QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 12:40)
Nu bet kai jau cia masiskai visos svaigo del kvapo, tai jau smirdeti negali
oij, nezinau ar visos, kurios del jo svaigsta yra bent karta ji uosciusios, nes pomados kvapas nuo hidrolato skiriasi kaip diena ir naktis. mano sesers vos nesuvimde nuo to kvapo, nors hidrolata tiesiog dievina
O ir man pomada visai nera kvepiantis dalykelis, gal su laiku kiek kvapas pagerejo, bet ne tiek, kad ji noreciau uostyti ir uostyti, bet poveikis tikrai puikus
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 16:37)
Čia tas pats, kas ambra, ar ne? Ambra tai
Pas mane mašinoj važinėjasi keli gabaliukai
Ar zinai is ko ambra isgaunama? Jei taip -ar tikrai manai, kad ji taip kvepetu
labai trumpai -Pilkoji ambra iš kašaloto žarnyno išsiskirianti liauka. Ji randama jūroje ar ant jos kranto, nes yra labai lengva ir plaukia paviršiumi. Pakankamai bjaurus ambros kvapas laboratorijoje pamažu išsigrynina ir tampa labai kvapnus. Ji naudojama kaip fiksatorius, tačiau retai, nes yra labai brangi. Jei masinoje turetum tikros ambros kvapa -tai turejai pakloti labai didelius pinigus, nes ja perka nebent labai turtingos kompanijos savo kvepalams, o dazniau naudoja susintetinta medziaga
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 20:44)
Nu jau labai brangus muilas
bet kokie jie nuostabus, kvapas tai vonioje taip stipriai ir ilgai laikosi, o kokia svelni puta, ir veido oda silkine. Turiu su rozem, ir tikrai pirkciau vel
Siuo metu dar maciau yra keli muilai po 22 lt Panoramoje, tik nezinau kokie kvapai