Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 26, 15:46)
Ne, tie paryškinti tikrai blogi

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 25, 13:18)
Kiek gerybiu vakar parsinesiau ax.gif
KN nusipirkau ilgai svajota saltalankiu alieju, taip pat laukiniu morku ir champaku hidrolatus. champakos mane uzbure wub.gif
pasiemiau gerybes is Monikos-makadamiju ir argano aliejus, biciu vasko, perlamutro miltelius, ekokonservanta ir kakavos sviesta. makadamiju alieju galvojau ne tepsiu, o suvalgysiu biggrin.gif kvapas ir skonis wub.gif
ir dar atsiemiau prekes is Biologisch. Iki pilno krepselio, tiksliau pilnos laimes tik manukos EA tetruksta lotuliukas.gif gaila Monika dar neturi ax.gif

Morkų hidrolatas iš KN man šiuo metu labiausiai tinka, nes odelė kažkokia sujautrėjusi ir išsausėjusi, tai jis super sudrėkina ir atrodo, kad kažkiek pariebina thumbup.gif Laimė sakė, morkos odai priduoda elastingumo, gal pas mane ir buvo sumažėjęs tas elastingumas 4u.gif
Atsakyti
noriu pasigirti wub.gif pasidariau kuno sviesta, gavosi toks rudas, cia gal del makadamiju aliejaus smile.gif oi, tai laikem.pasitepiau rankas, isigeria pakankamai gerai, gal noretusi siek tiek kad greiciau isigertu smile.gif bet toks labai maitinantis, riebus gavosi thumbup.gif

vat daba mastau, jame istirptu papainas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 26, 00:10)
Aš esu tik vieną paakių kremuką per gyvenimą sunaudojusi, tai "Emereude" pirktą per akciją biggrin.gif Laaabai patiko thumbup.gif Vienintelis iš visų kada turėtų..su kitais visada būdavo tas pats, dukart patepu ir numetu ax.gif Dabar tiesa nieko nei paakių, nei veido nebetepu..stebiuosi g.gif Bet šiaip jokių pokyčių..nei blogiau, nei geriau.purškiuosi hidrolatais keliskart per dieną ax.gif

Na va, kiekvienai skirtingai, nes aš jokio poveikio tepdamasi šiuo geliu nepastebėjau, bet dar ir dabar tepu, o tu jau jį baigei? Pirkau kažkur savaite vėliau, prisiskaičiusi atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 26, 15:53)
Įdomu tos paskaitos, kaip supratau, mėnesio kaina 266, gaunasi 4 užsiėmimai, tai viso ciklo kaina 400 Lt?

Ne mėnesio, o paskaitų ciklo kaina, kiek supratau kalbantis telefonu (t.y. 6 paskaitos - 266 Lt) g.gif
Negi vėl reiks skambintis, balamūtinuosi dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 26, 16:27)
Na va, kiekvienai skirtingai, nes aš jokio poveikio tepdamasi šiuo geliu nepastebėjau, bet dar ir dabar tepu, o tu jau jį baigei?

Oi, tikrai senai jau baigiau. Kasdien po vieną spustelėjimą sunaudodavau. Šiek tiek paakiams, kas liko - veidui ax.gif
Man labai poveikis matėsi thumbup.gif Tikrai oda švytėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 26, 17:37)
Ne mėnesio, o paskaitų ciklo kaina, kiek supratau kalbantis telefonu (t.y. 6 paskaitos - 266 Lt) g.gif
Negi vėl reiks skambintis, balamūtinuosi dabar doh.gif
Papildyta:

Oi, tikrai senai jau baigiau. Kasdien po vieną spustelėjimą sunaudodavau. Šiek tiek paakiams, kas liko - veidui ax.gif
Man labai poveikis matėsi thumbup.gif Tikrai oda švytėjo thumbup.gif

Prajuokinai biggrin.gif aš po vieną spustelėjimą kiekvienam paakiui, ir dar nebaigiau biggrin.gif
Reikės pabandyti visą veidą pasitepti, gal mano sušvytės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 26, 17:19)
noriu pasigirti wub.gif  pasidariau kuno sviesta, gavosi toks rudas, cia gal del makadamiju aliejaus smile.gif oi, tai laikem.pasitepiau rankas, isigeria pakankamai gerai, gal noretusi siek tiek kad greiciau isigertu smile.gif  bet toks labai maitinantis, riebus gavosi thumbup.gif 

vat daba mastau, jame istirptu papainas? 4u.gif

O kam papainas? ax.gif
Atsakyti
stabdo plauku augima nudepiliuotose vietose, neleidzia plaukams iaugineti ax.gif
Atsakyti
O dabar išgirsiu DG muiliukus, - iš tikrųjų dėl to ir prisijungiau šiandien, ir kaip visada užsiskaičiau...
Dabar naudoju morkų/medaus, tikrai nuostabus muilas, labai švelnus, visai nesausina odos. Ir turi kažką tokio, nes kaskart jį naudodama jaučiu didelį malonumą, nusprendžiau, kad todėl, jog jis pagamintas su meile. Šalia guli Feniqios muilas, ir jis tokių gerų emocijų nesuteikia. O šis rankų darbo muiliukas - suteikia 4u.gif
Tikrai didelis dėkui Dadygirl už jos puikiuosius muilus 4u.gif

A, praeitoj temoj diskutavot apie jų įpakavimus, - žvilgterėjusi į nuotraukas pagalvojau, kad patiktų ir popieriniam įpakavime, nors ir šis labai tinkamas.
Atsakyti
Rkatyte, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
DG - man ir is monicos tie indukai visai patiko, na rudi tie stikliniai, bet noriu kazko tokio, kas ir graziai ziuretusi, kaip tikru kremu indukai, balti-sidabriniai, ar dar kokie, na daugmaz isivaizduoji gal ax.gif AZ radau graziu, bet sakau gal dar kur yra, manau ne vienai man idomu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 26, 16:55)
DG - man ir is monicos tie indukai visai patiko, na rudi tie stikliniai, bet noriu kazko tokio, kas ir graziai ziuretusi, kaip tikru kremu indukai, balti-sidabriniai, ar dar kokie, na daugmaz isivaizduoji  gal ax.gif  AZ radau graziu, bet sakau gal dar kur yra, manau ne vienai man idomu hihihi.gif

man grazus pasirode newdirections, bent jau tie 'designer'. nezinau, ar kremams irgi graziu turi. turbut.
Atsakyti