Jei dar kuria domina silkas ir silikonas is A_Z uzsukit i bloga
O as dar pasitikslinsiu. Cia situos-silka ir silikona, merginos, perkate?
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 14:05)
bent jau Florame apelsinu ziedu hidrolatas labai skaniai kvepia:)
Asmeniškai man QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 15:03)
Kodėl reikia kandžiotis - "žinių stoka", visa kita... Taip nedaroma, nebent labai kažkokio pykčio viduj yra...
Man tas pyktis jaučiamas jau labai seniai - sorry jei klystu..
QUOTE(adrija @ 2010 03 29, 16:42)
Čia minusų nėra,o vien tik pliusai
Natūralūs kosmetiniai aliejai versus natūralūs kremai - vien tik pliusai?.. O blizgėjimas, susigėrimas ir t.t. ir t.t. Domiuosi ir dėl veido, ir dėl rankų. Galų gale kaina už visuminę vertę - irgi aliejų viršenybė?
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 29, 17:42)
Jei dar kuria domina silkas ir silikonas is A_Z uzsukit i bloga
teip
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 17:02)
Pliusai - natūralu ir sveika. Ir tai pats didžiausias ir svarbiausias dalykas.
Minusai - natūralus produktai dažniau gali alergizuoti (kalbant apie aliejus: tai ne taip svarbu, nes baltymo pėdsakas yra labai nedidelis, o alergizuot riebalai - negali), reik domėtis ir bandyti, ir 'klaidų-sėkmės' metodu atsirinkti priimtiniausius ir geriausiai veikiančius produktus. Aišku tų rekomendacijų daug, bet kiekviena iš mūsų esam individualybė, tad tas pats aliejus gali skirtingai veikti Kainos - kaip ir su bet kokia kosmetika, reik ieškoti įperkamų produktų..tikrai ta kartelė 'nuo-iki' labai įvairi..nuo visai pigių iki labai brangių..
Minusai - natūralus produktai dažniau gali alergizuoti (kalbant apie aliejus: tai ne taip svarbu, nes baltymo pėdsakas yra labai nedidelis, o alergizuot riebalai - negali), reik domėtis ir bandyti, ir 'klaidų-sėkmės' metodu atsirinkti priimtiniausius ir geriausiai veikiančius produktus. Aišku tų rekomendacijų daug, bet kiekviena iš mūsų esam individualybė, tad tas pats aliejus gali skirtingai veikti Kainos - kaip ir su bet kokia kosmetika, reik ieškoti įperkamų produktų..tikrai ta kartelė 'nuo-iki' labai įvairi..nuo visai pigių iki labai brangių..
Aš turėjau omenyje ir natūralius aliejus, ir natūralius kremus Taigi ir tas, ir tas - sveika. Nenoriu, kad man patartumėte, koks aliejus man asmeniškai tiktų, geriausiai veiktų, - kalbu apskritai, kokie yra aliejų privalumai/trūkumai palyginti su kremais. Kaina - taip pat ne apie konkrečias kalbu, o apskritai - gal įmanomas geros kokybės produktų - natūralių aliejų/natūralių kremų palyginimas - ką naudoti būtų pigiau?
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 29, 16:44)
teip
Dolphin, o koks šilko poveikis, čia jis didina apimtį? Nes silikonas tai kaip suprantu galiukams ane?
QUOTE(Meursault @ 2010 03 29, 16:54)
Aš turėjau omenyje ir natūralius aliejus, ir natūralius kremus Taigi ir tas, ir tas - sveika.
