QUOTE(Babi* @ 2010 03 27, 10:24)
Toks kokosų aliejus tinka plaukams, kūnui?
Tinka.
Ugvile- sveikinu gavus darba
! -Kaip gera zinoti, kad traukiniai kursuos vis dazniau ir dazniau
Eglute82 - nu jau prijuokinai, negaliu!!
As tai buciau sakius- ka jus kalbat??As gryna silikona tepu ant plauku savo- negi mano visi svoguneliai silikone paskende?
Ashtri- dekavone didzioji
- vakar kad pasidariau kauke veidui
- is tos serijos- kazin ko cia turiu ir ka galima butu priburti? Taigi dejau - rasulo molis( taaaip, turiu jau pagaliau) + acai milteliai is AN + gintaro pudra+ argano aliejus+truputi hidrolatu dar praskiedziau- ismaisiau ir issitepliojau tikraja ta zodzio prasme
- nes nuo acai milteliu visa mase gavosi it purvo kauke
- grynas purvas! Juoda- gabaleliais tokiais susoko, bet pasijauciau grynai kaip purvo voniose
- dar liko kaklui, peciams ir truputi slaunims
Nu zinokites
- jau oda tik liesti! Man atrodo nusiciupinesiu veida- toks matinis, svelnus, kazkoks labai nupraustas ir pamaitintas veidas... Nieko nesildziau, netirpinau, tiesiog viska sumaisiau ir uzsitepiau.P.S. Kate vel ziurejo i mane va taip
- nes mazu maziausiai tankiste apkasuos buvau ...
Ir vakar ploviau galva
- tai si karta dariau taip - silko i kondicionieriu ilasinau, o jau issiplovus galva, dregnus perbraukiau su silikonu siek tiek - sakyciau mazokai, nes plaukai po nakties buvo garbanoti
, nors imk ir daryk slapia efekta( kokoso aliejus +hidrolatas) ir eik per duris visa garbane
. Taciau kad ir pasigarbanojo, bet buvo slidus, blizgantys, nepasipute ir nepasisiause- silikonas manau tam padejo- supratau, kad man reikia jo daugiau, jei noriu tiesinamojo efekto.
Tai tiek