Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 20:47)
kokios priemones galetu padet naikint zasies oda? Aciu mirksiukas.gif

as irgi taip noreciau jos atsikratyti nuo zastu ir kai kus blauzdu, deja doh.gif kavos tirsciai susvelnina oda ir kartu padaro pylinga, bet neisnyksta ji visiskai. aisku, saule, jura, aliejai - gerai.
kiek zinau, tai paveldima. taciau dar zinau, kad dazniausiai nuo to kencia jaunutes, o veliau lyg praeina. bet asmeniskai man ne g.gif o praeina paprastai toms, kurios po brendimo, gimdymo ir ramaus seimyninio gyvenimo prideda svorio. vadinasi odai truksta riebalo.
dar asmeninis faktas, kad tiek pirmo nestumo, tiek antro nestumo metu zasies oda man praktiskai pranyko. o nestumo metu, moters organizmas kazkiek prikaupia riebaliuku.
taip kad arba storeti arba sveistis, aliejintis ir t.t lotuliukas.gif
dar as stengiuosi daug aliejaus vartoti (su maistu), tada kazkiek susvelneja oda, bet jei nors vienas ar du kg minus, is karto tas brudas lenda lauk doh.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 21:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė) biggrin.gif  blush2.gif

ir sito brudo taip noreciau atsikratyti lotuliukas.gif
bet lengviau bus save itikinti, kad kitu ju taiip nemato. aisku, kosmetines priemones kazkiek pasviesina oda arba tik pigmentines demes, bet veidas kai labai baltas buna, jos dar labiau isryskeja. O jei idega veidas, rauksliu formuojasi, ir be to tos strazdanos dar patamseja. uzdaras ratas kazkoks man cia doh.gif
realiai net lazerines proceduros ju 100 proc neisnaikina. beyt ir jei isnaikina - kokia prasme. Juk saules vis vien kazkiek gauna zmogus, nors ir kaip nesidegintu, apsauga reikalinga nuo + 50spf, o nors kiek gavusi saulytes odoje vel pradeda gamintis jos. Taip kad pinigai i bala doh.gif

Atsakyti
atstokit jus nuo tu vargsiu strazdaneliu. Jau ankstyva pavasari,pries iseidamos i lauka, tepkites kremukais su apsauga, tada strazdaneles neryskes, juk ziema jos visai nematomos pasidaro:)
girdejau, kad citrina jas pabalina, petrazoliu nuoviras, agurku sultys.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 22:13)
Aciu moterys 4u.gif
is tikruju, pastebejau kad sveitimas lb pasvelnina, bet trumpam... verysad.gif  ok, einu skaityt  4u.gif

Kelis kart skaiciau ir man vis persiskaito, kad svetimas pasvelnina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 30, 00:12)
Kelis kart skaiciau ir man vis persiskaito, kad svetimas pasvelnina  biggrin.gif

reiskia matai ka nori matyti lotuliukas.gif gal ir tikrai svetimas pasvelnintu smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 kovo 2010 - 23:23
Gal galetu atsakyti kuri, pirkusi A-Z, koks euro kursas skaiciuojamas mokant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 23:01)
Kregždžių lizdų nedraskyti biggrin.gif

Nebedraskysiu blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 23:04)
O jei rimtai, tai esu girdėjusi liaudišką patarimą, kad labai efektyviai strazdanas išbalina žiedinių kopūstų sultys. Pati nebandžiau, man jos patinka..ypač dabar, kai nebe mergaitė biggrin.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 03 29, 23:47)
ir sito brudo taip noreciau atsikratyti  lotuliukas.gif
bet lengviau bus save itikinti, kad kitu ju taiip nemato. aisku, kosmetines priemones kazkiek pasviesina oda arba tik pigmentines demes, bet veidas kai labai baltas buna, jos dar labiau isryskeja. O jei idega veidas, rauksliu formuojasi, ir be to tos strazdanos dar patamseja. uzdaras ratas kazkoks man cia  doh.gif
realiai net lazerines proceduros ju 100 proc neisnaikina. beyt ir jei isnaikina - kokia prasme. Juk saules vis vien kazkiek gauna zmogus, nors ir kaip nesidegintu, apsauga reikalinga nuo + 50spf, o nors kiek gavusi saulytes odoje vel pradeda gamintis jos. Taip kad pinigai i bala  doh.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 30, 00:09)
atstokit jus nuo tu vargsiu strazdaneliu. Jau ankstyva pavasari,pries iseidamos i lauka, tepkites kremukais su apsauga, tada strazdaneles neryskes, juk ziema jos visai nematomos pasidaro:)

