QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 14:25)
O į temą - man atrodo, kad su amžiumi verčiau treniruoti veiduko raumenis, nei ieškoti kuo tepti. SM'e yra labai nebloga tema - "veido joga", labai daug vaizdinės medžiagos
youtube, Vilniuje net vyksta 6 paskaitų ciklas norinčioms išmokti, tad manau, kad toks dalykas duotų daugiau efekto nei išorinis dermos patepliojimas
Odą laiko poodinis raumenynas, pati savaime ji nei stangri, nei subliuškusi, tiesiog paprastai tariant 'danga'.
Ta proga prisiminiau savo buvusios sportinių šokių trenerės (jai 40-45 kažkur) frazę, kad "geriau jau kremo neužsitepti, bet lavinti koordinaciją"
Faktas - judesys, grakštumas, bendras vaizdas duoda daug daugiau nei atskiros detalės, tokios kaip kokia raukšlytė.
Šiaip apie tai negalvoju, bet kai prakalbote jau čia, tai aš rimtai bijau ir 30ties, ir 40ies, o toliau jau nėr ko kalbėt Ale kaip ir viskas - ateina ir praeina
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 15:04)
Gal žinot kokių gerų priemonių nagams stiprinti?
kad sustiprėtų, nelūžinėtų...
Aš asmeniškai teplioju ricina (o šiaip visai kitais aliejais, kai lieka ant rankų kūną ar plaukus tepant
). Į tą riciną įlašinu lašiuką citrinų ir lašiuką ylangų EA (išskaičiau, kad nagus stiprina). Manau, padeda
Tiesa, dar silicį geriu plaukų/nagų/odos labui.
Bet šiaip pagrindinis dalykas man toks: kai nelakuoju nagų, viskas ok, kai lakuoju - sluoksniuojasi
Ir jokio skirtumo, ar lakas už 5 Lt, ar už 50 Lt
Žodžiu, lakuoti man gražiau, bet tada pats nagas pareina. Tai dabar stengiuosi ištisai nelakuoti. Kartais ir visą savaitę nenusilakuoju, kartais porai dienų tik