Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

Kaip uzsimaniau Kleopatros pieno vonios!! Nu bet is kur ta vonia dabartes ?- gerai mama sake, vaikeli- darykit vonia, o ne duso kabina ...
Ech rolleyes.gif
"Maudydamasi pieno voniose Egipto valdovė Kleopatra išsaugojo jaunystę ir grožį. Pieno vonios jaunina organizmą, atgaivina odą ir išlygina raukšles. Pašildykite 1 litrą pieno, įdėkite 1 stiklinę medaus ir įpilkite 2 šaukštus alyvų arba migdolų aliejaus. Mišinį gerai išplakite ir supilkite į 38 laipsnių šilumos vandens vonią. Prieš vonią visą kūną nuo kojų pirštų iki kaklo ištepkite tokiu mišiniu: gerai išmaišykite pusantros stiklinės grietinėlės ir 350 g smulkios druskos.

Kleopatros pieno voniose patariama maudytis 1 kartą per savaitę. Vonios trukmė — 20 minučių."

Cia man uzgime mintys, nes is Monikos gavau roziu ziedlapiu ir darysiu kojoms vonele su pienu, medumi ir roziu ziedlapiais, dar migdolu aliejaus slakeli isipilsiu ax.gif - ale kaip noreciau visa pasinerti rolleyes.gif - MB zvakes tik degineja, as sau graziai guliu .... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 13:56
Merginos, ar gali kaukėje esantis pelargonijų ea deginti veidą? Kątik užsidėjau, kažin dėl ko taip... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 27, 12:27)
atėjau parašyti atsiliepimą apie galvos plovimą su soda. Nes kažkuri buvo įdėjusi ankščiau straipsniuką.

as buvau ikelus, bet jau pati neatsimenu nei kur radau, nei koks ten receptas buvo smile.gif laukiau kol kas kitas isbandys smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 12:55)
Kaip uzsimaniau Kleopatros pieno vonios!! Nu bet is kur ta vonia dabartes ?- gerai mama sake, vaikeli- darykit vonia, o ne duso kabina ...
Ech rolleyes.gif
"Maudydamasi pieno voniose Egipto valdovė Kleopatra išsaugojo jaunystę ir grožį. Pieno vonios jaunina organizmą, atgaivina odą ir išlygina raukšles. Pašildykite 1 litrą pieno, įdėkite 1 stiklinę medaus ir įpilkite 2 šaukštus alyvų arba migdolų aliejaus. Mišinį gerai išplakite ir supilkite į 38 laipsnių šilumos vandens vonią. Prieš vonią visą kūną nuo kojų pirštų iki kaklo ištepkite tokiu mišiniu: gerai išmaišykite pusantros stiklinės grietinėlės ir 350 g smulkios druskos.

Kleopatros pieno voniose patariama maudytis 1 kartą per savaitę. Vonios trukmė — 20 minučių."

Cia man uzgime mintys, nes is Monikos gavau roziu ziedlapiu ir darysiu kojoms vonele su pienu, medumi ir roziu ziedlapiais, dar migdolu aliejaus slakeli isipilsiu  ax.gif - ale kaip noreciau visa pasinerti  rolleyes.gif - MB zvakes tik degineja, as sau graziai guliu .... rolleyes.gif    lotuliukas.gif

as galvoju, arba ta kleopatra VISKA dare, arba tiesiog jos varda dabar visi naudoja, kur patogu biggrin.gif
bet kokiu atveju, Tavo aprasytos proceduros wub.gif

as kazkada buvau draugei padovanojus 'kleopatra bathing experience' viename londono spa. ir sau, zinoma biggrin.gif tik ten buvo ne su pienu/medum, o su druskom/dumblais/moliais/aliejais. issimozoji viskuo keliom eilem, o paskui garinies. bet vistiek thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 03 27, 13:06)
Merginos, ar gali kaukėje esantis pelargonijų ea deginti veidą? Kątik užsidėjau, kažin dėl ko taip... blink.gif

gali.
man aplamai pelarginijos atrodo prie 'alergiuku'.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 27, 15:11)
as galvoju, arba ta kleopatra VISKA dare, arba tiesiog jos varda dabar visi naudoja, kur patogu  biggrin.gif
bet kokiu atveju, Tavo aprasytos proceduros  wub.gif

Be abejo! Nei kas ten zino, nei kas mate kur ji maudesi ar su kuomi biggrin.gif - tais laikais viskas buvo naturalu, ranku darbo- nebuvo sukurta pramonininku, giganciu gamyklu produktu, todel as visus situs Kleopatriskus dalykus sieju tiesiog su tuo laikotarpiu, kai raso Kleopatros- visada asocijuosis su kazkuo naturaliu, svelniu, geru , o jos tada tiesiog neturejo kitko, tai ir pylesi ka turejo - paziureciau dabartes kaip ta Kleopatra nesipiltu Chaneliu i tas savo vonias biggrin.gif
Be to, ji buvo negrazi irnesakyk.gif , mes tai grazios!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 14:22
[quote=bituteba,2010 03 27, 00:25]
o sakykit kaip/is ko daret ? ax.gif makadamiju al + kakavos sviestas arba kas nors kitas? as irgi jau brandinu minti kazka pasigaminti kunui, gal kada nors pereisiu ant veido g.gif bigsmile.gif

dariau is biciu vasko, kakavos sviesto, sviestmedzio, kokosu al ir makadamiju al.dar dejau EA-apelsinu, pelargoniju...bet snd ziuriu siek tiek sustinges jis man nuo vasko, bet kol maudysiuos, tai susils ir bus gerai smile.gif naudosiu ne tik kunui, bet ir rankom, pedom.nedaug pasidariau, tik 20ml.

biciu vaska istirpinau su kakava, isemiau is vandens, dejau sviestmedi, kokosu, makadamiju ir maisiau. tada indeli dejau i salta vandeni ir maisiau, kol sutirtejo, tada ea ir i indeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 27, 13:29)
as naudoju kokoso alieju garbanom formuoti liuks dalikelis nieko nesiskiria nuo pirktiniu tik svarbu nepadaugint thumbup.gif

na, būtinai pabandysiu, kokoso turiu... thumbup.gif o tepat ant drėgnų plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 13:55)
Kaip uzsimaniau Kleopatros pieno vonios!!

