Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

Dar mane vis neramina tie campakai jusu biggrin.gif - dar vis nepasigilinu kas cia per geris, kur ir su kuo biggrin.gif - bet labai jau graziai man skamba visada!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 15:31)
Dar mane vis neramina tie campakai jusu biggrin.gif - dar vis nepasigilinu kas cia per geris, kur ir su kuo biggrin.gif - bet labai jau graziai man skamba visada!

Pasirasau po kiekvienu zoziu, kas parasyta sitame aprasyme wub.gif wub.gif wub.gif

http://www.kvapunama...campaku_pomada/
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 27, 16:33)
Pasirasau po kiekvienu zoziu, kas parasyta sitame aprasyme  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

bigsmile.gif viskas!!! Noriu doh.gif - butinai!!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 16:31)

O kaip jie kvepiaaaaaa wub.gif
Kvapas toks erotiškas blush2.gif biggrin.gif , neveltui vadinamas puikiu afrodiziaku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadeja: 27 kovo 2010 - 16:15
[quote=bozkakoszka20,2010 03 27, 14:59]
[quote=bituteba,2010 03 27, 00:25]
o sakykit kaip/is ko daret ? ax.gif makadamiju al + kakavos sviestas arba kas nors kitas? as irgi jau brandinu minti kazka pasigaminti kunui, gal kada nors pereisiu ant veido g.gif bigsmile.gif

dariau is biciu vasko, kakavos sviesto, sviestmedzio, kokosu al ir makadamiju al.dar dejau EA-apelsinu, pelargoniju...bet snd ziuriu siek tiek sustinges jis man nuo vasko, bet kol maudysiuos, tai susils ir bus gerai smile.gif naudosiu ne tik kunui, bet ir rankom, pedom.nedaug pasidariau, tik 20ml.

biciu vaska istirpinau su kakava, isemiau is vandens, dejau sviestmedi, kokosu, makadamiju ir maisiau. tada indeli dejau i salta vandeni ir maisiau, kol sutirtejo, tada ea ir i indeli ax.gif
[/quote]
aciu aciu labai 4u.gif 4u.gif bandysiu ka nors panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 27, 16:22)
o kaip tiksliau su ta soda plauti? ant šlapių plaukų/galvos odos dėt paprasčiausią sausą sodą? unsure.gif

tai pirma pasidariau viska. I stikline silto vandens idejau gera sauksta sodos. atskirame dubenyje apie 1 l vandens ipyliau acto, tik paprasti turejau tai tik 1 v.s. Tada ejau jau plauti galva. Pirma susislapinau visus plaukus gerai. Tada pyliau ta misini su soda. Ten ant dugno lieka tai viska isgraibiau ir itryniau. Kokias 2 min tryniau. Paksui vel viska isskalavau su vandeniu o kranu. O tada jau tik nupyliau su acto vandeniu. Ir laukiau kol isdzius.

Su ta čampakų pomadą ir mane gundot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 27, 17:18)

Su ta čampakų pomadą ir mane gundot  doh.gif

Čampakų ir hidrolatas yra. Kaži kas geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2010 03 27, 17:21)
Čampakų ir hidrolatas yra. Kaži kas geriau?  g.gif

Manau, kad pomada rolleyes.gif - prisiskaiciau jau visko apie ja. Hidrolatas aisku irgi gerai, bet vandenelis... O kokios konsistencijos ta pomada? Kaip kremas?kaip aliejus-kaip istrauka kokia, fitolis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 16:26
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 27, 16:33)
Pasirasau po kiekvienu zoziu, kas parasyta sitame aprasyme  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

QUOTE(Amadeja @ 2010 03 27, 17:11)
O kaip jie kvepiaaaaaa  wub.gif
Kvapas toks erotiškas  blush2.gif  biggrin.gif , neveltui vadinamas puikiu afrodiziaku  lotuliukas.gif

vajezau,kaip man reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 27, 17:28)
vajezau,kaip man reikia verysad.gif

lotuliukas.gif uoj negaliu.Ir man vajezau... Teks pakenteti truputi, bet rasausi i artimiausiu pirkiniu saraso pirmasias vietas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 16:30
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 16:29)
lotuliukas.gif uoj negaliu.Ir man vajezau... Teks pakenteti truputi, bet rasausi i artimiausiu pirkiniu saraso pirmasias vietas  biggrin.gif

Noriu Divos plaukų rolleyes.gif Labai...
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 27, 17:59)
Noriu Divos plaukų  rolleyes.gif Labai...

Vo pasake!! biggrin.gif
Gero savaitgaliaus! 4u.gif Jau lekiu - labai daug dirbau siandien irnesakyk.gif hihihi.gif , laikas namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 17:04