Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 29, 18:57)
o kur ta silka galima pirkti? neuzmaciau blush2.gif
beje, o hidrolatus galima ir ant plauku purksti?maciau, kad aromanatural nera man reikiamo hidrolato...kazi, ar ten daznai papildymus daro g.gif

ČIA mirksiukas.gif
Galima purkšti, jei tik neperbarangu smile.gif
Atsakyti
parasiau as irgi, nors jauciuosi kaip pilypas is kanapiu, net nezinau, ka su juo daryti reiktu- jis skystas ar koks? tepti iskart ar kaip doh.gif
bet kai siandien susiruosiau i darba ir pamaciau tuos nykius plaukus, tai vos nesusiverkiau...pries 2 men nusikirpau kare, kad atsiauginciau grazius, veslius, o va kas gaunasi doh.gif

o kokius hidrolatus butu galima purskti ant plauku? g.gif
del veido man patare rugiageliu ir pasiskaiciau, kad hamameliu yra geras (nors ar jis nesausina? mano oda itin sausa g.gif o ka plaukams? plaukais sakyciau normalus- nera sausi, bet ir nesiriebaluoja labai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 29 kovo 2010 - 19:14
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 29, 20:13)
del veido man patare rugiageliu ir pasiskaiciau, kad hamameliu yra geras (nors ar jis nesausina? mano oda itin sausa g.gif o ka plaukams? plaukais sakyciau normalus- nera sausi, bet ir nesiriebaluoja labai....

aš šaknims naudoju rozmarinų hidrolatą, jeigu rinkts reikėtų vieną hidrolatą plaukams, tai būtų šis. O dar pasipurškalioju jazmnaičių hidr sumaišius su įvairiais predais, bet jį renkuosi daugiau dėl kvapo wub.gif
Atsakyti

Dar gali būti, kad ir pats šampūnas netinkamas g.gif Gal kitą išbandyti? Ar viskas su tuo šampūnu buvo gerai, o čia staiga taip pasidarė?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 17:21)
Aš tai paprastus EA ant vilnonės mažulytės karvytės (monetų skyrelyje) palašinu biggrin.gif Atviras tas skyrelis, karvytė iš jo žiūri į keleivius ir kvepia wub.gif

O kuom tau taip karves patinka smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 29, 20:44)
O kuom tau taip karves patinka smile.gif ?

Beje, aš irgi turiu labai gerą draugę, kuriai nuo mažų dienų labai karvės patinka (visais pavidalais) biggrin.gif O ką, simpatingas gyvūnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 29, 19:13)
parasiau as irgi, nors jauciuosi kaip pilypas is kanapiu, net nezinau, ka su juo daryti reiktu- jis skystas ar koks? tepti iskart ar kaip doh.gif

Šilką į šampūną merginos lašina, o dėl silikono net tiksliai nežinau, gal tiesiog patrynus tarp delnų reikia perbraukti, o gal taip pat galima visur lašinti ax.gif

Manau, kad praktiškai visus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 21:01)
Šilką į šampūną merginos lašina, o dėl silikono net tiksliai nežinau, gal tiesiog patrynus tarp delnų reikia perbraukti, o gal taip pat galima visur lašinti ax.gif

Manau, kad praktiškai visus rolleyes.gif

kiek mazdaug reikia to silko ilasinti i 200 ml talpos induka? Labai mane juo sudominot. Gal ir as prisijungsiu prie uzsakymo...

Beje, Rasma labai gyre kazkokius muiliukus. Nesupratau tik ar pirktiniai- pramoniniai ar kazkas is forumieciu gaminate? Gal galima placiau ax.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 03 29, 20:06)
kiek mazdaug reikia to silko ilasinti i 200 ml talpos induka? Labai mane juo sudominot. Gal ir as prisijungsiu prie uzsakymo...

Aš pati nežinau, bet gal naudojančios atsakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 03 29, 21:06)
Beje, Rasma labai gyre kazkokius muiliukus.

Kodinis pavadinimas - Daddygirl mirksiukas.gif Visas gėris sklinda iš jos... wub.gif
Atsakyti

saknims rosmarinas, o paciam plaukui apelsinu ziedu, juoduju serbentu, levandos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 15:03)
Kodėl reikia kandžiotis - "žinių stoka", visa kita... Taip nedaroma, nebent labai kažkokio pykčio viduj yra...

g.gif tai kad as taves nepazistu, tai ko man ant taves pykti, kad "ambros" turi - tai ir turek, man tai jos visai nereikia ax.gif
Atsakyti