QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 17:16)
Tai vat, kokie skirtingi žmonės būna
Kai man buvo maždaug 20 aš labai labai bijojau pasenti, vis panikavau, kokia baisi būsiu, o metų skaičius..niekam nesakysiu ir pan. Ir jau plastines operacijas vienas po kitos buvau suplanavusi, pradedant nuo botokso su hialuronu, baigiant bambos užtempimu į pakaušio sritį
O kuo toliau tuo labiau suprantu (nors skaičiuoju 34 dabar), kad šitai man tampa
nu tu "duodi"
budama 20 ties tokias mintis vartei?
vajeeeeee,man dar ir 35-iu jokiu minciu apie pasenima ir botoksus nekildavo:) dabar jau tiesiog ieskau priemoneliu, kurios labiau brandzia oda puoseleja. Tiesa pasakius, rauksleles ne visada priklauso nuo priemoniu ir prieziuros, matyt genetika prisideda, reakcijos i stresus ir odos tipas. Man masaziste yra sakiusi, kad mano oda stora ir labai elastingao tai yra gerai. Jau seniai , 7 metais jaunesne mano pussesere vis stebedavosi, kad pas ja pilna maziukiu rauksleliu aplink akis ir lupas, nors ji tikrai prisiziuri, o pas mane nei vienos. Va ir kitos mergaites,kurioms 30-33, guodziasi, kad prisiziuri o rauksleliu vistiek turi. Va ir asjau per padidinama veidrodeli atidziai ziurinejuosi ar nemegina jos islysti ir nelaukdama ieskausi priemoniu, kurios atitolintu odos senimo pozymius. Kunigunda buvo teisi sakydama, kad jei zmogus linksmas, smagus ir mielas,nesimato jokiu rauksleliu. Bet pacios sau juk visada reiklesnes esame ir matome ant savo veidelio tai, ko kiti niekda nepastebetu
nors dusioje vejai laksto ir drugeliai skraido, metu skaicius vistiek neduoda ramybes inors tu ka
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 17:52)
man užtektų augalinių šitų gėrių - nežinau, ar grožio operacijai ryžčiausi be labai ekstra reikalo. Kai susižaloja žmonės avarijose ir panašiai, tada taip - vistiek juk lopytų, bet šiaip... Nea, nenoriu ir pinigų tam būtų gaila
Kas blogai apie save mąstot - marš pas Elytę
kai paziuri laidas, kuo baigiasi plastines operacijos, tai net pagalvoti baugu. Ir as kaip maro bijau plastikos chirurgu. Neseniai rode laida apie rusijos izymybiu operacijas, oijojoi............ vienai akys neuzsidaro, kitai nuo tempimu oda isplonejusi iki isprotejimo.
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 17:38)
o aš nesuprantu kaip gali neužtekti. Na kiek gi ten reikia
Du bernai ten gi ner ka plauti. As gal daugiausiai ir sunaudoju. Mergaites yra pakankamai plauku, bet mano vistiek daugiau. Po 2-3 kartus neplaunu
.Šiaip dar jo likę
porai savaičių tikrai.
nebent pati savo vaikuciams trenki galvas, nes mano paaugles savo ilgiems plaukam nemoka taupiai
aiskinu aiskinu, rodai, bet
netrinksiu gi as joms galvu.