Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 13:48)
Gal ALVAROS sudetis skurdi  g.gif

Nu nagrinėtis teko dieninio ir naktinio veido kremų, tai gera visai ten ta sudėtis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 12:58)
O kas cia per ritietiskas aromatas ax.gif ?

nu, jei nebijai, kad ir sito kvapo butinai uzsireikes (kaip kad man buvo) biggrin.gif .. internete daug raso. tik, matyt, anglu kalba tik rasi.
as siek tiek lt kalba savo muilu puslapyje aprasiau.

Papildyta:
ieskojau lt kalba.. ka radau! biggrin.gif feniqia muiluose irgi yra amber aromato
http://www.cosmetics...g.html?vmcchk=1
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 28, 15:19)
kryyste naudoja ir labai patenkinta  4u.gif

tai ta pomada teisiog vietoje kremuko naudoti galima? ar ja dar kazkuo gerinat mergaites ar tiesiog 1 ja naudojat? o plaukuciams ji tinkama tik pablizginti ar kaip kaukyte naudojat? kazi tiktu ja galiukus priziureti, neriebintu? sorry tiek dauk kl bet isgyret tai db uzsireike, bet noriu tikrai isitikinti ar man to reikia blush2.gif o ja tik KN prekiauja? 4u.gif ACIU 4u.gif

tiesa o A-Z papaino neturi?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 14:54)
Tai va paskutiniu metu mastau.. su tais kvapais idomu vistik. Galima juos 'prisijaukinti', prie ju priaugti, susidraugauti, juos pazinti...  g.gif Ar cia mano vienos tokie pamastymai, pastebejimai? smile.gif

labai graziai parasei, manau, kad taip 4u.gif bent jau man taip atsitinka ax.gif
Atsakyti
Nu nezinau, kaip jums tos campakos skepia...Man tai reikejo ta kvapa prisijaukinti nes kad kvepia tikrai nebuciau pasakius. Tikrai ta uosle labai individualus dalykas...Bet jos poveikis tikrai neblogas nes veidas igavo kazkokia grazia spalva vietoj melynai baltos, lyg truputi atsigavo...
Beje siandien isbandziau argital sampuna ir herbatint plauku dazus. Ir nei vienas nenuvyle smile.gif
Atsakyti
gal kuri galetumete pasidalinti, kaip pasigamti dezpodoranta ? ta prasme purskaliuka is aluno milteliu. deciau dar truputi kokio ea smile.gif 4u.gif
nu nepasizymejau sito reikalo doh.gif
aciu is anskto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bituteba: 28 kovo 2010 - 16:25
QUOTE(ingridzi @ 2010 03 28, 17:01)
Nu nezinau, kaip jums tos campakos skepia...Man tai reikejo ta kvapa prisijaukinti nes kad kvepia tikrai nebuciau pasakius.

man campaku hidrolato kvapas wub.gif bet pomada uosciau, tai kvapas nepatiko ax.gif galbut laikui begant ir pomada pradetu kvepet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 13:40)
Nu bet kai jau cia masiskai visos svaigo del kvapo, tai jau smirdeti negali biggrin.gif . Jo, reiks pauostyt smile.gif
MB svaigsta kai pasikvepinu "chanell" alure ar "angel"(buteliukas zvaigzedes formos, melynos spalvos) , o visi tie naminiai kremai ir aliejai jam nesuprantami isvis  doh.gif
O muilo "medimix" kvapelis... MB klause, a viskas ekologiska taip smirda biggrin.gif ? Tai sakiau, kai nupirksiu muila 5 kart brangesni, tai kvepes  biggrin.gif  (DG muiliuka ir as nusiteikus isbandyt po tiek pagyru ax.gif )

Angel ilgą laiką buvo mano favoritai, bet jau nusibodo rolleyes.gif
O "Medimex" tai retas smirdalas, fui... ax.gif DG muiliukai tikrai kvepia biggrin.gif Ir šiaip man kvapas gana svarbus - jei nepatinka labai, tai produktą vien dėl to atmetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 14:54)
Panasiai su tuo rytietisku amber aromatu. Visas internetas 'svaigsta' nuo jo.

Čia tas pats, kas ambra, ar ne? Ambra tai wub.gif wub.gif Pas mane mašinoj važinėjasi keli gabaliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 16:37)
O "Medimex" tai retas smirdalas, fui...  ax.gif DG muiliukai tikrai kvepia  biggrin.gif Ir šiaip man kvapas gana svarbus - jei nepatinka labai, tai produktą vien dėl to atmetu smile.gif

Nu va kaip skirtingai, man toks ajurvedinis žolelinis kvapas visai patinka, nors MB irgi raukosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytis @ 2010 03 28, 14:23)
Sveiki,

ekologiškų produktų parduotuvei "HOLOS" (Kaune) ieškome pardavėjos/o-konsultantės/o.  (nuo balandžio pabaigos)
Jeigu sudomino, ar norite daugiau informacijos, rašykite: darbas.holos@gmail.com

Pagarbiai,
Vytis Kondreckas
4u.gif

Wow, Kaune bus "HOLOS" blink.gif Valiooooooo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 28, 15:30)
Tik tie rudieji ekologiški tokiais šviežiais silkės viduriais atsiduoda,bet aš kaip silkių mėgėja ir jas dažnai darinėju,tai man tinka.

O siaube, silkės vidurių kvapas... doh.gif Man žalia mėsa smirda (dėl to retai ir ruošiu), o apie žuvį jau nekalbu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 17:40)
O siaube, silkės vidurių kvapas...  doh.gif Man žalia mėsa smirda (dėl to retai ir ruošiu), o apie žuvį jau nekalbu...  biggrin.gif

Tik neužsigaukit-tada ką jūs valgot? biggrin.gif
Atsakyti