QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 21:47)
kokios priemones galetu padet naikint zasies oda? Aciu
tarka
nepyk, cia as uzsikreciau durnumu nuo mb siandien
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 21:58)
zinok nepavydetina ir abejoju ar yra kokiu priemoniu... bet sakau paklausiu, viltis-...
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 22:03)
zinok nepavydetina ir abejoju ar yra kokiu priemoniu... bet sakau paklausiu, viltis-...
tikrai nepavydetina
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 29, 17:42)
Nemuškit stipriai, jei praleidau , bet kur jūs laikote šiuos šilkus ir silikonus?
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 22:03)
Klausimas: Kaip gydyti vadinamąją žąsies odą?
Atsakymas: Šį odos negalavimą, medikų vadinamą folikuline hiperkeratoze, lemia sulėtėjęs epitelio atsinaujinimo procesas. Tai gali būti susiję su paveldimumu, vitamino A arba B stygiumi, pakitusiu hormonų santykiu, sutrikusia medžiagų apykaita. Šios problemos galima atsikratyti sudėtingomis kosmetinėmis procedūromis. Prevencija? Nesušalti, kuo dažniau mirkti druskų, vaistažolių, avižinių dribsnių vonioje, lepinti odą minkštinamaisiais šveitikliais, laikytis dietos toksinams šalinti, gausiai drėkinti ir maitinti odą. Žinoma, žuvų taukai ir vitamino E kapsulės labai praverstų.
http://modeliai.delf...v.d?id=25353937
va dar ir SM temele yra
http://www.supermama...p;#entry1869695
labai linkiu atsikratyti to nemalonumo
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 29, 20:44)
Tuo, kad gražūs, romus gyvuliai Man visų pirma patinka jų charakteris..turi 'cinkelio'..zapadlistės didelės Atrodo tykios, geros..iš tiesų gyvulys su puikiu jumoro jausmu Ir labai mėgsta kakavą
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 21:47)
kokios priemones galetu padet naikint zasies oda? Aciu
O, turėjau šitą gėrį..ant rankų (žasto) išorinės pusės. Ansktyvoje jaunystėje..padėjo atsikratyt viena puiki gyd. savo patarimais Su laiku išnaikinau: paeiliui, ilgą laiką dariau šveitimą - vieną vakarą gryna druska, kitą vakarą kavos tirščiais..bet taip įtrindavau, kad oda jbūdavo raudona ir jaubeveik 'degtų'. O po viso to šveitimo, nuplovus vėsiu vandeniu, įtrindavau šiltu alyvuogių aliejumi (tada apie kitokius ir nežinojau ). Beveik visiškai išsinaikinau, dar pavieniai 'žąsies spuogeliai' pasitaiko, bet jau nebe taip nemalonu kaip anksčiau..tiesa, liko tokios dėmelės, kaip mažyčiai šlakeliai Oda lygi, bet 'strazdanota', tuos tai jau nežinau kaip panaikint
QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 22:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė)
Kregždžių lizdų nedraskyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 22:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė)
nebent sieros rugstis
O jei rimtai, tai esu girdėjusi liaudišką patarimą, kad labai efektyviai strazdanas išbalina žiedinių kopūstų sultys. Pati nebandžiau, man jos patinka..ypač dabar, kai nebe mergaitė