Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 24, 14:14)
Uoj, kledesiu ir as neuzilgo - traukinukas rieda,rieda...  biggrin.gif

lotuliukas.gif o as jau nebekliedziu, kai nuskaiciavus pinigus pamaciau, kad nuskaiciavo tik dali, o man reikalingiausiu daiktu tame sarase nera doh.gif, nors AZ niekur nesiteike informuoti, kad mano norimu produktu nera blink.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 14:26)
(pvz. vienoje šeimoje vyriausiasis studijuoja IT)

arba ju internetas nemokamas arba jie ne taip ir prastai gyvena - juk kompas ir kainuoja pinigus, o kai neturi uz ka nusipirkti duonos, tai apie kompa jau net kalbos nera, o kremas net ne kompa kainuoja unsure.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 14:32)
Aš nusipirkus "Logona" rasulo miltelius iš Vokietijos, tai informaciniame lapelyje vienintelė paskirtis ir nurodyta - galvos trinkimui. Pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif

Trumpiems plaukams turetu ir is KN tikti, nes as taip pat turiu toki kaip tu - Logonos -tai nieko gero mano plaukams nebuvo schmoll.gif, teko plauti antra karta, nes kitaip butu buves toks kaltunas per diena susiveles, kad tik kirpykla man butu padejusi doh.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 24, 14:45)
Šiaip apie tai negalvoju, bet kai prakalbote jau čia, tai aš rimtai bijau ir 30ties, ir 40ies, o toliau jau nėr ko kalbėt  biggrin.gif Ale kaip ir viskas - ateina ir praeina  biggrin.gif

biggrin.gif o kas baisaus nutinka sulaukus 30 ar 40
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 15:04)
Gal žinot kokių gerų priemonių nagams stiprinti?  g.gif kad sustiprėtų, nelūžinėtų...

Pakankamai efektyvu nagus tepti su aliejuku, kuriame įlašinta cirtinos ea.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 15:00)

Minejai, kad jusu 4 asmenu seima jau trecia menesi naudoja ta pati FIN sampuno buteliuka. O kokios talpos jis? Gal as ko nesupratau, nu bet................ nu niekaip taip taupiai man nesigautu, vienintelis Sante briliant kondic. man taupus, trecias menuo vienos pakuotes nesubaigiu.
Man labai patiko Lavera Basis Sensitiv plauku kondicionierius (aciu GinMintei 4u.gif ) Taip pat patiko Lavera paakiu gelis, labai gerai, kad jis visai ne toks gelis, kaip iprasta (permatomi bespalviai drebuciai) jis svelniai gelsvos spalvos, skysto kremuko konsistensijos.
Pasigaminau purskala is kinroziu lapeliu+ramuleiu+petrusku, pagerinau lasu glicerino ir kofeinu. Ale turejau problemu su odele, tai daviau pailseti, o kadangi ilgai nestoves toks purskalas, supilsciau i leduku maiseli ir i kamera, jau kaip poteriai man ryte veido masazas leduku smile.gif va ir as ne tokia jau tingine, ir pati kazka susitaisau:) Kita purskala toki pati dariau tik idejau pantotenato, tai kad suregavo su kinroziu rugstimi ir pasidare is raudono ryskiai violetinis, kaip kalio permanganato tirpalas doh.gif , bet nedazo, bus panu spuoguotoms paaugliskoms kaktoms:)
Kunigunda, o kaip namie pasidaryti hidrolata, neturint aparato, juk tai ne tas pats, kas uzplikintos zoleles??
o del baimiu, kad reikia daugiau priemoniu su amziumi, tai cia naturali baime ir naturalus noras padaryti kuo daugiau del savo isvaizdos. Zinoma, kai buvo 20 nei viena sitaip stipriai ir kruopsciai neziurejome to grozio, nes jis atrode amzinas ir neisblestantis.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 24, 16:24)
lotuliukas.gif  o as jau nebekliedziu, kai nuskaiciavus pinigus pamaciau, kad nuskaiciavo tik dali, o man reikalingiausiu daiktu tame sarase nera  doh.gif, nors AZ niekur nesiteike informuoti, kad mano norimu produktu nera  blink.gif

Nu cia tai visai absurdas!! blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif  o kas baisaus nutinka sulaukus 30 ar 40

Dar nebandžiau, tai nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 15:32)
Zinoma, kai buvo 20 nei viena sitaip stipriai  ir kruopsciai  neziurejome to grozio, nes jis atrode amzinas ir neisblestantis.

hmm hmmm, kad man jis toks atrodytu biggrin.gif matyt, per daug zvelgiu i ateiti ir bijau jos biggrin.gif zodz, as ir prie bijanciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 24, 15:09)
gal galite kas pasakyti cia ta kaine internetiniame nurodyta uz 6 kartu cikla ?  g.gif

Už visą paskaitų ciklą., bent taip jau supratau telefonu kalbėdama..

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 24, 15:12)
Gali foto imesti?  blush2.gif  Aciu.  biggrin.gif

Priemonės? Tokia:
user posted image
QUOTE(Honey @ 2010 03 24, 15:15)
Čia jūs apie body flex'ą kalbate?

