Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(vytis @ 2010 03 28, 15:23)
Sveiki,

ekologiškų produktų parduotuvei "HOLOS" (Kaune) ieškome pardavėjos/o-konsultantės/o.  (nuo balandžio pabaigos)
Jeigu sudomino, ar norite daugiau informacijos, rašykite: darbas.holos@gmail.com

Pagarbiai,
Vytis Kondreckas
4u.gif

Gaila, kad ne Kaune gyvenu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 28, 17:24)
gal kuri galetumete pasidalinti, kaip pasigamti dezpodoranta ? ta prasme purskaliuka is aluno milteliu. deciau dar truputi kokio ea smile.gif  4u.gif
nu nepasizymejau sito reikalo  doh.gif
aciu is anskto  4u.gif

šiam reikalui tinka šalavijų EA smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 03 28, 16:40)
Wow, Kaune bus "HOLOS"  blink.gif  Valiooooooo  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 28, 17:43)
Tik neužsigaukit-tada ką jūs valgot? biggrin.gif

lotuliukas.gif Aš tai neužsigausiu, tik juokingas klausimas man hihihi.gif
Šiaip tai aš valgau ir žuvį, ir mėsą, tik pati ruošti nelabai jas mėgstu. Tai dažniau kavinėse/restoranuose būna. MB šiaip ar taip visas darbo dienas pietauja kažkur, tai pavalgo mėsos (jam jos kasdien norisi).
O pati labiausiai mėgstu gaminti iš daržovių, makaronų, miltų, kruopų, sūrių ir panašių dalykų wink.gif Žodžiu, troškiniai, apkepėlės, apkepai, pastos ir t.t.
Tikrai ir be mėsos ir žuvies dar yra valgomų dalykų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 28 kovo 2010 - 17:27
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 28, 18:12)

drinks_cheers.gif Sakė Mickevičiaus gatvėj, priešais Sodrą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 28, 17:39)
Nu va kaip skirtingai, man toks ajurvedinis žolelinis kvapas visai patinka, nors MB irgi raukosi biggrin.gif

man medimix kvapas irgi labai patinka ax.gif net nezinau kuo, bet visi muiliukai man ju kvepia- butent toks netiketas kvapas, visiskai kitoks nuo visu kitu muilu smile.gif nors dabar jau senokai turejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 28, 18:01)

Dar galima det palmarosas ir kiparisus (bent jau as savo misinukui juos naudojau)..
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 28, 14:39)
Nu nagrinėtis teko dieninio ir naktinio veido kremų, tai gera visai ten ta sudėtis mastau.gif

Gali imest nuoroda (jei yra LT) apie tuos kremus, nes per google nieko neradau g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 14:57)

ieskojau lt kalba.. ka radau!  biggrin.gif feniqia muiluose irgi yra amber aromato
http://www.cosmetics...g.html?vmcchk=1

Nu jau labai brangus muilas blink.gif

QUOTE(ragana @ 2010 03 28, 16:40)
Wow, Kaune bus "HOLOS"  blink.gif  Valiooooooo  biggrin.gif

O Klaipedoj ziuriu isvis nieko gero g.gif . Maciau yra sveiki produktai, kazi ar ten kas gero yra g.gif (gal kuri klaipediete buvus?)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 12:40)
Nu bet kai jau cia masiskai visos svaigo del kvapo, tai jau smirdeti negali biggrin.gif

oij, nezinau ar visos, kurios del jo svaigsta yra bent karta ji uosciusios, nes pomados kvapas nuo hidrolato skiriasi kaip diena ir naktis. mano sesers vos nesuvimde nuo to kvapo, nors hidrolata tiesiog dievina ax.gif
O ir man pomada visai nera kvepiantis dalykelis, gal su laiku kiek kvapas pagerejo, bet ne tiek, kad ji noreciau uostyti ir uostyti, bet poveikis tikrai puikus

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 16:37)
Čia tas pats, kas ambra, ar ne? Ambra tai  wub.gif  wub.gif  Pas mane mašinoj važinėjasi keli gabaliukai  biggrin.gif

Ar zinai is ko ambra isgaunama? Jei taip -ar tikrai manai, kad ji taip kvepetu ax.gif
labai trumpai -Pilkoji ambra – iš kašaloto žarnyno išsiskirianti liauka. Ji randama jūroje ar ant jos kranto, nes yra labai lengva ir plaukia paviršiumi. Pakankamai bjaurus ambros kvapas laboratorijoje pamažu išsigrynina ir tampa labai kvapnus. Ji naudojama kaip fiksatorius, tačiau retai, nes yra labai brangi. Jei masinoje turetum tikros ambros kvapa -tai turejai pakloti labai didelius pinigus, nes ja perka nebent labai turtingos kompanijos savo kvepalams, o dazniau naudoja susintetinta medziaga

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 20:44)
Nu jau labai brangus muilas  blink.gif

bet kokie jie nuostabus, kvapas tai vonioje taip stipriai ir ilgai laikosi, o kokia svelni puta, ir veido oda silkine. Turiu su rozem, ir tikrai pirkciau vel ax.gif
Siuo metu dar maciau yra keli muilai po 22 lt Panoramoje, tik nezinau kokie kvapai
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 28, 17:01)

QUOTE(Brasa @ 2010 03 28, 20:33)
Dar galima det palmarosas ir kiparisus (bent jau as savo misinukui juos naudojau)..

vajetau doh.gif ne taip sudeliojau zodzius ir gavosi ne tas klausimas: as apskritai klausiu dezo gamybos receptelio ir eigos.
o del ea, tai man nera tas labai aktualu, desiu ka nors is ko turiu 4u.gif
tai va, bukit kuri nors gera, parasykit kaip pasidaryti dezo purskaliuka ? 4u.gif ko reikia be aluno milteliu ir vandens?
tai gal daugiau kaip ir nieko g.gif tik ea istirpinto ? g.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 28, 23:06)

tai va, bukit kuri nors gera, parasykit kaip pasidaryti dezo purskaliuka ?  4u.gif ko reikia be aluno milteliu ir vandens?
tai gal daugiau kaip ir nieko  g.gif tik ea istirpinto ?  g.gif  g.gif smile.gif

pvz. 50 ml buteliukui distiliuoto vandens maždaug arbatinis šaukštelis alūno miltelių, porą didelių lašų glicerino ir po kelis lašus EA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 28 kovo 2010 - 22:11
Klausimas naudojancioms naturalia dekoratyvine kosmetika. Noriu isigyti naturalu, gerai derekinanti lupu blizgi ir perlamutrinius drekinancius ar siaip naturalius ir ekologiskus seseliukus. Patarkite kokio gamintojo geriausi,drekinantys, i kokio gamintojo dekoratyvine atkreipti demesi?
Atsakyti