Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 12:58)
ane?  blink.gif  kada mazdaug ji rase, susirasiu jos zinutese, lb idomu...na taip, bet nemanau kad "meluotu"... g.gif  velniai parautu, tikiuosi jie geri.. unsure.gif bijau pameluot, bet atrodo kad ir ant dezutes parasyta kad be amoniako... g.gif  na reik pasitikslint

Sunkiai rasi, ruduo tada dar buvo nes buvo šilta biggrin.gif
Atsakyti
Aš buvau susidomėjusi ir esu susiradusi "Herbatint" dažų sudėtis ir liūdna... blush2.gif Gal geresni nei tie patys 'baisiausi', bet chna ir basma - geriau smile.gif :

Herbatint™ Improved Formula: Laureth-5, Propylene Glycol, Aqua, Peg 2 Oleamine, Ethanolamine, p-Phenylenediamine, Aloe Barbadensis Extract, Hamamelis virginiana extract, PEG-75, meadowfoam oil, p Aminophenol, 2-amino-3-hydroxypiridine, 4-chlororesorcinol, Tetrasodium EDTA, Cetrimonium, Chloride, Sodium metabisulfite.

Vegetal – Semi Permanent: Aqua, Peg 200, Peg-8 Tallow Amine, Hydroxyethylcellulose, Disperse Violet 1, Tetrasodium EDTA, Hc Blue 2 Solid, Basic Blue 99, Basic Red 76, Hc Red 3, Hc Yellow 5. Resorcinol, Ethanolamine.

Čia straipsniukas apie tuos dažus, viskas paaiškinta (anglų k.): http://www_hairbouti...tips/tip993.htm
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 25, 23:04)
Aš irgi blush2.gif man ten tiek inf-jos, tokia gausa..kad pasimetu ir nebežinau nei ką žiūrėt, nei ko norėt blush2.gif  biggrin.gif Tad kol kas išvis nelendu doh.gif O ir 60 Eur neturiu..nesijuokit..jaučiu "pramuštų", jei imčiau rinktis biggrin.gif

butent drinks_cheers.gif
kad mokintis, tai as tik taip issireiskiau. Aisku, niekas jo nesimokins bigsmile.gif bet analizuotis, skaityti - nu ziauriai rankos nekyla , o ir laiko ner, as irgi ir pasimetu doh.gif pvz.: AN man viskas aisku ir paprasta: paskaitau liet klb ir fsio, o cia visko tieeeek daaaug ir prancuziska doh.gif lotuliukas.gif as ir taip sunkiai dar susigaudau ekologisku kosmetikos produktu galybeje, o dar in fr smile.gif nu nesu dar tokia rafinuota pirkeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 26, 12:24)
be vaško sviestmedis būtų pagrindinis komponentas, išlaikantis lūpų sviesto tvirtumą. Juk nenorim, kad mums skystų aliejų iš indelio į rankinę pritekėtų, kai šilta wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 12:24)
jis kieciausias, is to ka turi smile.gif (sulaikys sviesta nuo istirpimo smile.gif)

Ačiū

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 12:37)
ne i tema, bet trumpas juokingas faktas smile.gif pas mus, raunant danti, visada duoda pilna narkoze  biggrin.gif man labai juokingai tai visada atrodo. o mes, matomai, anglams panasus i sado mazo aborigenus  biggrin.gif

Labai protingi tie anglai.Jei man rautų danti aš net labai pageidaučiau pilnos narkozės cool.gif

Juk anksčiau pas mumis ir anginą su adenoidais operuodavo be jokių narkozių.
of smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 25, 22:56)
Aš lašinu kanangų, greifrutų ir pan. ea.

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 25, 22:57)
Rozmarinu ea skatina augima  mirksiukas.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 25, 22:59)
Šilto aliejaus masažiukai 2-3 kartus per savaitę (jei nepatingiu  šildyt blush2.gif ), ir augimą skatinantys EA (rozmarinas, levanda, greipfrutai - skirtingi šaltiniai skirtingus EA tam rekomenduoja, aš imu kuriuos dažniausiai mini). Gal kitos pamėtės geresnių idėjų - senus kirpčius niekaip nenuauginu  biggrin.gif
EA pilu į aliejus, kai laikau per naktį juos, bei į šampūną.

