Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

kokios priemones galetu padet naikint zasies oda? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 21:47)

tarka smile.gif
nepyk, cia as uzsikreciau durnumu nuo mb siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 21:58)
tarka smile.gif
nepyk, cia as uzsikreciau durnumu nuo mb siandien smile.gif

mirksiukas.gif
zinok nepavydetina verysad.gif ir abejoju ar yra kokiu priemoniu... unsure.gif 4u.gif bet sakau paklausiu, viltis-... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 22:03)
mirksiukas.gif
zinok nepavydetina  verysad.gif  ir abejoju ar yra kokiu priemoniu... unsure.gif  4u.gif bet sakau paklausiu, viltis-... biggrin.gif

tikrai nepavydetina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 29, 17:42)

O as dar pasitikslinsiu. Cia situos-silka ir silikona, merginos, perkate? ax.gif
user posted imageuser posted image

Nemuškit stipriai, jei praleidau blush2.gif blush2.gif , bet kur jūs laikote šiuos šilkus ir silikonus? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 22:03)
mirksiukas.gif
zinok nepavydetina  verysad.gif  ir abejoju ar yra kokiu priemoniu... unsure.gif  4u.gif bet sakau paklausiu, viltis-... biggrin.gif

Klausimas: Kaip gydyti vadinamąją žąsies odą?

Atsakymas: Šį odos negalavimą, medikų vadinamą folikuline hiperkeratoze, lemia sulėtėjęs epitelio atsinaujinimo procesas. Tai gali būti susiję su paveldimumu, vitamino A arba B stygiumi, pakitusiu hormonų santykiu, sutrikusia medžiagų apykaita. Šios problemos galima atsikratyti sudėtingomis kosmetinėmis procedūromis. Prevencija? Nesušalti, kuo dažniau mirkti druskų, vaistažolių, avižinių dribsnių vonioje, lepinti odą minkštinamaisiais šveitikliais, laikytis dietos toksinams šalinti, gausiai drėkinti ir maitinti odą. Žinoma, žuvų taukai ir vitamino E kapsulės labai praverstų.
http://modeliai.delf...v.d?id=25353937
va dar ir SM temele yra
http://www.supermama...p;#entry1869695
labai linkiu atsikratyti to nemalonumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 29, 20:44)
O kuom tau taip karves patinka smile.gif ?

Tuo, kad gražūs, romus gyvuliai smile.gif Man visų pirma patinka jų charakteris..turi 'cinkelio'..zapadlistės didelės biggrin.gif Atrodo tykios, geros..iš tiesų gyvulys su puikiu jumoro jausmu cool.gif Ir labai mėgsta kakavą mirksiukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 29, 21:47)

O, turėjau šitą gėrį..ant rankų (žasto) išorinės pusės. Ansktyvoje jaunystėje..padėjo atsikratyt viena puiki gyd. savo patarimais ax.gif Su laiku išnaikinau: paeiliui, ilgą laiką dariau šveitimą - vieną vakarą gryna druska, kitą vakarą kavos tirščiais..bet taip įtrindavau, kad oda jbūdavo raudona ir jaubeveik 'degtų'. O po viso to šveitimo, nuplovus vėsiu vandeniu, įtrindavau šiltu alyvuogių aliejumi (tada apie kitokius ir nežinojau ax.gif ). Beveik visiškai išsinaikinau, dar pavieniai 'žąsies spuogeliai' pasitaiko, bet jau nebe taip nemalonu kaip anksčiau..tiesa, liko tokios dėmelės, kaip mažyčiai šlakeliai verysad.gif Oda lygi, bet 'strazdanota', tuos tai jau nežinau kaip panaikint g.gif
Atsakyti
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė) biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 22:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė) biggrin.gif  blush2.gif

Kregždžių lizdų nedraskyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 29, 22:50)
O gal yra kokių nors būdų, kaip išnaikinti strazdanas(žinau, žinau, aš naivuolė) biggrin.gif  blush2.gif

nebent sieros rugstis
Atsakyti
O jei rimtai, tai esu girdėjusi liaudišką patarimą, kad labai efektyviai strazdanas išbalina žiedinių kopūstų sultys. Pati nebandžiau, man jos patinka..ypač dabar, kai nebe mergaitė biggrin.gif
Atsakyti
Aciu moterys 4u.gif
is tikruju, pastebejau kad sveitimas lb pasvelnina, bet trumpam... verysad.gif ok, einu skaityt 4u.gif
Atsakyti