Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 16:32)
Minejai, kad jusu 4 asmenu seima jau trecia menesi naudoja ta pati FIN sampuno buteliuka. O kokios talpos jis? Gal as ko nesupratau, nu bet................ nu niekaip taip taupiai man nesigautu, vienintelis Sante briliant kondic. man taupus, trecias menuo vienos pakuotes nesubaigiu.

o aš nesuprantu kaip gali neužtekti. Na kiek gi ten reikia rolleyes.gif Du bernai ten gi ner ka plauti. As gal daugiausiai ir sunaudoju. Mergaites yra pakankamai plauku, bet mano vistiek daugiau. Po 2-3 kartus neplaunu rolleyes.gif .Šiaip dar jo likę cool.gif porai savaičių tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 16:16)
Ir jau plastines operacijas vienas po kitos buvau suplanavusi, pradedant nuo botokso su hialuronu, baigiant bambos užtempimu į pakaušio sritį biggrin.gif

Nebetarnauju kūnui, bet kūnas tarnauja man ir visai gerai tarnauja.

man užtektų augalinių šitų gėrių - nežinau, ar grožio operacijai ryžčiausi be labai ekstra reikalo. Kai susižaloja žmonės avarijose ir panašiai, tada taip - vistiek juk lopytų, bet šiaip... Nea, nenoriu ir pinigų tam būtų gaila smile.gif Kas blogai apie save mąstot - marš pas Elytę biggrin.gif

teisingai viską į vietas sustatei drinks_cheers.gif Savimi rūpintis reikia, bet ne garbint kūną ir viską tik remontuoti bet kokia kaina. Tarkim, aš nežinau, kokios pasekmės būna, jei silikono dėl grožio į organizmą prišvirkščiama, kalama, tempiama, lopoma. Net randai man nekelia jokios panikos smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 24, 16:23)
moteris su amziumi tik gereja thumbup.gif

tai aišku drinks_cheers.gif Ir tas brandumo procesas toks, kad netraumuoja paties žmogaus. Pažiūrim kasdien į veidrodį ir dar po kelis kartus. Ar ten matosi, kur kokia raukšlytė metasi? Man ne. Taip ir praeis tie baisieji 30, 40, 50 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 16:52)
man užtektų augalinių šitų gėrių - nežinau, ar grožio operacijai ryžčiausi be labai ekstra reikalo.

As nusiteikus kelti vokus, nes jie uzkrite man kazkaip , bet cia kai bus $ tam cool.gif .

Maciau AN kofeina kaip ingridienta, vat ka raso:
Atjaunina, atkuria elastingumą, apsaugo odą. Kofeinas stangrina, patempia odą, mažina vokių užburkimą, šviesina tamsius paakius. Dėl to dažnai sutinkamas paakių kremuose.
http://www.aromanatu...i/kofeinas.html

Kazi ar kas bande kofeina? Reiks pasidomet kaip cia ji kur imakaluot ax.gif
Atsakyti
arba ju internetas nemokamas arba jie ne taip ir prastai gyvena - juk kompas ir kainuoja pinigus, o kai neturi uz ka nusipirkti duonos, tai apie kompa jau net kalbos nera, o kremas net ne kompa kainuoja unsure.gif

sutinku su Nidulia, kad gal kas padovanojo, o galiausiai tevai gal atsisako ir skanesnio maisto, kad vaikai turetu galimybes lavintis, studijuoti, gal neturetu gyventi taip kaip gyvena ju tevai...matyt lt visi zmones i egoistiskuma blink.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Šiandien nusipirkau migdolų aliejų, ot duot man per nagus, kad į Via Naturalis nenuėjau ir kur iš KN tiekia nenusipirkau doh.gif Vaistinėje pirkau Urtekram šampūną su molžemiu, nu ir galvoju Naujosios Barmunės prigriebsiu migdolų aliejų masažui. Avokadų kai pirkau buvo nerafinuotas, dar ir dabar juo labai džiaugiuosi ir dabar su kauke sėdžiu bigsmile.gif O vat migdolų, kokius tris kartus klausiau pardavėjos ar tikrai nerafinuotas, sakė tikrai nerafinuotas. Jau dabar sako pas mus visi tik nerafinuoti kaip ir avokadų kurį anksčiau pirkau ax.gif Bet, kad parsinešus namo, žiūriu nei spalvos jis neturi, toks permatomas, nei kvapo tokio super specifinio blink.gif Jaučiuosi apgauta g.gif Ot nereikėjo naiviai tikėti ta pardavėja schmoll.gif
Gal galite trumpai papasakoti kokios savybės migdolų nerafinuoto aliejaus, kokia spalva, ar stipriai jaučiasi kvapas? ax.gif Nu jei bus rafinuotas, tai nežinau, kur man jį pilti g.gif Pirkau šlaunims, masažą darant panaudoti, bet net šlaunims nesinori bile kokio "brudo" tepti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 24, 17:15)
Gal galite trumpai papasakoti kokios savybės migdolų nerafinuoto aliejaus, kokia spalva, ar stipriai jaučiasi kvapas? ax.gif  Nu jei bus rafinuotas, tai nežinau, kur man jį pilti g.gif  Pirkau šlaunims, masažą darant panaudoti, bet net šlaunims nesinori bile kokio "brudo" tepti... unsure.gif

