Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 18:21)
Aš tai paprastus EA ant vilnonės mažulytės karvytės (monetų skyrelyje) palašinu biggrin.gif Atviras tas skyrelis, karvytė iš jo žiūri į keleivius ir kvepia wub.gif

Gėris drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 29, 18:22)
as siandien visa savo grozi praradau po sitiek nervu, musu masina apvoge, kad zinotumet kaip slyksciai jauciuos

Ojej... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 17:55)
Dolphin, o koks šilko poveikis, čia jis didina apimtį?  rolleyes.gif Nes silikonas tai kaip suprantu galiukams ane? ax.gif

na kad purinimo ypatingo nepastebėjau rolleyes.gif
Kas krito į akis, tai plaukų minkštumas, blizgesys, slidumas smile.gif bet jie nebūna sukritę ar sulipę tikrai schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 17:21)
Aš tai paprastus EA ant vilnonės mažulytės karvytės (monetų skyrelyje) palašinu biggrin.gif Atviras tas skyrelis, karvytė iš jo žiūri į keleivius ir kvepia wub.gif

O tas gėlių vaškas lydysis, kleizosis greit unsure.gif Orai gi atšils g.gif

Tai aš šiuo metu irgi Ea palašinu, bet kažkodėl apie vašką pagalvojau, nes kai atidarau stalčių su savo gėriais, tai man taip skaniai arabinių jazminaičių kvapas pasklinda... wub.gif smile.gif Jaučiu, kad pabandysiu vis tiek ką nors su tuo vašku sugalvoti biggrin.gif
Atsakyti
Jau kelias savaites naudoju Logona bambukini sampuna Buvau girdejusi, kad nuo naturaliu sampunu atsiranda pleiskanu, pakolkas tai neatsitiko, bet....plaunant siuo sampunu plaukai visiskai neteko zvilgesio, tokie blankus blankus ax.gif verysad.gif
ka papurksti, ka patepti? patarsit blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 29 kovo 2010 - 17:42
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 29, 18:41)
Jau kelias savaites naudoju Logona bambukini sampuna Buvau girdejusi, kad nuo naturaliu sampunu atsiranda pleiskanu, pakolkas tai neatsitiko, bet....plaunant siuo sampunu plaukai visiskai neteko zvilgesio, tokie blankus blankus ax.gif  verysad.gif
ka papurksti, ka patepti? patarsit blush2.gif g.gif

dėl žvilgesio, tai jau visa šita tema pilna atsiliepimų apie natūralų šilką iš Aromazone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 29, 17:43)
dėl žvilgesio, tai jau visa šita tema pilna atsiliepimų apie natūralų šilką iš Aromazone smile.gif

O kokie atsiliepimai apie silikoną? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 29, 18:47)
O kokie atsiliepimai apie silikoną? mirksiukas.gif

Aš jo neėmiau smile.gif ėmiau keramidus, nes dažau kolkas plaukus, tai pasiskaičiau, kad jie gerai dažytiems plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 29, 17:43)

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 29, 17:58)
Aš jo neėmiau smile.gif ėmiau keramidus, nes dažau kolkas plaukus, tai pasiskaičiau, kad jie gerai dažytiems plaukams smile.gif

blush2.gif ojei kaip sudetingai skamba....kas cia do dalykai g.gif ar yra kokia atskira tema, ar reikia jau po visa tema ieskoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meursault @ 2010 03 29, 17:44)
Natūralūs kosmetiniai aliejai versus natūralūs kremai - vien tik pliusai?.. O blizgėjimas, susigėrimas ir t.t. ir t.t. Domiuosi ir dėl veido, ir dėl rankų. Galų gale kaina už visuminę vertę - irgi aliejų viršenybė?

Man tikrai niekas neblizga.Aš juos tepu ant drėgnos hidrolatu papurkštos odos.O jei netyčia lieka kiek blizgio,tai nusausinu sarvetėle ir viskas.
Pinigine išraiška nelabai kas skirtumą gali pasakyti,nes vienos naidojo "RASOS" kremą ,o jus gal but naudojote "CHANEL".

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 29, 18:22)

as siandien visa savo grozi praradau po sitiek nervu, musu masina apvoge, kad zinotumet kaip slyksciai jauciuos

UŽUOJAUTA 4u.gif Žinau,ką tai reiškia.

QUOTE(agnuta @ 2010 03 29, 18:23)
as vis tik turiu pasakyt, kad mano veido odai niekas taip gerai riebalavimosi nereguliuoja kaip aliejai ax.gif jau buvau pamirsusi ta jausma ax.gif kokius metus netepiau ant veido alieju (vasaros metu netepiau ir kremo), o dabar kai streikavo oda sumasciau pabandyt veidui KN roziu eliksyra, tai labai patiko ax.gif ir dar tas toks rytinis malonus ritualas, kai kvepia rozemis wub.gif tik gaila, kad kvapas greit dingsta.

man taip pat. drinks_cheers.gif Aliejai labai gražiai sutvarkė veiduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 29, 19:43)

O ji tik parsisiunciant galima gaut? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2010 03 29, 19:45)
O ji tik parsisiunciant galima gaut? kokia kaina?

Taip, LT nėra unsure.gif
5 ml apie 12 Lt berods, 30 ml - apie 20 Lt. (be siuntimo).
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 29, 19:07)
blush2.gif ojei kaip sudetingai skamba....kas cia do dalykai g.gif ar yra kokia atskira tema, ar reikia jau po visa tema ieskoti? ax.gif

Tai nebūtina iškart taip sudėtingai pradėt... ax.gif Galima įsigyti kondicionierių, kaukę arba pačiai darytis aliejines kaukes (tinka įvairūs nerafinuoti aliejai, visoms skirtingi patinka) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 29 kovo 2010 - 18:50
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 18:50)
Tai nebūtina iškart taip sudėtingai pradėt...  ax.gif Galima įsigyti kondicionierių, kaukę arba pačiai darytis aliejines kaukes (tinka įvairūs nerafinuoti aliejai, visoms skirtingi patinka) smile.gif

kaukes as darydavau namines ivairias, ir plaunu dilgeliu, ajeru, berzu nuoviru- tikrai graziai plaukai atrode ir buvo sustoreje, kol nepradejau naudoti sio sampuno g.gif is esmes esu patenkinta, isskyrus, kad nueme ta blizgesiuka- plaukai kaip uzgese verysad.gif
del kondic. pagalvosiu mirksiukas.gif
o kur ta silka galima pirkti? neuzmaciau blush2.gif
beje, o hidrolatus galima ir ant plauku purksti?maciau, kad aromanatural nera man reikiamo hidrolato...kazi, ar ten daznai papildymus daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 29 kovo 2010 - 18:57