Ne, nea pie bodyflex, o apie veido jogą (suv eskit youtube 'face yoga' ir labai daug suras filmukų).
Bodyflex'e irgi daroma, bet tai tik keli pratimai ir tie daugiau kaklo sričiai smile.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 24, 15:24)
Trumpiems plaukams turetu ir is KN tikti

Nebandžiau, nemėgstu kilogramais pirkti priemones, net jei tai molis.
Šiaip tai plaukai iki pečių, nėra labai ilgi, bet ir ne tiek trumpi, kad tiktų viskas smile.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 15:32)
Zinoma, kai buvo 20 nei viena sitaip stipriai  ir kruopsciai  neziurejome to grozio, nes jis atrode amzinas ir neisblestantis.

O aš atvirkščiai blush2.gif Su metais vis labiau atsipalaiduoju ir myliu save tokią, kokia esu..Ir jaučiuosi geriau, nei būdama jausnesne. Dabar tikrai jaučiuosi graži ir man patinka mano kūnas smile.gif
O kai buvau 18-20-ies, tai lentynos lūžo nuo įvairiausių kosmetikos priemonių ir vis vien manau, kad turėjau visokių įsikalbėtų kompleksų biggrin.gif
Atsakyti
arba ju internetas nemokamas arba jie ne taip ir prastai gyvena - juk kompas ir kainuoja pinigus, o kai neturi uz ka nusipirkti duonos, tai apie kompa jau net kalbos nera, o kremas net ne kompa kainuoja  unsure.gif [/color]
biggrin.gif  o kas baisaus nutinka sulaukus 30 ar 40

kompa galejo kas nors ir padovanoti, pati i kauna veziau triju vaiku seimai kompa dovanu, o draugai apmokejo metams interneta, du vaikai mokiniai, o mokiniams reikia kompo, nes referatai turi buti ne ranka rasyti, informacija is interneto surinkta, tad pilnai gali buti, kad normaliam maistui jie neturi pakankamai lesu
keistas klausimas, kas nutinka sulaukus 40-ties................... tikrai oda, kunas nebe tokie kaip bunant 20-ies
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 17:00)

O aš atvirkščiai blush2.gif Su metais vis labiau atsipalaiduoju ir myliu save tokią, kokia esu..Ir jaučiuosi geriau, nei būdama jausnesne. Dabar tikrai jaučiuosi graži ir man patinka mano kūnas smile.gif
O kai buvau 18-20-ies, tai lentynos lūžo nuo įvairiausių kosmetikos priemonių ir vis vien manau, kad turėjau visokių įsikalbėtų kompleksų biggrin.gif

o as atvirksciai smile.gif 20-ies neturejau jokiu kompleksu ir jokiu kosmetikos priemoniu, dabar jau reikliau ziuriu i save
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 24, 16:52)
hmm hmmm, kad man jis toks atrodytu biggrin.gif  matyt, per daug zvelgiu i ateiti ir bijau jos biggrin.gif zodz, as ir prie bijanciu biggrin.gif

g.gif na jeigu baimes yra susijusios su mirties baime tai tuomet tikrai su amziumi vis artejama, o jeigu kalbama tik apie grozi, tai man moterys virs 30 pacios graziausios,turincios pakankamai patirties, vis dar labai grazios, zinancios kaip atskleisti savo pliusus ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 24, 16:07)
o as atvirksciai smile.gif 20-ies neturejau jokiu kompleksu ir jokiu kosmetikos priemoniu, dabar jau  reikliau ziuriu i save

Tai vat, kokie skirtingi žmonės būna smile.gif

Kai man buvo maždaug 20 aš labai labai bijojau pasenti, vis panikavau, kokia baisi būsiu, o metų skaičius..niekam nesakysiu ir pan. Ir jau plastines operacijas vienas po kitos buvau suplanavusi, pradedant nuo botokso su hialuronu, baigiant bambos užtempimu į pakaušio sritį biggrin.gif
O kuo toliau tuo labiau suprantu (nors skaičiuoju 34 dabar), kad šitai man tampa visai svetima ir tolima, negalvoju kiek man metų, nestebiu raukšlelių, prisižiūriu kiek reikia tiesiog tikrai 'tvarkingo kūno' moteriai ir tiek. Matau aš tuos pokyčius, bet jie manęs nebegąsdina ir tapau daug laisvesnė. Nebetarnauju kūnui, bet kūnas tarnauja man ir visai gerai tarnauja..visai kita ir sekso kokybė, ir pasitikėjimas savimi kaip moterimi ir pan. cool.gif
Atsakyti
na , kad jau apie amziu, darbo reikalais tenka bendrauti su viena moterimi, is paziuros net sunku apibudinti na tikrai matai, kad pagyvenusi, bet visad pasidaziusi pasitempusi, elegantiskai apsirengusi, akinukai stilingi, skrybele, kailinukai, amzius nenusakomas, ir suzinojau po kurio laiko, kad jai 77metai blink.gif isgriuvau is batu, zinoma prie visos isores tikrai sviesus protas, bei atsakingas sudetingas darbas, na zodziu kaip kazkuri rasete moteris su amziumi tik gereja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 03 24, 16:09)
tai man moterys virs 30 pacios graziausios,turincios  pakankamai patirties,  vis dar labai grazios, zinancios kaip atskleisti savo pliusus ir pan. smile.gif

Vat man irgi moterys apie 30 tokios subrendusios, pasitikincios labiau, nei kvailiukes 20-etes biggrin.gif . Ne visoms aisku tai taikoma ir jaunikles tegu neisizeidzia biggrin.gif )
Atsakyti