Turiu tik rafinuotą biggrin.gif Tai be kvapo, vos gelsvas. O naudoju pelargonijų projektui - prilašinu EA ir tepu krūtinę, pilvą. Ilgam man jo užteks biggrin.gif Dar MB su juo retsykiais pamasažuoju.
Atsakyti
Mm, čia tam garsiajam pelargonijų projektui, jau ir aš beveik baigiu užsimanyti su tom pelargonijom užsiimti biggrin.gif Tai gal tada, man dar nemesti to migdolų aliejaus, kad ir rafinuotas, jeigu aš jį pagerinčiau geru eteriniu alieju, gal ir kas gero iš jo išeitų g.gif Ar tik eterinį be reikalo sugadinčiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 24, 19:26)
Mm, čia tam garsiajam pelargonijų projektui, jau ir aš beveik baigiu užsimanyti su tom pelargonijom užsiimti biggrin.gif  Tai gal tada, man dar nemesti to migdolų aliejaus, kad ir rafinuotas, jeigu aš jį pagerinčiau geru eteriniu alieju, gal ir kas gero iš jo išeitų g.gif  Ar tik eterinį be reikalo sugadinčiau? rolleyes.gif

O kam ji mesti? ka jis blogo daro? Rafinuotas irgi tinkamas ir nuo striju ir aplamai kunui sunaudot, jei taip nesinori... O jis salto spaudimo? kas parasyta apie ji?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 17:16)
Tai vat, kokie skirtingi žmonės būna smile.gif

Kai man buvo maždaug 20 aš labai labai bijojau pasenti, vis panikavau, kokia baisi būsiu, o metų skaičius..niekam nesakysiu ir pan. Ir jau plastines operacijas vienas po kitos buvau suplanavusi, pradedant nuo botokso su hialuronu, baigiant bambos užtempimu į pakaušio sritį biggrin.gif
O kuo toliau tuo labiau suprantu (nors skaičiuoju 34 dabar), kad šitai man tampa

nu tu "duodi":) budama 20 ties tokias mintis vartei? doh.gif vajeeeeee,man dar ir 35-iu jokiu minciu apie pasenima ir botoksus nekildavo:) dabar jau tiesiog ieskau priemoneliu, kurios labiau brandzia oda puoseleja. Tiesa pasakius, rauksleles ne visada priklauso nuo priemoniu ir prieziuros, matyt genetika prisideda, reakcijos i stresus ir odos tipas. Man masaziste yra sakiusi, kad mano oda stora ir labai elastingao tai yra gerai. Jau seniai , 7 metais jaunesne mano pussesere vis stebedavosi, kad pas ja pilna maziukiu rauksleliu aplink akis ir lupas, nors ji tikrai prisiziuri, o pas mane nei vienos. Va ir kitos mergaites,kurioms 30-33, guodziasi, kad prisiziuri o rauksleliu vistiek turi. Va ir asjau per padidinama veidrodeli atidziai ziurinejuosi ar nemegina jos islysti ir nelaukdama ieskausi priemoniu, kurios atitolintu odos senimo pozymius. Kunigunda buvo teisi sakydama, kad jei zmogus linksmas, smagus ir mielas,nesimato jokiu rauksleliu. Bet pacios sau juk visada reiklesnes esame ir matome ant savo veidelio tai, ko kiti niekda nepastebetu smile.gif
nors dusioje vejai laksto ir drugeliai skraido, metu skaicius vistiek neduoda ramybes inors tu ka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 17:52)
man užtektų augalinių šitų gėrių - nežinau, ar grožio operacijai ryžčiausi be labai ekstra reikalo. Kai susižaloja žmonės avarijose ir panašiai, tada taip - vistiek juk lopytų, bet šiaip... Nea, nenoriu ir pinigų tam būtų gaila smile.gif Kas blogai apie save mąstot - marš pas Elytę biggrin.gif

drinks_cheers.gif kai paziuri laidas, kuo baigiasi plastines operacijos, tai net pagalvoti baugu. Ir as kaip maro bijau plastikos chirurgu. Neseniai rode laida apie rusijos izymybiu operacijas, oijojoi............ vienai akys neuzsidaro, kitai nuo tempimu oda isplonejusi iki isprotejimo.
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 17:38)
o aš nesuprantu kaip gali neužtekti. Na kiek gi ten reikia  rolleyes.gif  Du bernai ten gi ner ka plauti. As gal daugiausiai ir sunaudoju. Mergaites yra pakankamai plauku, bet mano vistiek daugiau. Po 2-3 kartus neplaunu  rolleyes.gif .Šiaip dar jo likę  cool.gif  porai savaičių tikrai.

nebent pati savo vaikuciams trenki galvas, nes mano paaugles savo ilgiems plaukam nemoka taupiai sad.gif aiskinu aiskinu, rodai, bet doh.gif netrinksiu gi as joms galvu.
Atsakyti
Jetus kaip jus mane uz liezuvio traukiate su tais pinigais ir viskuomi.... bet aj, tiek to, niekam neidomios graudzios istorijos biggrin.gif - viskas bus gerai!!
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 24, 18:00)
As nusiteikus kelti vokus, nes jie uzkrite man kazkaip , bet cia kai bus $ tam  cool.gif .

Maciau AN kofeina kaip ingridienta, vat ka raso:
Atjaunina, atkuria elastingumą, apsaugo odą. Kofeinas stangrina, patempia odą, mažina vokių užburkimą, šviesina tamsius paakius. Dėl to dažnai sutinkamas paakių kremuose.
http://www.aromanatu...i/kofeinas.html

Kazi ar kas bande kofeina? Reiks pasidomet kaip cia ji kur imakaluot ax.gif

as turiu i AN kofeina, porapuslapiu atgal paskaityk,ten rasiau kaip ji panaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 19:47)

nebent pati savo vaikuciams trenki galvas, nes mano paaugles savo ilgiems plaukam nemoka taupiai sad.gif aiskinu aiskinu, rodai, bet  doh.gif  netrinksiu gi as joms galvu.

tai aišku kad pati ax.gif juk mano dar pipirai rolleyes.gif Ir vyrui trinu blush2.gif Jam tai didžiausias malonumas bigsmile.gif
Atsakyti