Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

Nu bet tu Diva ir surandi visko biggrin.gif
gaila as negaliu vonioj maudytis, man iskarto pusles uzdegimas prasideda doh.gif net nervina cia jus skaityti, paskutini karta maudziausi jau pries kelis metus vonioj blink.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 27, 18:59)
Sveinikimai  clap.gif Kokioj srity?

aciukas wub.gif susije su informacinem technologijom

as siandien susinervinau,kaip cia taip apsizioplinau doh.gif prisedau daytis pudrytes, pasiziureiu, gi ten yra aromatinis abrikosu ekstraktas, o jo neturiu parsisiuntus doh.gif ir aplamai jokio ekstrakto neturiu unsure.gif teks naujo siuntinuku laukt, tada darytis doh.gif
Atsakyti
Nu uzburet su tuo campaku pomados kvapu biggrin.gif . Vien del isgirto kvapo reik, nes MB vis kreivom pasiziuri i alieju ar krema gaminta - toki nelabai kvepianti lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytine kava, pati pauostyk, ar tau kvapas kels euforiją biggrin.gif Buvo atvejų, kada skaniai pomada kvepėjo toms, kurios ją pradėjo laikyti atidarytą, o ne užsuktą g.gif cool.gif

be to, kas skanu mums, nebūtinai patinka antroms pusėms doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 28 kovo 2010 - 12:23
QUOTE(Satura @ 2010 03 28, 12:18)
Rytine kava, pati pauostyk, ar tau kvapas kels euforiją biggrin.gif Buvo atvejų, kada skaniai pomada kvepėjo toms, kurios ją pradėjo laikyti atidarytą, o ne užsuktą  g.gif  cool.gif

be to, kas skanu mums, nebūtinai patinka antroms pusėms  doh.gif  biggrin.gif

Nu bet kai jau cia masiskai visos svaigo del kvapo, tai jau smirdeti negali biggrin.gif . Jo, reiks pauostyt smile.gif
MB svaigsta kai pasikvepinu "chanell" alure ar "angel"(buteliukas zvaigzedes formos, melynos spalvos) , o visi tie naminiai kremai ir aliejai jam nesuprantami isvis doh.gif
O muilo "medimix" kvapelis... MB klause, a viskas ekologiska taip smirda biggrin.gif ? Tai sakiau, kai nupirksiu muila 5 kart brangesni, tai kvepes biggrin.gif (DG muiliuka ir as nusiteikus isbandyt po tiek pagyru ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 27, 21:28)
Visur,kur mišru biggrin.gif

tongue.gif turejau omenyje ar tinka pomada misriai odelei, ar neriebintu riebesniu saknu plauku?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 26, 13:51)
Aš buvau susidomėjusi ir esu susiradusi "Herbatint" dažų sudėtis ir liūdna... blush2.gif Gal geresni nei tie patys 'baisiausi', bet chna ir basma - geriau smile.gif :

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 26, 15:33)
Įdomu, kodėl tokia negarsi ši firma, nors ir sertifikatą turi, kainos labai geros.

Va būtent, kad produktų kainos iki 30Lt g.gif

MERGINOS, KAS DAR KĄ ŽINOTE AR ESATE BANDĘ ALVARA? 4u.gif
Atsakyti
Gal ALVAROS sudetis skurdi g.gif
Atsakyti
Kaip tik paskutiniu metu ir as pamastau apie aromatus smile.gif Nes nustebino toks 'atsitikimas' smile.gif

Aplamai tai mano skonis kvapams kazkoks vaikiskas, nu, man taip atrodo.. man kvepia visokie apelsinai, sokoladai, cinamonai ir pan. O tie rafinuoti, visu giriami aromatai man nelabai suprantami. 'Nedaaugus' as iki ju. Galvojau, taip jau su manim yra, toks jau mano kaimiskas skonis biggrin.gif Net nesistengiau kazkaip pamegti ar atskleisti sau tu kitu, man nesuprantamu, kvapu.

Pries kelias dienas duse uzbaiginejau paskutini gabaliuka silko muilo (tas margas, kvepia geliniu aromatu, jei neklystu, eglute82 ji apibudino kaip 'pievos kvapa'). Jame man stipriai jauciasi rose geranium, nors jo ten maziau net nei kitu eteriniu. O geranium tai man visai nepatinka. Ir staiga kad uzkvipo taip stipriai tuo kvapu duse (as pastebiu, kad muilo viduje, baigiantis muilui, kvapas buna islikes stipresnis g.gif cia man vienai taip atrodo? smile.gif ).. ir man tas kvapas toooks skanus pasirode, as net kelis kartus giliai giliai ikvepiau kaifuodama smile.gif

As prie sito eteriniu misinio buvau pasizymejus 'normalus, bet daugiau nenaudoti', bet dabar jau nebezinau biggrin.gif