Ačiū 4u.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 26, 01:00)
Aij, dar geros naujienos - trecias uzsakymas praejo, tad dabar reikia labai tiketis, kad ir jis ryt bus issiustas, o jau tada kita savaitele as su lagaminu i pasta, nes visko niekaip nepanesciau  biggrin.gif Si karta pateko viskas ko reikejo

Valio! yahoo.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 12:37)
ne i tema, bet trumpas juokingas faktas smile.gif pas mus, raunant danti, visada duoda pilna narkoze  biggrin.gif man labai juokingai tai visada atrodo. o mes, matomai, anglams panasus i sado mazo aborigenus  biggrin.gif

Geras lotuliukas.gif

O aš šiandien gavau visų išgirtą Sante Brillant Care ir Sante Natural Basics Gloss šampūną thumbup.gif Ačiū GinMinte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 26, 14:00)
Labai protingi tie anglai.Jei man rautų danti aš net labai pageidaučiau pilnos

Su rizika rimtoms komplikacijoms ir netgi žinant riziką dėl galimos mirties - ir viskas vien dėl danties rovimo? blink.gif
Negalima pataikauti žmogaus baimėms be rimto preteksto cool.gif

Aš pvz. po vienos net neilgos ir nesudėtingos 'pilnos narkozės' turiu neurologinių komplikacijų - dėl smegenų pažeidimo sutriko pusiausvyra ir koordinacija. Įsižiūrėjus tai matoma. Manot, kad puošia? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 26, 15:06)

Aš pvz. po vienos net neilgos ir nesudėtingos 'pilnos narkozės' turiu neurologinių komplikacijų - dėl smegenų pažeidimo sutriko pusiausvyra ir koordinacija. Įsižiūrėjus tai matoma. Manot, kad puošia? g.gif  biggrin.gif

Jei rimtai,tai po antrojo cezario aš irgi penki metai kaip neatsigaunu doh.gif Ir koordinacija,ir anemija,ir galvos skausmai ,ir silpnumas ir t.t.t.
Nežiūrint to,dantų rovimo bijau,kaip velnias kryžiaus

off smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 26 kovo 2010 - 14:18
As dar noriu paklausti, kur perkate indelius? Noretusi graziu, visokiu ax.gif AZ radau kazkokiu, bet gal yra dar kurnors? Lietuvoj netgi gal yra koks taskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 26 kovo 2010 - 14:39
O cezari tai, man atrodo, pas mus be narkozes (pilnos) daro
zodziu, atvirksciai smile.gif

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 26, 13:39)
As dar noriu paklausti, kur perkate indelius? Noretusi graziu, visokiu  ax.gif  AZ radau kazkokiu, bet gal yra dar kurnors? Lietuvoj netgi gal yra koks taskas  g.gif

jei nerastum, as, man atrodo, galeciau pasidalint. turiu nemazai. rudo stiklo 120ml.

O man atrodo, kad mano dukrytes plauku padaugejo bigsmile.gif apie menesi pries plovima tepu ramuneliu aliejum. ar man vaidenas, ar padejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 14:47)
apie menesi pries plovima tepu ramuneliu aliejum. ar man vaidenas, ar padejo?  g.gif

kas čia per aliejus? rolleyes.gif Ištrauka gal kokia? 4u.gif

o dėl narkozės tai Rasma teisi. Paveikia ji organizmą ir kartais visai nejuokingai. O tam, kad dantį ištraukti, tereikia dirbti su nuosavais nervais, nes nieko ten nesijaučia. Na nebent iš paties žandikaulio išgręžinėtų, laužtų - tada taip, daktarai dėl narkozės spręstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 26 kovo 2010 - 14:52
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 15:47)
O cezari tai, man atrodo, pas mus be narkozes (pilnos) daro
zodziu, atvirksciai smile.gif
jei nerastum, as, man atrodo, galeciau pasidalint. turiu nemazai. rudo stiklo 120ml.
O man atrodo, kad mano dukrytes plauku padaugejo  bigsmile.gif apie menesi pries plovima tepu ramuneliu aliejum. ar man vaidenas, ar padejo?  g.gif

Zinokit ir man plaukai paaugo ir padaugejo - negi gali buti nuo paprasto sampuno ir stebuklingojo kondicionieriaus? g.gif Nes siaip kol kas nieko ipatingo nedariau - jokiu kaukiu aliejiniu plaukams, nebent kokosais pasitempdavau...Na, dabar zinoma silkas ir silikonas prisidejo- bet cia ne prie ko- dar nedaug juk bandyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 kovo 2010 - 15:16
mergaites atkeliavo zinot koks traukiniukas, uzsukit i bloga mirksiukas.gif
Atsakyti