Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 17:25)
Manau, kad pomada  rolleyes.gif - prisiskaiciau jau visko apie ja. Hidrolatas aisku irgi gerai, bet vandenelis... O kokios konsistencijos ta pomada? Kaip kremas?kaip aliejus-kaip istrauka kokia, fitolis?

ji kaip kokosu aliejus, jei esi turejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 26, 22:35)
Gal galite priminti, koks kokosų aliejus nelabai kažkam patiko ir KN(jei gerai pamenu, jų yra kelios rūšys)? blush2.gif

Taip, KN yra afrikietiškas ir indiškas. Indišką kaip tik baigiau - super wub.gif
Dabar nusipirkau is SP, irgi labai geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 26, 23:14)
Sveikutes, pasigirsiu - gavau darba, bryyyla buvo rasiusi, galvoju gal ir nieko butu pradet dirbt po 4m pertraukos ir se tau, siandien paskambino, pradesiu dirbti  bigsmile.gif

Sveinikimai clap.gif Kokioj srity?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 26, 20:07)
O jums nuo Natuderm rankų kremo neatsirado jokių pavienių spuogų? Man būna vienas kitas atsiranka ir man vis atrodo, kad nuo šito kremo doh.gif

Esu sunaudojusi 2 tubeles sio kremo-nieko panasaus nera buve schmoll.gif

O kalbant apie campakas-del pomados nieko negaliu pasakyt, bet nuo hidrolato tiesiog kaifuoju wub.gif purskiu ir veida, ir plaukus kartais papurskiu, nes kvepia jis man tiesiog nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 26, 23:47)
Neseniai subaigiau tokį pat natuderm rankų kremą, nieko panašaus nebuvo, jokių spuogelių, o ir kremą tik pagirt galiu ax.gif

Pasitikslinsiu - kur pirkai? Aš kai Eurokos dušo želė pirkau, tai kremo neradau... Arba blogai ieškojau... ax.gif O gal ir Rimi yra?
Papildyta:
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 26, 23:47)
Lauksiu atsiliepimų apie plaukų vašką 4u.gif
kokiems plaukams bus naudojamas? trumpiems? Turbūt ir ilgesniems galima naudot unsure.gif  Reikia man po kirpimo kažkaip savo antenas tramdyt doh.gif

Ok, parašysiu drinks_cheers.gif
Bus naudojamas ilgiems wink.gif Aš vašku viršugalvyje truputį perbraukiu, kad kokia antena neatsistotų, o ir per visą ilgį papurenu kiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 11:23)
As esu tai atradusi visai netycia- kai prisitepiau kokosu aliejaus ir gerai galva neissiplove- kita ryta galva buvo grynas slapias efektas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Man taip dar seniai buvo, kai ryte prieš darbą plaukų galiukus linų sėmenų aliejum perbraukiau. Laiko nėra, turiu lėkti pro duris - tai darbe visi klausė, ar labai skubėjau šįryt, kad plaukų nespėjau išsidžiovint... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 17:25)
Manau, kad pomada  rolleyes.gif - prisiskaiciau jau visko apie ja. Hidrolatas aisku irgi gerai, bet vandenelis... O kokios konsistencijos ta pomada? Kaip kremas?kaip aliejus-kaip istrauka kokia, fitolis?

kaipkokosu aliejus, gal kiekminkstesnis:) kvapas tai dieviskas:)
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 17:29)
lotuliukas.gif uoj negaliu.Ir man vajezau... Teks pakenteti truputi, bet rasausi i artimiausiu pirkiniu saraso pirmasias vietas  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 27, 18:59)
Taip, KN yra afrikietiškas ir indiškas. Indišką kaip tik baigiau - super  wub.gif
Dabar nusipirkau is SP, irgi labai geras smile.gif
Papildyta:
Sveinikimai  clap.gif Kokioj srity?

SP irgi indiskas.
Is pradziu,kaip nusipirkau,as kazkaip i ji skeptiskai ziurejau,man jis atrode kazkoks silpno kvapo ir t.t.
O kaip pradejau naudoti,atsirado ir kvapas ir jis kazkaip ne toks teplus,kaip kad turiu is AKOMASKINCARE.Zodziu,geras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 16:37)
bigsmile.gif  viskas!!! Noriu  doh.gif - butinai!!

ir aš.. ir aš nooriu... drinks_cheers.gif

QUOTE(Amadeja @ 2010 03 27, 17:11)
O kaip jie kvepiaaaaaa  wub.gif
Kvapas toks erotiškas  blush2.gif  biggrin.gif , neveltui vadinamas puikiu afrodiziaku  lotuliukas.gif

bigsmile.gif vaje, dar labiau noriu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos kvailas kl nu bet uzklausiu blush2.gif kur galeciau pomada panaudoti jei odele misri, o plaukuciai misrus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 27, 21:14)
Panos kvailas kl nu bet uzklausiu blush2.gif kur galeciau pomada panaudoti jei odele misri, o plaukuciai misrus blush2.gif  4u.gif

Visur,kur mišru biggrin.gif
Atsakyti
Ką jūs darote, kad nauji trumpi plaukučiai, kurie atauga, būtų neišsipešioję, tarkim susirišus plaukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 27, 23:02)
Ką jūs darote, kad nauji trumpi plaukučiai, kurie atauga, būtų neišsipešioję, tarkim susirišus plaukus? ax.gif

Va, tam tikslui aš vašką ir pirkau wink.gif Padeda (bet čia dar mano nenatūralus naudotas, naująjį Sante dar bandysiu). Tiesa, aš visada palaidais plaukais, išskyrus sportuojant.
O ant viršugalvio "arklio uodegos" vis tiek negaliu lygiai rištis, man tų antenų per daug, tai glostyk neglosčius, vis tiek atsistoja jos biggrin.gif Bet kadangi man šiaip ar taip labiausiai patinka palaidi plaukučiai, tai ir nesuku galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 27, 16:18)
tai pirma pasidariau viska. I stikline silto vandens idejau gera sauksta sodos. atskirame dubenyje apie 1 l vandens ipyliau acto, tik paprasti turejau tai tik 1 v.s. Tada ejau jau plauti galva. Pirma susislapinau visus plaukus gerai. Tada pyliau ta misini su soda. Ten ant dugno lieka tai viska isgraibiau ir itryniau. Kokias 2 min  tryniau. Paksui vel viska isskalavau su vandeniu o kranu. O tada jau tik nupyliau su acto vandeniu. Ir laukiau kol isdzius.

mat kaip įdomiai bigsmile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 27, 18:09)
Pasitikslinsiu - kur pirkai? Aš kai Eurokos dušo želė pirkau, tai kremo neradau... Arba blogai ieškojau...  ax.gif O gal ir Rimi yra?
Papildyta:
Ok, parašysiu  drinks_cheers.gif
Bus naudojamas ilgiems wink.gif Aš vašku viršugalvyje truputį perbraukiu, kad kokia antena neatsistotų, o ir per visą ilgį papurenu kiek smile.gif

aš eurokos esu pirkus, gal tiesiog tuo metu nebuvo, išpirko biggrin.gif

tai, panašu, kad ir man reikia to vaško bigsmile.gif
Atsakyti