aliejus yra grynas produktas, o kreme dar vistiek bus aliejus ir vandenį sujungiančių emulsiklių, tirštiklių ir panašių priedų, bet taip pat ir įvairių ekstraktų, eterinių aliejų. Dėl pliusų ir minusų galima ginčytis iki pamėlynavimo
kiek tenka skaityti, tai kartais naudojant aliejų gali tiesiog trūkti drėgmės odai, tad pravartu būtų pagalvoti apie kremą naudojimui pakaitomis. Bet tai nereiškia, kad ir tau bus taip. Kitos naudoja vien aliejus ir vargo nemato
o apie blizgėjimus nuo aliejų yra visiškas stereotipas, kadangi veidui reikia vos lašelio aliejaus, likutį visad galima nusausinti popierine nosine. Ir apskritai aliejus kaip tik reguliuoja sebumo išsiskyrimą, tad oda turi šansų susitvarkyti su problemomis
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 29, 17:32)
o amber cia naudojamas kita reiksme, ne kaip ambergris is kasalotu, o kaip kieti indijoj (pagrinde) gaminami kvepalai/aromatas. va tokie (prie muilo kaireje)
Oi kaip įdomu Tokių nežinojau..maišosi man tie amber, ambra, gintaras , dabar dar ir kieti kvepalai
O man kilo tokia mintis gėlių vaško gabaliukų pasidėt mašinoj... Kadangi nemėgstu stiprių kvapų, o sintetinių kvapiklių gyvenime negalėjau pakęsti, tai galvoju, kad turėtų būti neblogai Niekas nebandėt?
QUOTE(ragana @ 2010 03 29, 18:10)
O man kilo tokia mintis gėlių vaško gabaliukų pasidėt mašinoj... Kadangi nemėgstu stiprių kvapų, o sintetinių kvapiklių gyvenime negalėjau pakęsti, tai galvoju, kad turėtų būti neblogai Niekas nebandėt?
Aš tai paprastus EA ant vilnonės mažulytės karvytės (monetų skyrelyje) palašinu Atviras tas skyrelis, karvytė iš jo žiūri į keleivius ir kvepia
O tas gėlių vaškas lydysis, kleizosis greit Orai gi atšils
QUOTE(Satura @ 2010 03 27, 09:28)
vos nuo kėdės nenukritau Ir aš ten noriu
as ir cia viskas per moteriska smalsuma
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 13:54)
Pries kelias dienas duse uzbaiginejau paskutini gabaliuka silko muilo (tas margas, kvepia geliniu aromatu, jei neklystu, eglute82 ji apibudino kaip 'pievos kvapa'). Jame man stipriai jauciasi rose geranium, nors jo ten maziau net nei kitu eteriniu. O geranium tai man visai nepatinka. Ir staiga kad uzkvipo taip stipriai tuo kvapu duse (as pastebiu, kad muilo viduje, baigiantis muilui, kvapas buna islikes stipresnis cia man vienai taip atrodo? ).. ir man tas kvapas toooks skanus pasirode, as net kelis kartus giliai giliai ikvepiau kaifuodama
As prie sito eteriniu misinio buvau pasizymejus 'normalus, bet daugiau nenaudoti', bet dabar jau nebezinau
As prie sito eteriniu misinio buvau pasizymejus 'normalus, bet daugiau nenaudoti', bet dabar jau nebezinau
zinok ir man butent tas silko muilas skaniausiai kvepejo ir kvapas ant kuno laikydavosi. O silko muilas su cinamonu taip nebekvepejo.
As asmeniskai kartociau
QUOTE(adrija @ 2010 03 28, 14:30)
man ir kyla toks klausimelis
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 13:40)
Prisipurškiu ir einu MB "pasirodyti", klausiu, kuo kvepia Žinai, koks atsakymas buvo? Šviežia bulve
as siandien visa savo grozi praradau po sitiek nervu, musu masina apvoge, kad zinotumet kaip slyksciai jauciuos
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 18:02)
o apie blizgėjimus nuo aliejų yra visiškas stereotipas, kadangi veidui reikia vos lašelio aliejaus, likutį visad galima nusausinti popierine nosine. Ir apskritai aliejus kaip tik reguliuoja sebumo išsiskyrimą, tad oda turi šansų susitvarkyti su problemomis
as vis tik turiu pasakyt, kad mano veido odai niekas taip gerai riebalavimosi nereguliuoja kaip aliejai jau buvau pamirsusi ta jausma kokius metus netepiau ant veido alieju (vasaros metu netepiau ir kremo), o dabar kai streikavo oda sumasciau pabandyt veidui KN roziu eliksyra, tai labai patiko ir dar tas toks rytinis malonus ritualas, kai kvepia rozemis tik gaila, kad kvapas greit dingsta.