Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 12:26)
Nezinau ar apie si kalba Tekila, bet si ambra labai kvapni - na, bet jau cia OT  4u.gif
http://www.loccitane...,2201,61920.htm

4u.gif vaje, noriu ax.gif
o kokiu ten kvepalu yra, gal kas turi is ten kvapuji neroliu vandeni arba irisu vandeni?? as vien ziuredama i tuos butelius jauciu kvapa ir leipstu, net dirbti negaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 kovo 2010 - 11:49
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 12:26)
Nezinau ar apie si kalba Tekila, bet si ambra labai kvapni - na, bet jau cia OT  4u.gif
http://www.loccitane...,2201,61920.htm

Taip taip, šitas wink.gif Ir tuoj gausim į galvas už neekologiškų parduotuvių minėjimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 29, 11:37)
Beje, atėjau iš tiesų pasakyti  pagiriamąjį žodį argital veido prausikliui: odytė išties ėmė sveikai švytėti, kaip ir žadėjo Elytė  bigsmile.gif

o tai kuris čia prausiklis iš argital , aš tik vieną randu VEGETAL BLEACHING CLEANSER FOR FACE, tai čia apie šitą kalba? g.gif
Atsakyti
Pratęsiant apie neekologiškas parduotuves blush2.gif pirkau 5adienį Douglase šepetėlius kosmetikai, tai gavau mėginuką ekologiško "La Claree" kremo su alyvmedžiu. Trečią dieną naudoju, labai patinka thumbup.gif
Va tokis va http://www.laclaree....-hydratant.html smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 29 kovo 2010 - 12:13
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 28, 23:19)
Klausimas naudojancioms naturalia dekoratyvine kosmetika. Noriu isigyti naturalu, gerai derekinanti lupu blizgi ir perlamutrinius drekinancius ar siaip naturalius ir ekologiskus seseliukus. Patarkite kokio gamintojo geriausi,drekinantys, i kokio gamintojo dekoratyvine atkreipti demesi?

Iš lūpų blizgių man Laveros bespalvis labai patinka, jau antrą pradėjau: blizgis maloniai tepasi, suteikia šlapią blizgesį, gerai nusivalgo bigsmile.gif
O iš šešėlių tik Hauschkos vienspalvius esu išbandžiusi, tai patenkinta esu, jie perlamutriniai, bet saikingai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 13:08)
Taip taip, šitas wink.gif Ir tuoj gausim į galvas už neekologiškų parduotuvių minėjimą  biggrin.gif

topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 28, 22:10)
pvz.  50 ml buteliukui distiliuoto vandens maždaug arbatinis šaukštelis alūno miltelių, porą didelių lašų glicerino ir po kelis lašus EA  4u.gif

va ir labai aciu 4u.gif
paprasta kaip 2x2. eisiu gaminti, nes net buteliuka tuscia nuo hidrolato turiu smile.gif
o lyg tais pirma reikia ea istirpinti glicerine, o tada ta glicerina su ea supilti i vandens ir aluno tirpaliuka. ar teisingai ?
ar nebutinas toks eiliskumas, tiesiog viska i viena ir suplakti ? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 16:40)
O siaube, silkės vidurių kvapas...  doh.gif Man žalia mėsa smirda (dėl to retai ir ruošiu), o apie žuvį jau nekalbu...  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi nuo to kvapu ziaugcioju. niekaip nepriprantu, nors mesa doroju SB kasdien, o ir silke isdarineti ne problema. bet efektas geras po situ dumbliu odai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 29, 13:16)
Iš lūpų blizgių man Laveros bespalvis labai patinka, jau antrą pradėjau: blizgis maloniai tepasi, suteikia šlapią blizgesį, gerai nusivalgo  bigsmile.gif
O iš šešėlių tik Hauschkos vienspalvius esu išbandžiusi, tai patenkinta esu, jie perlamutriniai, bet saikingai. 4u.gif

o lupu blizgis tavasis padrekina lupytes? smile.gif
o Hauskos seseliuku sudetyje yra kokiu drekikliu
ale ot zalia dekoratyvineje as doh.gif bet jau atejo laikas ir dekoratyvine keisti i naturalia:)
su pudrom neissiaiskinu, Nvey man nepatiko, stovi nenaudojamas 513 numeris spintuteje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 kovo 2010 - 12:49
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 10:10)
Nesakiau, kad pas mane natūralus tas kvapas, aišku, kad susintetintas wink.gif Iš L'Occitane. Bet labai malonus smile.gif

o tai reiskia, kad jame pilna ftalatu, kuriu kenksmingumas net labai didelis, ir net gali lemti nevaisinguma ax.gif Va tep rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 13:47)
o lupu blizgis tavasis padrekina lupytes? smile.gif

Atrodo padrėkina, net vėl nuėjau pasidažyti, - sunku pasakyti, ar drėkina, ar minkština, bet kad nesausina - tai tikrai, bet aš ir šiaip neturiu problemų dėl lūpų sausėjimo, kai naudoju nat.kosmetiką, anksčiau turėjau.

Šešėliai tai nepasakyčiau kad drėkina, jie gi presuoti miltukai, - tokie kaip ir neturėtų drėkinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 29 kovo 2010 - 12:53
QUOTE(elia @ 2010 03 29, 13:09)
o tai kuris čia prausiklis iš argital , aš tik vieną randu VEGETAL BLEACHING CLEANSER FOR FACE, tai čia apie šitą kalba?  g.gif

taip šitas, lankstinuke, kurį gavau rašoma:
" veido prausiklis su fitino rūgštimi, žaliuoju moliu ir rožėmis / 250 ml/ Dėl fitino rūgšties, kurios natūraliai daug randama įvairiuose augaluose, o ypač ramunėlese, oda tampa skaisti, švelni kaip šilkas ir įgauna nepaprastą spindesį"

Ant pačios dėžutės dar daugiau visko prirašyta. Naudojimas: 2 min prausti veidą sukant pagal laikrodžio rodyklę (čia šiauriečiams biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 29, 13:16)
Iš lūpų blizgių man Laveros bespalvis labai patinka, jau antrą pradėjau: blizgis maloniai tepasi, suteikia šlapią blizgesį, gerai nusivalgo  bigsmile.gif

Pasitikslinsiu - ką reiškia tas "gerai nusivalgo"? Tai prastai laikosi, ar ne taip supratau kažką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 29 kovo 2010 - 13:02