Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 26, 03:04)
Turiu dušo žėlę, su sudėtim viskas gerai, kainuoja pigiai, visai patiko.

O kur pikai? mirksiukas.gif
Aš jau saviškį vakar "užfilingavau" ,kad išklausinėtų tos bendradarbės apie tą Alvara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 26 kovo 2010 - 10:08
QUOTE(Brasa @ 2010 03 26, 09:47)
Vakar apturėjau baisiai nemalonią procedūrą - ištraukė protinį dantį  verysad.gif  Ir kažko man ta žaizda nenori užsitraukt (išvis man viskas nenormaliai - užmarinimas praėjo gal po kokių 7 valandų  doh.gif  - tiek laiko nejaučiau pusės veido, gan smarkiai kraujavo gal kokias tris valandas) - dar ir ryte kruvina pagalvė buvo  verysad.gif  Žinau, kad iškarto negalima niekuom skalaut burnos , bet gal jau šiandien bandyt darytis tą skalavimo skystį su alūnu ir gvazdikėlių EA, kaip manot ne per anksti tokiems eksperimentams?

QUOTE(Rasma @ 2010 03 26, 10:08)
Skalavimas kraujavimo nesustabdys - atvirkščiai..Nieko grubaus, nieko karšto..Gali būti, kad tai jau netiesiogis kraujavimas iš žaizdos, o seilės tiesiog šiek tiek savaime ardo dar trapų krešulį ir toks jausmas, kad kraujuoja.
Jau vakarop bus kitaip 4u.gif

Mano mamai stomatologė patarė skalaut antrą dieną po operacijos (paradontozė, ten atkelia dantenas, žodžiu, kraujo tikrai daug), be to, alūnas rekomenduojamas, nes tikrai gerai sutraukia ir stabdo kraujavimą. Žinoma, skalauti reikėtų švelniai 4u.gif Gali skalaut tik alūno tirpaliuku, pradžiai ea nedėk smile.gif
Atsakyti
O Kaune kur nors galima įsigyti LAVERA produkcijos?Konkrečiai domina mangų šampūnas ir kaukė.
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 03 26, 11:16)
Mano mamai stomatologė patarė skalaut antrą dieną po operacijos (paradontozė, ten atkelia dantenas, žodžiu, kraujo tikrai daug), be to, alūnas rekomenduojamas, nes tikrai gerai sutraukia ir stabdo kraujavimą. Žinoma, skalauti reikėtų švelniai  4u.gif  Gali skalaut tik alūno tirpaliuku, pradžiai ea nedėk  smile.gif

man rodos, čia šiek tiek kitokia procedūra buvo daroma g.gif Kad dantenoms, paradontozei gydyt alūnas gerai - tą žinojau. Aš galvojau ne tai kad skalaut, o tik palaikyt tą skystį burnoj (na, kaip čia aiškiau pasakius, nemakaluot jo biggrin.gif ) . Kadangi šiandien jau nusprendžiau nieko nedaryt su ta žaizda, tik rytoj, tai per tiek laiko jau ta žaizdelė bus labiau užsitraukus, ir neišplausiu to krešulio... o koks hidrolatas labiausiai tiktų?
Atsakyti
AR BE BIČIŲ VAŠKO PAVYKTŲ PASIDARYTI LŪPŲ BALZAMĄ? 4u.gif
Atsakyti
brasa, gyk 4u.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 26, 09:32)
AR BE BIČIŲ VAŠKO PAVYKTŲ PASIDARYTI LŪPŲ BALZAMĄ? 4u.gif

ne, tik lupu sviesta biggrin.gif
(nebutina naudot biciu vasko, gal kokio kt turi)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 10:53)
brasa, gyk  4u.gif
ne, tik lupu sviesta  biggrin.gif
(nebutina naudot biciu vasko, gal kokio kt turi)

Tinka ir lūpų sviestas smile.gif Ar iš mano turimų produktų išeitų pasidaryti: svietmedis, jojobos aliejus, argano aliejus, pasiflorų aliejus?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 25, 23:21)
Daug kas rase kazkurioj temoj, kad MEDIMIX muilo sudetis padori g.gif .
http://www.cholayilc...ixclassic.html#
Siandien toki paemiau maximoj, 2.20lt. bigsmile.gif , bet tik sitas neturejo SLS, o kiti turejo  g.gif

atsimenu, kalbejom kazkada apie sita. nes man spalva buvo uzkliuvus smile.gif
kiek pamenu, spalviklis ir kvapai sintetiniai, o daugiau apie sudeti nieko nepamenu, tai gal normali smile.gif
bet uz tokia kaina, tai man atrodo thumbup.gif logiska, kad uz tokia kaina nebus sudety nei brangiu nerafinuotu alieju, nei eteriniu.
Papildyta:
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 26, 09:56)
Tinka ir lūpų sviestas smile.gif Ar iš mano turimų produktų išeitų pasidaryti: svietmedis, jojobos aliejus, argano aliejus, pasiflorų aliejus?

nu tada del daug sviestmedzio (70-80%) (juk oras jau silteja smile.gif), ir i paprasta, o ne issukama indeli.
(cia tik mano pamastymai smile.gif, gal kas dare praktikoj, geriau pakomentuos smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 26 kovo 2010 - 10:58
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 11:01)
nu tada del daug sviestmedzio (70-80%) (juk oras jau silteja smile.gif), ir i paprasta, o ne issukama indeli.
(cia tik mano pamastymai smile.gif, gal kas dare praktikoj, geriau pakomentuos smile.gif)

Tada neužteks mano turimų dalykėlių, nes noriu daryti į išsukamą indelį. Ačiū už pamąstymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 26, 12:01)
atsimenu, kalbejom kazkada apie sita. nes man spalva buvo uzkliuvus  smile.gif
kiek pamenu, spalviklis ir kvapai sintetiniai, o daugiau apie sudeti nieko nepamenu, tai gal normali smile.gif
bet uz tokia kaina, tai man atrodo  thumbup.gif logiska, kad uz tokia kaina nebus sudety nei brangiu nerafinuotu alieju, nei eteriniu.
Papildyta:

o kuo gerai sviestmedis atsilus orui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 03 26, 10:30)
Kadangi šiandien jau nusprendžiau nieko nedaryt su ta žaizda, tik rytoj, tai per tiek laiko jau ta žaizdelė bus labiau užsitraukus, ir neišplausiu to krešulio... o koks hidrolatas labiausiai tiktų?

kai man istrauke protini danti, gydytojas, liepe nieko nedaryti, leisti savaime uzsitraukti zaizdai, tik kokia ramuneliu arbata pagerti ir prirasytus antibiotikus, kad neisimestu infekcija 4u.gif sveikatytes, isivaizduoju, koks bjaurus jausmas
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 26, 11:19)
o kuo gerai sviestmedis atsilus orui? g.gif

be vaško sviestmedis būtų pagrindinis komponentas, išlaikantis lūpų sviesto tvirtumą. Juk nenorim, kad mums skystų aliejų iš indelio į rankinę pritekėtų, kai šilta wink.gif
Atsakyti