Oj, pas mane ir žiemą jos matomos, tik ne tiek, kiek vasarą doh.gif O niekas nesa girdėjusios apie strazdanų naikinimą su kviečiais(kai būna žali ir nedideli)?Aš pati tiksliai neatgaminu visko, kaip ten kas, bet girdėjau, kad padeda. Reikės bandyti rolleyes.gif Ačiū visosms už pagalbą 4u.gif
Dar klausimas:ką daryti, kad po kiekvieno rankų plovimo nereikėtų jų tepti kremu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 17:47)
O kokie atsiliepimai apie silikoną? mirksiukas.gif

geri thumbup.gif Vakar į Laveros rožių kaukę dėjau gal kokius kelis tik procentus, tai man padidėjo plaukų apimtis, patys plaukai pasidarė tarsi tvirtesni cool.gif

šiaip silikonas yra panašus į drebučius, tai kabinau jį pirštu, o ne lašinau wink.gif

tiesinimo efekto nepastebėjau, nes jo nesiekiau ir silikono į kaukę dėjau tikrai minimaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 23:04)
O jei rimtai, tai esu girdėjusi liaudišką patarimą, kad labai efektyviai strazdanas išbalina žiedinių kopūstų sultys. Pati nebandžiau, man jos patinka..ypač dabar, kai nebe mergaitė biggrin.gif

tai viskas balina, kad turi C vitamino.

Bet kaip ir Nidulia sakė, na kam jas naikint.
Žiemą kiek nušviesėja, vasarą išryškėja.
Mano net plaukai vasarą tampa ryži. Bet man nei strazdanos, nei plaukų spalva netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 30, 08:45)
Bet man nei strazdanos, nei plaukų spalva netrukdo.

drinks_cheers.gif Tikriausiai su metais ateina tas supratimas. Man patiko labai, kaip Rasma aprašė savo požiūrį į kūną - jis turi mums tarnauti, o ne mes jam rolleyes.gif

pas mane irgi pradeda ryškėti strazdanėlės, turiu tokių vasarinių. Bet nieko aš joms nedarysiu tongue.gif

Daddygirl, pagaliau išmokau su tavo skystu muilu elgtis thumbup.gif Dariausi savaitgalį šveitiklį veidui ir kūnui, tai porą arbatinių šaukštelių muilo praskiedžiau su distiliuotu vandeniu, maišiau su Muscovado cukrumi, ryžių manais, įlašinau kavos, kakavos EA ir šaltalankių aliejaus porą lašiukų cool.gif Na bet ir šveičia tie ryžių manai - kaip pasiutę blink.gif Su veidu reikia švelniau, nei su kūnu, užtat paskui koks švelnutis buvo wub.gif

ar ateityje galėsiu prašytis ir niekuo nepakvėpinto muiliuko? 4u.gif

PS Ramintėlė dingo su savo iniciatyva verysad.gif Gal tikrai atsidarom atskirą temą Aroma Zone??
Atsakyti

mad.gif neimanoma atstoti!! Anei vieno lizdo nesu isdraskiusi , tai kodel visa gyveniam turiu matyti jas? umn.gif biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 30, 00:12)
Kelis kart skaiciau ir man vis persiskaito, kad svetimas pasvelnina  biggrin.gif

rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 09:55)
PS Ramintėlė dingo su savo iniciatyva  verysad.gif Gal tikrai atsidarom atskirą temą Aroma Zone??

Jau manau senai laikas, nes labai daug kalbam cia apie AZ - nors is kitos puses, kai bus AZ tema, cia jau OT gausis , jei rasysime biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 30, 09:36)
Jau manau senai laikas, nes labai daug kalbam cia apie AZ - nors is kitos puses, kai bus AZ tema, cia jau OT gausis , jei rasysime  biggrin.gif  g.gif

kokių dar nuomonių, merginos? g.gif Kad daugiau OT gaunasi čia per nuolatinius kartojimus, kas tas AZ, kur gauti šilko, ar čia ir yra tas šilkas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 21:08)
Aš pati nežinau, bet gal naudojančios atsakys  rolleyes.gif

taigi AZ tinklalapyje prie produktų yra duota lentelės mirksiukas.gif Gali net procentus pasirinkti-stipresnį ,silpnesnį.

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 21:58)
tarka smile.gif
nepyk, cia as uzsikreciau durnumu nuo mb siandien smile.gif

lotuliukas.gif O ko ne/Gera idėja.

QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 22:46)
Oda lygi, bet 'strazdanota', tuos tai jau nežinau kaip panaikint g.gif

O AN perlamutro milteliai šiuo atveju nebūtų naudingi? g.gif

QUOTE(Babi @ 2010 03 29)
Dar klausimas:ką daryti, kad po kiekvieno rankų plovimo nereikėtų jų tepti kremu? unsure.gif

pakeisti muilą 4u.gif
Atsakyti