Turbut labai fainas dalykelis turetu buti drinks_cheers.gif
Ale bet as papasakosiu, kaip pasikleopatrinau duse. Pasidariau zalio molio kauke kunui su daug aliejaus ir EA. Rankomis visa issitepiau gana plonu sluoksniu, palaukiau gal maximum 5 min, bo tingejau ilgiau laukti, bet kadangi buvo gan plonas sluoksnis, labai greit isdziuvo. Ir i dusa!! Na buvau labai maloniai nustebinta, tokios svelnios, stangrios odos man nepalieka nei jokie scrabai, nei aliejus po duso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 27, 16:05)
Turbut labai fainas dalykelis turetu buti  drinks_cheers.gif
Ale bet as papasakosiu, kaip pasikleopatrinau duse. Pasidariau zalio molio kauke kunui su daug aliejaus ir EA. Rankomis visa issitepiau gana plonu sluoksniu, palaukiau gal maximum 5 min, bo tingejau ilgiau laukti, bet kadangi buvo gan plonas sluoksnis, labai greit isdziuvo. Ir i dusa!! Na buvau labai maloniai nustebinta, tokios svelnios, stangrios odos man nepalieka nei jokie scrabai, nei aliejus po duso  wub.gif

thumbup.gif ir ko ne kleopatriskai? biggrin.gif
Tas molis is vis kazkoks stebuklas! Beja, pirkto is Drogo nenoriu blush2.gif - nelabai man jis... Nera tokio poveikio kaip rasulo is AN, ar pvz. zaliojo Argital...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 kovo 2010 - 15:14
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 15:11)
thumbup.gif  ir ko ne kleopatriskai?  biggrin.gif
Tas molis is vis kazkoks stebuklas! Beja, pirkto is Drogo nenoriu blush2.gif - nelabai man jis... Nera tokio poveikio kaip rasulo is AN, ar pvz. zaliojo Argital...

Tai taip, molis turi buti geros kokybes smile.gif
Tik as galvoju, gal reiktu ilgiau palaikyt, kaip ir ant veido, bet tada gal per daug nusausintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 27, 13:27)
atėjau parašyti atsiliepimą apie galvos plovimą su soda. Nes kažkuri buvo įdėjusi ankščiau straipsniuką.
Galiu pasakyti nuo šampūno nesiskiria. Prieš tai dariau aliejinę kaukę.
Perskalavau acto tirpalu. Plaunant įdomu buvo, nes tokie plaukai ne šiaudai buvo, bet pakankamai kieti atrodė. Išdžiuvus viskas gerai, glotnūs išplauti. Tik va jau galvos plovimas be kvapų gaunasi. Tik acto kvapas jaučiasi skalaujant, Jeigu kas mėgsta mėgautis kvapu, reiktų kažką sugalvoti.

o kaip tiksliau su ta soda plauti? ant šlapių plaukų/galvos odos dėt paprasčiausią sausą sodą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 27, 16:18)
Tai taip, molis turi buti geros kokybes  smile.gif
Tik as galvoju, gal reiktu ilgiau palaikyt, kaip ir ant veido, bet tada gal per daug nusausintu  g.gif

Na, kaip raso daug kur, kad nereiketu leisti uzdziuti, vis padrekinti hidrolatu kokiu ...bet as leidziu uzdziuti - tik nesivaipau ir nesijudinu- it statula tada stoviu ir tik akim vedzioju , jie reikia kazka paziureti biggrin.gif .Veida tiesa pasipurskiu hidrolatu, bet kuno tai nea - nedziovina man, as irgi aliejaus negailiu kai jau darau ka su moliu- gal jei gryna su vandeniu sumaisius-tada gal, bet jei dedam aliejaus, EA, tai nemanau, kad blogai, jei ir leidziam uzdziuti.Na, zinoma, reikia i savo oda ir kuna isiklausyti- kaip jam tinka...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 27, 15:22)
Na, kaip raso daug kur, kad nereiketu leisti uzdziuti, vis padrekinti hidrolatu kokiu ...bet as leidziu uzdziuti - tik nesivaipau ir nesijudinu- it statula tada stoviu ir tik akim vedzioju , jie reikia kazka paziureti  biggrin.gif  .Veida tiesa pasipurskiu hidrolatu, bet kuno tai nea - nedziovina man, as irgi aliejaus negailiu kai jau darau ka su moliu- gal jei gryna su vandeniu sumaisius-tada gal, bet jei dedam aliejaus, EA, tai nemanau, kad blogai, jei ir leidziam uzdziuti.Na, zinoma, reikia i savo oda ir kuna isiklausyti- kaip jam tinka...

Na taip, su tuo uzdziuvimu tai daug nuomoniu, as irgi leidziu uzdziuti, ir nesivaipau, nekalbu smile.gif Bet kai tik uzdziuna, iskart plaunu, man lyg jausmas toks, kad kai leidi uzdziuti, geriau valo.... O be to, as visada po molio lepinu oda, issitepu su alavijo svieziai nurautu lapu, tada dedu ar jazminu eliksyro, ar campakos pomados ar siaip kokio didelio gerio wub.gif Tai manau, kad zalos neprisidarau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 27 kovo 2010 - 15:27