Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 14:33)
Man čampakai nesuspėjo pakvipti biggrin.gif Pradžioje nuo pagyrų degiau noru kuo greičiau nusipirkti, galvojau kažkoks bus dieviškas kvapas, kaip dar neturiu.. nubėgau, atsidariau indelį - mama mia..padėjau atgal cool.gif
Labai individualu - išmokau tokią seną pamoką, kad 'skoniui ir kvapui draugų nėra' (kaip sako rusai smile.gif )

Da,da! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 13:24)
itariu, kad teks apsieiti be blizgiu jokiu smile.gif

dar pabandysiu iš AZ cukraus masės susimaišyti, gal šitas variantas bus geresnis ir už Nvey biggrin.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 13:24)
Žinoma, geresnio ir sveikesnio gyvenimo siekis yra sveikintinas

to čia ir renkamės biggrin.gif

Rasma, na bet su tuo nuotakų kvapu (apelsinų žiedų hidrolatu) tai skėlei kaip šamanė tongue.gif Prisipurškiu ir einu MB "pasirodyti", klausiu, kuo kvepia biggrin.gif Žinai, koks atsakymas buvo? Šviežia bulve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 14:26)
Kaip cia pas mumi viskas greitai vyksta biggrin.gif - campakai nebekvepia, kubikelis - nuodai biggrin.gif , reikejo -dabartes jau ir nelabai  lotuliukas.gif

Poete tu poete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 29, 13:32)

o lyg tais pirma reikia ea istirpinti glicerine, o tada ta glicerina su ea supilti i vandens ir aluno tirpaliuka. ar teisingai ?
ar nebutinas toks eiliskumas, tiesiog viska i viena ir suplakti ? smile.gif
Papildyta:

Reikia, kad eteriniai al. glicerine gerai ištirptų ir paskui nebūtų purškiami gryni ant odos. geriausia lašinti į glicerina atskirai e.a. ir tirpdyti, paskui supilti į buteliuką
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 14:40)
Rasma, na bet su tuo nuotakų kvapu (apelsinų žiedų hidrolatu) tai skėlei kaip šamanė tongue.gif Prisipurškiu ir einu MB "pasirodyti", klausiu, kuo kvepia biggrin.gif Žinai, koks atsakymas buvo? Šviežia bulve  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Aš dar kartą vėliau pauosčiau..negaliu - man vaikystės vasaros kaime prieš akis..bulvių laukai..ir pilni stiklainiukai kolorado vabalų su lervutėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 14:50)
lotuliukas.gif
Aš dar kartą vėliau pauosčiau..negaliu -  man vaikystės vasaros kaime prieš akis..bulvių laukai..ir pilni stiklainiukai kolorado vabalų su lervutėm biggrin.gif

AAA-cha-cha - viskas, griunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taaaip- o cia kalba apie ekologija! thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Aš dar kartą vėliau pauosčiau..negaliu -  man vaikystės vasaros kaime prieš akis..bulvių laukai..ir pilni stiklainiukai kolorado vabalų su lervutėm biggrin.gif

Tai čia apelsinų žiedų hidrolatas tom bulvėm kvepia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 29, 14:54)
Tai čia apelsinų žiedų hidrolatas tom bulvėm kvepia? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne, viskas- eikit sau! lotuliukas.gif
Ne tik bulvem, dar ir kolorado vabalais su lervutemis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 kovo 2010 - 13:55
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 14:40)

Rasma, na bet su tuo nuotakų kvapu (apelsinų žiedų hidrolatu) tai skėlei kaip šamanė tongue.gif Prisipurškiu ir einu MB "pasirodyti", klausiu, kuo kvepia biggrin.gif Žinai, koks atsakymas buvo? Šviežia bulve  lotuliukas.gif

Va va, aš kažkada išsitepiau kažkokiu kvapniu kūno sviestu; įsivaizduodavau, kad baisiai skaniai ir seksualiai kvepiu, tyliu, laukiu, kaip maniškis reaguos. Tai sureagavo gyvatė , sako: "-Kuom čia prisitepliojai? panašaus kvapo vaistais mane vaikystėj nuo kažkokių tai niežų tepė". Durnius.
Atsakyti
lotuliukas.gif

blink.gif o siaube... kažkaip ir man praėjo noras.. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 14:55)
Va va, aš kažkada išsitepiau kažkokiu kvapniu kūno sviestu; įsivaizduodavau, kad baisiai skaniai ir seksualiai kvepiu, tyliu, laukiu, kaip maniškis reaguos. Tai sureagavo gyvatė , sako: "-Kuom čia prisitepliojai? panašaus kvapo vaistais mane vaikystėj nuo kažkokių tai niežų tepė". Durnius.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bulves jus bulves:)smile.gifsmile.gif: bent jau Florame apelsinu ziedu hidrolatas labai skaniai kvepia:)
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2010 03 29, 14:26)

ačiū, supratau  4u.gif o brangus? blush2.gif

nepamenu blush2.gif mokėjau už viską, bet gal apie 50 Lt (bijau ir pameluoti...)

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 14:30)
o kokiam odos tipui sis prausiklis?

geras klausimas biggrin.gif man rodos ant dėžutės nė nebuvo parašyta kokiam ax.gif
Atsakyti