Sveiki, ar cia "kvepia" neturalumu nors kiek?:
aqua, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, mel, glyceryl stearate, prunus amygdalus dulcis oil, ethylnexyl palmitate, propylene glycol, brassica campestris sterols, potassium palmitoyl hydrolyzed sweet almond protein, dimethicone, aloe barbadensis extract, butyrospermum parkii butter, phenoxyethanol, titanium dioxide ir t.t.
QUOTE(Satura @ 2010 03 26, 13:50)
kas čia per aliejus? Ištrauka gal kokia?
turejau pasidarius istrauka, tai pagaliau yra proga naudot
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 26, 15:22)
pirmiausiai pati atlik namų darbus, remdamasi pirmuoju šitos temos puslapiu. Čia ne konsultavimo tarnyba
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 15:24)
turejau pasidarius istrauka, tai pagaliau yra proga naudot
šaunuolė kokia Kokiame aliejuje?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 26, 08:33)
o kas naudojat ji plaukams, tai apipurskiat plaukus ar itrinat?neriebina plauku?
Aš purškiu plaukų šaknis sumaišius su pantenoliu, neriebina.
QUOTE(ernesin @ 2010 03 26, 11:08)
O kur pikai?
Aš jau saviškį vakar "užfilingavau" ,kad išklausinėtų tos bendradarbės apie tą Alvara
Aš jau saviškį vakar "užfilingavau" ,kad išklausinėtų tos bendradarbės apie tą Alvara
Pirkau iš vienos merginos forume. Įdomu, kodėl tokia negarsi ši firma, nors ir sertifikatą turi, kainos labai geros.
QUOTE(Brasa @ 2010 03 26, 11:30)
man rodos, čia šiek tiek kitokia procedūra buvo daroma Kad dantenoms, paradontozei gydyt alūnas gerai - tą žinojau. Aš galvojau ne tai kad skalaut, o tik palaikyt tą skystį burnoj (na, kaip čia aiškiau pasakius, nemakaluot jo ) . Kadangi šiandien jau nusprendžiau nieko nedaryt su ta žaizda, tik rytoj, tai per tiek laiko jau ta žaizdelė bus labiau užsitraukus, ir neišplausiu to krešulio... o koks hidrolatas labiausiai tiktų?
Ten ne gydyt, o po operacijos (pjaustė dantenas, atkėlinėjo nuo šaknų), gydytoja net patarė kuo paskalaut.
Hidrolatas ramunėlių, kiek skaičiau, tinka ir hamamelių.
QUOTE(Satura @ 2010 03 26, 14:27)
šaunuolė kokia Kokiame aliejuje?
alyvuogiu aliejuj
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 26, 16:22)
aqua, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, mel, glyceryl stearate, prunus amygdalus dulcis oil, ethylnexyl palmitate, propylene glycol, brassica campestris sterols, potassium palmitoyl hydrolyzed sweet almond protein, dimethicone, aloe barbadensis extract, butyrospermum parkii butter, phenoxyethanol, titanium dioxide ir t.t.
Ne, tie paryškinti tikrai blogi
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 14:48)
Ačiū
Kodėl? Labai nuotaikingas, nes tos grimasos Aš dabar konkrečiai ne šiuos kursus nurodysiu, bet šiaip sporte mes treniruojam ir veiduką, tai psichologiškai sunku perlipt per save ir vaipytis grupėje..labai juokinga..ypač kai pažiūri į kitas ir galvoji kaip pati atrodai
O paskaitos vyksta čia: http://www.mokyklaao...=...=19&lang=lt
Paskaitos antradieniais vakariniu laiku ir pradedama tada, kai surenkama žmonių grupelė, praneša
Žadu eiti, nes savamoksliškai nežinu ar taisyklingai atlieku.. , o kiek tos jogos treniruotėse - nepakanka man
Kodėl? Labai nuotaikingas, nes tos grimasos Aš dabar konkrečiai ne šiuos kursus nurodysiu, bet šiaip sporte mes treniruojam ir veiduką, tai psichologiškai sunku perlipt per save ir vaipytis grupėje..labai juokinga..ypač kai pažiūri į kitas ir galvoji kaip pati atrodai
O paskaitos vyksta čia: http://www.mokyklaao...=...=19&lang=lt
Paskaitos antradieniais vakariniu laiku ir pradedama tada, kai surenkama žmonių grupelė, praneša
Žadu eiti, nes savamoksliškai nežinu ar taisyklingai atlieku.. , o kiek tos jogos treniruotėse - nepakanka man
Įdomu tos paskaitos, kaip supratau, mėnesio kaina 266, gaunasi 4 užsiėmimai, tai viso ciklo kaina 400 Lt?
Jeigu neužilgo pradėsi, pasidalink įspūdžiais
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 11:37)
atskiras ačiū Rkatytei, kad taip gerai man išaiškino jo privalumus ir paskatino įsigyti
Papildyta:
Papildyta:
Nu nereikėjo čia taip džiaugiuosi, kad tiko ir patiko, man irgi labai patinka, bet paskutiniu metu primiršusi naudoti buvau
QUOTE(Joliee @ 2010 03 26, 16:34)
Ten ne gydyt, o po operacijos (pjaustė dantenas, atkėlinėjo nuo šaknų), gydytoja net patarė kuo paskalaut.
O man nieko nepatarė... Prieš ištraukiant per tą stresą nebepaklausiau, o ištraukus negalėjau pakalbėt