Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(adrija @ 2010 03 26, 10:19)
o kuo gerai sviestmedis atsilus orui? g.gif

jis kieciausias, is to ka turi smile.gif (sulaikys sviesta nuo istirpimo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 26, 12:23)
kai man istrauke protini danti, gydytojas, liepe nieko nedaryti, leisti savaime uzsitraukti zaizdai, tik kokia ramuneliu arbata pagerti ir prirasytus antibiotikus, kad neisimestu infekcija 4u.gif sveikatytes, isivaizduoju, koks bjaurus jausmas

Antibiotikus? blink.gif Man tai nieko net neminėjo apie tai. Sakė tik nuo skausmo turėt dėl visa ko, bet kažkaip neprisireikė - maudžia ir tiek, tai jokių vaistų išvis negėriau (vaistų kiek įmanydama vengiu)... Nors labai ir saugau - vakar nuo pietų dar nieko nevalgiau, geriu irgi labai atsargiai. DG, eglute, ačiū už linkėjimus 4u.gif
Beje, mano sesei kai tvarkė vieną dantį, jį traukė, tvarkė patį žandikaulį, žodžiu , ten jau sudėtinga procedūra - tai liepė gert medetkų arbatą, sakė, kad labai padeda.
Atsakyti
ne i tema, bet trumpas juokingas faktas smile.gif pas mus, raunant danti, visada duoda pilna narkoze biggrin.gif man labai juokingai tai visada atrodo. o mes, matomai, anglams panasus i sado mazo aborigenus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 25, 23:22)
O amoniakas nesijaučia dažant(na tas toks specifinis kvapas), nes rašo, kad sudėtyje yra amoniako ir peroksido mastau.gif

ernesin, man regis jie be amoniako... g.gif
kvapas, sorry, bet svelnios zuvies doh.gif
Atsakyti
taip parasiau, lyg jau be dantu buciau - lyg man kasdien juos trauktu. turiu omeny, 'visada, kai apie tai isgirstu', o ne 'visada, kai man traukia'.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 12:42)
taip parasiau, lyg jau be dantu buciau - lyg man kasdien juos trauktu. turiu omeny, 'visada, kai apie tai isgirstu', o ne 'visada, kai man traukia'.

mes viską teisingai supratom smile.gif iš tikrųjų manau, kad tos vietinės nejautros pilnai pakanka, tik kad baimės didelės akys - seselė galvą laiko, kad "nepabėgtum", tos visos replės - baisu; nors realiai nieko, išskyrus spaudimą, nejauti.... Sorry už OT...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 26 kovo 2010 - 11:52
sveikos,norejau pasiteirauti ar kasmors uzsisakineja is AKAMUTI Vokieciu internetines parduotuves.
Ziurejau ten mazos kainos gaunasi...bet nezinau koks atsisiuntimo mokestis?
gal kas zino dekui
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 26, 10:27)
O Kaune kur nors galima įsigyti LAVERA produkcijos?Konkrečiai domina mangų šampūnas ir kaukė.

madoje, II a priešais pėdkelnes Juaroje(jei teisingai parašiau pavadinimą) smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 11:40)
ernesin, man regis jie be amoniako... g.gif
kvapas, sorry, bet svelnios zuvies  doh.gif

Nu pasimečiau, va ką supermamoj radau g.gif
Atsakyti
braske, jie tikrai be amoniako mirksiukas.gif
Va:)
Atsakyti
iš šiandienos Stiliaus elektroninio varianto. Kalbama su ajurvedos gydytoju C.A.Ramanu:

– Kokias ajurvedines jauninimo priemones galėtume naudoti namuose?

– Namuose galite pasidaryti vaisių kaukių. Pavyzdžiui, trintų papajų. Odą nuo senėjimo, sausėjimo apsaugosite tepdamos aliejų.

Labai svarbu reguliariai daryti masažą – jis aktyvina kraujotaką.

Apskritai masažas padeda nuo daugelio ligų. Jį galite pasidaryti ir patys. Bent kartą per savaitę pašildykite sezamų aliejaus, švelniai įmasažuokite jį į visą kūną, apsigobkite chalatu ir pavaikščiokite pusvalandį ar valandą. Tik tuomet eikite į dušą.

Mūsų krašte tai – įprasta kūno priežiūros procedūra. Visi ją darome kartą per savaitę. Todėl pagyvenę žmonės čia rečiau skundžiasi sąnarių skausmais, jų oda yra kur kas gražesnė nei jaunų žmonių, gyvenančių pagal vakarietiškas taisykles.

Patarčiau vartoti žolinius preparatus, maisto papildus, kurių sudėtyje yra smidrų (lot. Asparagus). Šie augalai taip pat puikiai padeda moterims, kurias kamuoja menstruacijų sutrikimai.

– Kodėl ajurvedoje kūno masažui naudojamas būtent sezamų aliejus?

– Nuo jo sušyla kūnas. O štai galvą šildyti nesveika. Todėl jos masažui naudojame tik kokosų aliejų, turintį vėsinamąjį poveikį.

Tad maudydamiesi kūną turėtumėte prausti šiltu vandeniu, o galvą skalauti vėsiu.

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 12:40)
braske, jie tikrai be amoniako  mirksiukas.gif
Va:)

ievvvva, man toks parašymas tiek pat reiškia kaip ir tas kur aš įkėliau, vis gi ne sudėtis ten sukelta, o aprašas, aš vis gi gal dėžutę parduotuvėje pasiskaitinėsiu mirksiukas.gif Vis neramina, kad kai pirmą kartą čia forume apie juos rašiau, Monica nepalaimino jų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 26 kovo 2010 - 12:48
QUOTE(ernesin @ 2010 03 26, 12:48)
ievvvva, man toks parašymas tiek pat reiškia kaip ir tas kur aš įkėliau, vis gi ne sudėtis ten sukelta, o aprašas, aš vis gi gal dėžutę parduotuvėje pasiskaitinėsiu mirksiukas.gif Vis neramina, kad kai pirmą kartą čia forume apie juos rašiau, Monica nepalaimino jų rolleyes.gif

ane? blink.gif kada mazdaug ji rase, susirasiu jos zinutese, lb idomu...na taip, bet nemanau kad "meluotu"... g.gif velniai parautu, tikiuosi jie geri.. unsure.gif bijau pameluot, bet atrodo kad ir ant dezutes parasyta kad be amoniako... g.gif na reik pasitikslint
Atsakyti