Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 20:44)
Gali imest nuoroda (jei yra LT) apie tuos kremus, nes per google nieko neradau g.gif
Nu jau labai brangus muilas  blink.gif

Nėra LT tik per tarpininkes galima įsigyti arba Vokietijoje smile.gif O kremų sudėtis pati žiūrėjau, kai vieną vakarą jie pas mus namie gulėjo biggrin.gif

ČIA radau jų sudėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 28, 18:26)
man campaku hidrolato kvapas wub.gif bet pomada uosciau, tai kvapas nepatiko ax.gif galbut laikui begant ir pomada pradetu kvepet ax.gif

va va ax.gif man irgi hidrolatas - dieviskas, bet pomoda tik pauosciau ir padejau. apsidziaugiau, kad visai man jos nereikia biggrin.gif kazkoks rugstus ir visai nemalonus kvapas...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 28, 23:19)
Klausimas naudojancioms naturalia dekoratyvine kosmetika. Noriu isigyti naturalu, gerai derekinanti lupu blizgi ir perlamutrinius drekinancius ar siaip naturalius ir ekologiskus seseliukus. Patarkite kokio gamintojo geriausi,drekinantys, i kokio gamintojo dekoratyvine atkreipti demesi?

Naudoju Nvey Eco - man visai gerai lūpom, nepasakyčiau, kad labai drėkina, bet tikrai nesausina biggrin.gif Kadangi turiu ryškesnę spalvą, tai dienos metu darau taip: pasitepu Bryylos balzmu ir ant jo tepu blizgiu. Bet spalva vis tik ne mano, atiduosiu mamai. O šešėlių nebandžius jokių iš ekologiškų... O ir lūpų blizgio neturiu su kuo palygint, pirmasis išbandytas smile.gif
Atsakyti
Ne nu ...dabar dar daugiau intrigos ta campaku pomada apziureti biggrin.gif - vienoms dieviskas kvapas, kitoms ne. Hidrolatu tai turiu jau i valias, jau net kuna pradejau po sporto purkst blush2.gif - zodziu reikia sustoti, nes su ekologija labai prasilenkia toks visko norejimas ir pirkimasis biggrin.gif- dabar dar 3 traukiniai atvaziuoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 kovo 2010 - 09:55
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 28, 22:40)
Jei masinoje turetum tikros ambros kvapa -tai turejai pakloti labai didelius pinigus, nes ja perka nebent labai turtingos kompanijos savo kvepalams, o dazniau naudoja susintetinta medziaga[/color]

Nesakiau, kad pas mane natūralus tas kvapas, aišku, kad susintetintas wink.gif Iš L'Occitane. Bet labai malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 10:54)
Ne nu ...dabar dar daugiau intrigos ta campaku pomada apziureti  biggrin.gif - vienoms dieviskas kvapas, kitoms ne. Hidrolatu tai turiu jau i valias, jau net kuna pradejau po sporto purkst blush2.gif - zodziu reikia sustoti, nes su ekologija labai prasilenkia toks visko norejimas ir pirkimasis biggrin.gif- dabar dar 3 traukiniai atvaziuoja  doh.gif  biggrin.gif

Tai katinas išvis galvą pames lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 14:54)
O vyrai.. oi, nezinau, kiek jais galima pasitiket  biggrin.gif Maniskis, man atrodo, labai daznai tiesiog sakys, kad jam kvepia, nes tas kvapas 'ant manes' ir tiek. Jis man kasdien pasako kelis kartus, kad as jam kvepiu.. kai klausiu kuo, sako 'laura'..
Zodziu, tie vyrai neobjektyvus, as ju nuomones seniai nebeklausiu  biggrin.gif  irnesakyk.gif

O MB itin jautrus kvapams, todėl nemėgsta jokių mano kūno pienelių, aliejų, kvepalų, nes šie užmuša mano "tikrąjį" kūno kvapą, kurį, anot jo, jis dievina blush2.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 03 28, 17:26)
man campaku hidrolato kvapas wub.gif bet pomada uosciau, tai kvapas nepatiko ax.gif galbut laikui begant ir pomada pradetu kvepet ax.gif

oi ne ne, man irgi pomada nepatiko. Nors ir šiaip mano matyt skonis ne toks kaip visų ax.gif Nepatinka nei kokosų kvapas, nei ylang ylang, nei va čampakų blush2.gif

Beje, atėjau iš tiesų pasakyti pagiriamąjį žodį argital veido prausikliui: odytė išties ėmė sveikai švytėti, kaip ir žadėjo Elytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 29, 11:37)
Beje, atėjau iš tiesų pasakyti  pagiriamąjį žodį argital veido prausikliui: odytė išties ėmė sveikai švytėti, kaip ir žadėjo Elytė  bigsmile.gif

kokia tavo oda? 4u.gif cia tas su moliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 11:10)
Nesakiau, kad pas mane natūralus tas kvapas, aišku, kad susintetintas wink.gif Iš L'Occitane. Bet labai malonus smile.gif

ir as noriu i masina:) o koks jis pas tave, specialiai tam skirtas ar kaip? gal nuorodele?? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2010 03 29, 11:37)

Beje, atėjau iš tiesų pasakyti  pagiriamąjį žodį argital veido prausikliui: odytė išties ėmė sveikai švytėti, kaip ir žadėjo Elytė  bigsmile.gif

o kokiam odos tipui sis prausiklis?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 12:18)
ir as noriu i masina:) o koks jis pas tave, specialiai tam skirtas ar kaip? gal nuorodele??  4u.gif

Nezinau ar apie si kalba Tekila, bet si ambra labai kvapni - na, bet jau cia OT 4u.gif
http://www.loccitane...,2201,61920.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 kovo 2010 - 11:29
QUOTE(agnuta @ 2010 03 29, 11:45)
kokia tavo oda? 4u.gif cia tas su moliu? ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 12:26)

o kokiam odos tipui sis prausiklis?

Taip, su moliu. Mano oda šiaip yra mišri, tačiau su skruostais pastoviai problemos, jie greit nusausėja, o vat nuo šito prausiklio kažkaip ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 15:37)
Čia tas pats, kas ambra, ar ne? Ambra tai  wub.gif  wub.gif  Pas mane mašinoj važinėjasi keli gabaliukai  biggrin.gif

turbut kad taip, matyt, cia dar vienas pavadinimas (amber, ambra..) g.gif
nors ir be to pakankamai painiavos su tuo amber. daznai parfumerijoje 'amber' vadinama amber 'nata' kvepaluose (kilusi is ambergris, bet dabar isgaunama is augalu).
o net ir tie indiski amber (kietieji kvepalai) kiekveno gamintojo turi skirtinga aromata, nes nera vieno bendro recepto. vienu bus labiau geliniai, kitu labiau saldus, kitu labiau zemes kvapo ir t.t. (priklausomai nuo naudojamu eteriniu ir ju santykio).
o kur dar padirbimai, sintetiniai pakaitalai ir t.t.
aplamai, mano galva, tokiuose dalykuose (kai receptai laikomi paslaptyje ir ju nezino NIEKAS, tik pats gamintojas) niekada negali buti 100% tikras, svarbiausia vaidmeni vaidina pasitikejimas.. smile.gif

(pvz Feniqia man atsake, kad negali isduot pilnos sudeties, bet abejoju, ar jie patys ja zino smile.gif greiciausiai ne patys kuria tuos kvapus, o perka is kitu, kurie gamybos ir pilnos sudeties paslapciu Feniqia'ai nesako..)

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 19:44)
Nu jau labai brangus muilas  blink.gif

del to labai daznos nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti