Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 14:52)
AAA-cha-cha - viskas, griunu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Taaaip- o cia kalba apie ekologija!  thumbup.gif

Negriūk čia biggrin.gif Aš vaikystėje, eidavau per užsodintus bulvių laukus ir rinkau kolorado vabalus su lervom biggrin.gif Toks mano darbas buvo. Tai tas 'bulvių lauko su koloradais' kvapas man įsigėręs į kraują ir smegenis biggrin.gif
Ir kai to hidrolato užuosčiau, tai iškart į praeitį, į prisiminimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 15:06)
Negriūk čia  biggrin.gif Aš vaikystėje, eidavau per užsodintus bulvių laukus ir rinkau kolorado vabalus su lervom biggrin.gif Toks mano darbas buvo. Tai tas 'bulvių lauko su koloradais' kvapas man įsigėręs į kraują ir smegenis biggrin.gif 

Supantu ka sakai... labai puikiai, man paciai dabar mieli tie vaizdai ir viskas stojo pries akis- ir as rinkau tuos koloradus doh.gif - tik cia ne darbas, o anuku atostogos vadindavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 13:50)
Aš dar kartą vėliau pauosčiau..negaliu -  man vaikystės vasaros kaime prieš akis..

net nesupykau ant MB, iškart tave prisiminiau biggrin.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 13:55)
"-Kuom čia prisitepliojai? panašaus kvapo vaistais mane vaikystėj nuo kažkokių tai niežų tepė".

lotuliukas.gif

aš sekmadienį prisitepiau Argital losjonu, vaikštau patenkinta, gaivi, kvepianti. MB sako - kaip kvepia kažkas rolleyes.gif Aš, naivus žmogus, iškart pasigirt, sakau, čia losjonas thumbup.gif MB: Aha, ir iš virtuvės kažkuo wub.gif Už kotletus nebus jiems skanesnio kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 14:55)
Va va, aš kažkada išsitepiau kažkokiu kvapniu kūno sviestu; įsivaizduodavau, kad baisiai skaniai ir seksualiai kvepiu, tyliu, laukiu, kaip maniškis reaguos. Tai sureagavo gyvatė , sako: "-Kuom čia prisitepliojai? panašaus kvapo vaistais mane vaikystėj nuo kažkokių tai niežų tepė". Durnius.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ot čia tai juoko dozė gavau biggrin.gif
kaži koks čia skanusis sviestas?

QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 15:06)
Negriūk čia  biggrin.gif Aš vaikystėje, eidavau per užsodintus bulvių laukus ir rinkau kolorado vabalus su lervom biggrin.gif Toks mano darbas buvo. Tai tas 'bulvių lauko su koloradais' kvapas man įsigėręs į kraują ir smegenis biggrin.gif 

o aš nuo tokio darbo išsisukdavau paprastai: turiu vorų, vabalų fobija (tikra biologės dukra biggrin.gif ), tai verčiau triskart namus sutvarkydavau, nei prie tų vabalų prisiliesdavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 15:09)
Supantu ka sakai... labai puikiai, man paciai dabar mieli tie vaizdai ir viskas stojo pries akis- ir as rinkau tuos koloradus doh.gif - tik cia ne darbas, o anuku  atostogos vadindavosi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
O mums seneliai mokėjo už tokias 'anūkų atostogas', tai jau gaunasi kaip darbas biggrin.gif

Bet iš esmės tokie dalykai tik įrodo, kiek galingai žmogų gali veikti ir įtakoti kvapas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 29, 14:12)
kaži koks čia skanusis sviestas?

atbaidymui nori? lotuliukas.gif

kol kas man sėkmingas buvo vienintelis kvapas - saldus vanilės. Visi kiti - tai skanūs, tai labai neskanūs, neina nuspėt reakcijos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 29, 15:05)

geras klausimas  biggrin.gif  man rodos ant dėžutės nė nebuvo parašyta kokiam  ax.gif

paklausiu kitaip:koks tavo odos tipas? smile.gif
Atsakyti
Mano vyras į kvapą sureagavo vienintelį kartą..net pašoko..tai nuo TŪB "Mėtos" mišinio plaukų stiprinimui biggrin.gif doh.gif Tas natūralių kosmetikos priemonių įdomumas ir yra, kad pvz. bent man tie patys produktai dažnai skirtingai kvepia..vienąkart nusiperki - vienoks kvapas, kitąkart lyg ir kitoks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 15:12)
net nesupykau ant MB, iškart tave prisiminiau biggrin.gif
lotuliukas.gif

aš sekmadienį prisitepiau Argital losjonu, vaikštau patenkinta, gaivi, kvepianti. MB sako - kaip kvepia kažkas  rolleyes.gif Aš, naivus žmogus, iškart pasigirt, sakau, čia losjonas  thumbup.gif MB: Aha, ir iš virtuvės kažkuo  wub.gif Už kotletus nebus jiems skanesnio kvapo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Maniškis tai išvis komplimentų meistras - vienus mano mėgstamus kvepalus įvertino, kaip "kvepiančius saliarka", o paauglę pusseserę irgi pagyrė : - Ar tu čia specialiai taip apsikirpai, kad atrodytum 10 metų vyresnė?. Ir žiūri lyg niekur nieko nekaltom akelėm, t.y. laukia atsakymo... doh.gif tai kai aš prisiteplioju visokiais kiparisais, palmarosom ar arbatmedžiu , atsigulus vakare jau girdžiu tik šniukščioja, uostinėja, nu galvoju, tik tu būk žmogus, patylėk. Bet retai patyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 15:16)
atbaidymui nori?   lotuliukas.gif 

kol kas man sėkmingas buvo vienintelis kvapas - saldus vanilės. Visi kiti - tai skanūs, tai labai neskanūs, neina nuspėt reakcijos  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jooo, toms dienomis, kai "skauda galvą".
o man apelsinų rolleyes.gif wub.gif Nors va hidrolato neuosčiau, tai agl ir atkristų ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 15:16)
paklausiu kitaip:koks tavo odos tipas? smile.gif

Mišrus. Tačiau, kaip minėjau, mano skruostai įnoringi ir sausi, tad nuo beveik visų prausiklių juos tempia, o nuo šito ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 15:22)
lotuliukas.gif  Maniškis tai išvis komplimentų meistras - vienus mano mėgstamus kvepalus įvertino, kaip "kvepiančius saliarka", o paauglę pusseserę irgi pagyrė : - Ar tu čia specialiai taip apsikirpai, kad atrodytum 10 metų vyresnė?. Ir žiūri lyg niekur nieko nekaltom akelėm, t.y. laukia atsakymo...  doh.gif  tai kai aš prisiteplioju visokiais kiparisais, palmarosom  ar arbatmedžiu , atsigulus vakare jau girdžiu tik šniukščioja, uostinėja, nu galvoju, tik tu būk žmogus, patylėk. Bet retai patyli biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tobulas vyras yra su humoro jausmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 29 kovo 2010 - 14:26
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 29, 15:27)
o man apelsinų  rolleyes.gif  wub.gif  Nors va hidrolato neuosčiau, tai agl ir atkristų  ax.gif

Absoliučiai nieko bendro su apelsinais..apelsinų kvapas ir man wub.gif
Bet nuotakų hidrolatas - bulvienojai biggrin.gif
Atsakyti
Prisijuokiau su tomis bulvėmis lotuliukas.gif

Aš tai skiatinėju apie žolelių visokį poveikį ir kūnui ir sielai. cia
Nutariau kad man reik dilgeliu ir dar visokio bieso. blink.gif
Atsakyti