o praeina paprastai toms, kurios po brendimo, gimdymo ir ramaus seimyninio gyvenimo prideda svorio. vadinasi odai truksta riebalo.
dar asmeninis faktas, kad tiek pirmo nestumo, tiek antro nestumo metu zasies oda man praktiskai pranyko. o nestumo metu, moters organizmas kazkiek prikaupia riebaliuku.
taip kad arba storeti arba sveistis, aliejintis ir t.t
dar as stengiuosi daug aliejaus vartoti (su maistu), tada kazkiek susvelneja oda, bet jei nors vienas ar du kg minus, is karto tas brudas lenda lauk
QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 21:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė)
ir sito brudo taip noreciau atsikratyti
bet lengviau bus save itikinti, kad kitu ju taiip nemato. aisku, kosmetines priemones kazkiek pasviesina oda arba tik pigmentines demes, bet veidas kai labai baltas buna, jos dar labiau isryskeja. O jei idega veidas, rauksliu formuojasi, ir be to tos strazdanos dar patamseja. uzdaras ratas kazkoks man cia
realiai net lazerines proceduros ju 100 proc neisnaikina. beyt ir jei isnaikina - kokia prasme. Juk saules vis vien kazkiek gauna zmogus, nors ir kaip nesidegintu, apsauga reikalinga nuo + 50spf, o nors kiek gavusi saulytes odoje vel pradeda gamintis jos. Taip kad pinigai i bala