Panasiai su tuo rytietisku amber aromatu. Visas internetas 'svaigsta' nuo jo. Nu, panasiai kaip dabar temoj campaku kvapu smile.gif Tik dar labiau. Zodziu, tiesiog turejau pabandyt. Ispakavau, uostau.. nu skanu, bet nesuprantu, as to kvapo, nes jis man neiprastas, nekasdieniskas.
Bet kasdien jis man patinka labiau. Be to jis vis kinta (tiek muile, tiek pateptas ant odos)... Zodziu, jis toks nekasdieniskas, idomus, paslaptingas. As jau net savotiska priklausomybe turiu - einu kasdien kelis kartus jo ikvepti biggrin.gif

Tai va paskutiniu metu mastau.. su tais kvapais idomu vistik. Galima juos 'prisijaukinti', prie ju priaugti, susidraugauti, juos pazinti... g.gif Ar cia mano vienos tokie pamastymai, pastebejimai? smile.gif

O vyrai.. oi, nezinau, kiek jais galima pasitiket biggrin.gif Maniskis, man atrodo, labai daznai tiesiog sakys, kad jam kvepia, nes tas kvapas 'ant manes' ir tiek. Jis man kasdien pasako kelis kartus, kad as jam kvepiu.. kai klausiu kuo, sako 'laura'..
Zodziu, tie vyrai neobjektyvus, as ju nuomones seniai nebeklausiu biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 13:54)

Panasiai su tuo rytietisku amber aromatu. Visas internetas 'svaigsta' nuo jo. Nu, panasiai kaip dabar temoj campaku kvapu smile.gif Tik dar labiau.

O kas cia per ritietiskas aromatas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 13:40)
O muilo "medimix" kvapelis... MB klause, a viskas ekologiska taip smirda biggrin.gif ? Tai sakiau, kai nupirksiu muila 5 kart brangesni, tai kvepes  biggrin.gif  (DG muiliuka ir as nusiteikus isbandyt po tiek pagyru ax.gif )

oi, nu jau smarvė tų "Medimix" muilų... swoon.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 14:54)
Tai va paskutiniu metu mastau.. su tais kvapais idomu vistik. Galima juos 'prisijaukinti', prie ju priaugti, susidraugauti, juos pazinti...  g.gif Ar cia mano vienos tokie pamastymai, pastebejimai? smile.gif

gražiai parašyta.. drinks_cheers.gif Kvapas kaip ir skonis- nuolat gali atrasti įdomių dalykų... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 28 kovo 2010 - 14:18
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 12:40)
MB klause, a viskas ekologiska taip smirda biggrin.gif ?

praktiškai taip, nes nebus net iš tolo kvapai panašūs į tavo paminėtus lotuliukas.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 28, 12:57)
tongue.gif turejau omenyje ar tinka pomada misriai odelei, ar neriebintu riebesniu saknu plauku?

kryyste naudoja ir labai patenkinta 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 28, 13:54)
Galima juos 'prisijaukinti', prie ju priaugti, susidraugauti, juos pazinti...  g.gif Ar cia mano vienos tokie pamastymai, pastebejimai? smile.gif

Zodziu, tie vyrai neobjektyvus, as ju nuomones seniai nebeklausiu  biggrin.gif  irnesakyk.gif

taip - keičiasi skonis kvapams nuo metų laiko, nuo nuotaikos, nuo hormonų, nuo mėnulio ir dar galai žino ko drinks_cheers.gif Man irgi tas pats - iš pradžių nelabai, paskui labai patinka, vėliau pertrauką reikia daryti ir paskui vėl norisi prie kvapo grįžti biggrin.gif

taip, kas ant jų moters, tas nieko. Kartais tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 28, 15:17)
oi, nu jau smarvė tų "Medimix" muilų... swoon.gif
gražiai parašyta..  drinks_cheers.gif Kvapas kaip ir skonis- nuolat gali atrasti įdomių dalykų...  rolleyes.gif  biggrin.gif

O man MEDIMIX visai kvepia smile.gif Ir Monicos dumbliai man nesmirda.Tik tie rudieji ekologiški tokiais šviežiais silkės viduriais atsiduoda,bet aš kaip silkių mėgėja ir jas dažnai darinėju,tai man tinka.
Matyt,aš aplamai nenormali unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vytis @ 2010 03 28, 15:23)
Sveiki,

ekologiškų produktų parduotuvei "HOLOS" (Kaune) ieškome pardavėjos/o-konsultantės/o.  (nuo balandžio pabaigos)
Jeigu sudomino, ar norite daugiau informacijos, rašykite: darbas.holos@gmail.com

Pagarbiai,
Vytis Kondreckas
4u.gif

Nu ir kodėl visas pasaulis sukasi tik apie Kauną arba apie Vilnių verysad.gif
Atsakyti