Kaip tik paskutiniu metu ir as pamastau apie aromatus
Nes nustebino toks 'atsitikimas'
Aplamai tai mano skonis kvapams kazkoks vaikiskas, nu, man taip atrodo.. man kvepia visokie apelsinai, sokoladai, cinamonai ir pan. O tie rafinuoti, visu giriami aromatai man nelabai suprantami. 'Nedaaugus' as iki ju. Galvojau, taip jau su manim yra, toks jau mano kaimiskas skonis
Net nesistengiau kazkaip pamegti ar atskleisti sau tu kitu, man nesuprantamu, kvapu.
Pries kelias dienas duse uzbaiginejau paskutini gabaliuka silko muilo (tas margas, kvepia geliniu aromatu, jei neklystu, eglute82 ji apibudino kaip 'pievos kvapa'). Jame man stipriai jauciasi rose geranium, nors jo ten maziau net nei kitu eteriniu. O geranium tai man visai nepatinka. Ir staiga kad uzkvipo taip stipriai tuo kvapu duse (as pastebiu, kad muilo viduje, baigiantis muilui, kvapas buna islikes stipresnis
cia man vienai taip atrodo?
).. ir man tas kvapas toooks skanus pasirode, as net kelis kartus giliai giliai ikvepiau kaifuodama
As prie sito eteriniu misinio buvau pasizymejus 'normalus, bet daugiau nenaudoti', bet dabar jau nebezinau
Panasiai su tuo rytietisku amber aromatu. Visas internetas 'svaigsta' nuo jo. Nu, panasiai kaip dabar temoj campaku kvapu
Tik dar labiau. Zodziu, tiesiog turejau pabandyt. Ispakavau, uostau.. nu skanu, bet nesuprantu, as to kvapo, nes jis man neiprastas, nekasdieniskas.
Bet kasdien jis man patinka labiau. Be to jis vis kinta (tiek muile, tiek pateptas ant odos)... Zodziu, jis toks nekasdieniskas, idomus, paslaptingas. As jau net savotiska priklausomybe turiu - einu kasdien kelis kartus jo ikvepti
Tai va paskutiniu metu mastau.. su tais kvapais idomu vistik. Galima juos 'prisijaukinti', prie ju priaugti, susidraugauti, juos pazinti...
Ar cia mano vienos tokie pamastymai, pastebejimai?
O vyrai.. oi, nezinau, kiek jais galima pasitiket
Maniskis, man atrodo, labai daznai tiesiog sakys, kad jam kvepia, nes tas kvapas 'ant manes' ir tiek. Jis man kasdien pasako kelis kartus, kad as jam kvepiu.. kai klausiu kuo, sako 'laura'..
Zodziu, tie vyrai neobjektyvus, as ju nuomones seniai nebeklausiu