Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(pepkė @ 2010 03 24, 11:52)
As esu pasidarius purskala is jazminaiciu hidrolato, silikono ir silko, tikrai nepriploja plauku, jie lieka purus ir blizgus mirksiukas.gif  ax.gif

bigsmile.gif dar labiau noooriu biggrin.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 24, 14:12)
Ateinu dar pakliedėt, kaip Laveros savaiminio įdegio kremukas man patinka  thumbup.gif Kvapas aišku yra, bet rezultatas viską atperka.

joa, as irgi kol kas esu patenkinta juo, bet tas kvapas gan svelnus, neikyrus ir gal net sakyciau malonus nosiai, bent kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 24, 14:14)
Aha, labai vilioja -koks gi bus paveikslelis biggrin.gif  4u.gif

Uoj, kledesiu ir as neuzilgo - traukinukas rieda,rieda...  biggrin.gif

O kaip ismeginta? Ant slapiu,sausu, itrinti-palikti per nakti ar kaip? Prasome placiau , jei sitokis geris  smile.gif

Ant sausų plaukų - per visą ilgį, įmasažuojant į galvos odą. Kad sutepta būtų viskas, bet nevarvėtų. Tada rankšluostukas didesnis dedamas ant pagalvės, ir ashtri čiuožia miegot. Sapnuoja, kaip vėl plaikstosi blizgančiais plaukučiais ofise... Ryte plauna galvą ir šuoliuoja graži bei laiminga darban biggrin.gif
Aišku, Anira nesertifikuotas. Tai veidui ir nenaudoju...

Diva:), tu berods tiesini plaukus, jei neklystu. Tai mano kare kirpimas žemiau pečių (ot ataugo greit...) puikiai tiesiai krito po šito aliejuko, plaukas buvo labai slidus ir blizgėjo. Kažkurioj temoj jau lyg rašiau, kad vis laksčiau į wc savo plaukais pasigrožėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 24 kovo 2010 - 14:30
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 24, 14:12)
tai mes cia ir nekalbam apie klosares ar socialiai remtinas, kurios gyvena tik pasalpu uz vaikus deka  blink.gif

Aš kalbu visų pirma apie žmones. Paprastas moteris, kai kurias, dirbančias (o ne gyvenančias iš pašalpų schmoll.gif ) ir net šeimoje/bute turinčias internetą (pvz. vienoje šeimoje vyriausiasis studijuoja IT). O valgo siaubingai skurdžiai...gyvena siaubingai skurdžiai...ieško papildomų galimybių išgyventi ir va, sau nieko neskiria. Aroma Natural aliejukas būtų neįperkamas..
Kokiu "Vilniaus" rapsų aliejumi gal ir galėtų pasitepti, bet mano nuomone, kartais geriau nieko, nei bet kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 24, 13:33)
o ko dar dėjai į pilingą? O tie rožių miltukai labai smulkūs?
Va ir aš galvoju pradės žydėti rožės reiktų pabandyti pasidžiovinti rožių žiedlapių  rolleyes.gif

Nieko daugiau nedėjau, tiesiog su vandeniu saujoj apšlaksčiau ir ant veido smile.gif Taip, miltukai pakamai smulkūs, tačiau stambesni už kitus mano turimus (pvz. ananasų), todėl ir tinka kaip scrub'as smile.gif
Atsakyti
Man nusimato vizitas į kirpyklą, ate natūralumui smile.gif

Beje, esu skaičiusi šioje temoje atsiliepimų, kad KN rasulo molis labai velia, sausina plaukus ar pan. g.gif Aš nusipirkus "Logona" rasulo miltelius iš Vokietijos, tai informaciniame lapelyje vienintelė paskirtis ir nurodyta - galvos trinkimui. Pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif Labiausiai nustebino nerealus plaukų blizgesys..nereikėjo nė plaukų balzamo, nieko neišsausino, nesuvėlė..atvirkščiai, kai tą košelę užtepiau ant plaukų, tai jie pasidarė tokie slidūs ir lyg stori, labai lengvai išsiplovė. Galvojau, kad labai apsunkins mano plonus plaukus, bet klydau. Labai gražiai plaukai atrodo po plovimo..

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 14:25)
O į temą - man atrodo, kad su amžiumi verčiau treniruoti veiduko raumenis, nei ieškoti kuo tepti. SM'e yra labai nebloga tema - "veido joga", labai daug vaizdinės medžiagos youtube, Vilniuje net vyksta 6 paskaitų ciklas norinčioms išmokti, tad manau, kad toks dalykas duotų daugiau efekto nei išorinis dermos patepliojimas g.gif Odą laiko poodinis raumenynas, pati savaime ji nei stangri, nei subliuškusi, tiesiog paprastai tariant 'danga'.

Ta proga prisiminiau savo buvusios sportinių šokių trenerės (jai 40-45 kažkur) frazę, kad "geriau jau kremo neužsitepti, bet lavinti koordinaciją" smile.gif Faktas - judesys, grakštumas, bendras vaizdas duoda daug daugiau nei atskiros detalės, tokios kaip kokia raukšlytė.
Šiaip apie tai negalvoju, bet kai prakalbote jau čia, tai aš rimtai bijau ir 30ties, ir 40ies, o toliau jau nėr ko kalbėt biggrin.gif Ale kaip ir viskas - ateina ir praeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 15:04)
Gal žinot kokių gerų priemonių nagams stiprinti?  g.gif kad sustiprėtų, nelūžinėtų...

Aš asmeniškai teplioju ricina (o šiaip visai kitais aliejais, kai lieka ant rankų kūną ar plaukus tepant biggrin.gif ). Į tą riciną įlašinu lašiuką citrinų ir lašiuką ylangų EA (išskaičiau, kad nagus stiprina). Manau, padeda smile.gif Tiesa, dar silicį geriu plaukų/nagų/odos labui.
Bet šiaip pagrindinis dalykas man toks: kai nelakuoju nagų, viskas ok, kai lakuoju - sluoksniuojasi doh.gif Ir jokio skirtumo, ar lakas už 5 Lt, ar už 50 Lt tongue.gif Žodžiu, lakuoti man gražiau, bet tada pats nagas pareina. Tai dabar stengiuosi ištisai nelakuoti. Kartais ir visą savaitę nenusilakuoju, kartais porai dienų tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 15:32)
Beje, esu skaičiusi šioje temoje atsiliepimų, kad KN rasulo molis labai velia, sausina plaukus ar  pan.  g.gif Aš nusipirkus "Logona" rasulo miltelius iš Vokietijos, tai informaciniame lapelyje vienintelė paskirtis ir nurodyta - galvos trinkimui. Pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif  Labiausiai nustebino nerealus plaukų blizgesys..nereikėjo nė plaukų balzamo, nieko neišsausino, nesuvėlė..atvirkščiai, kai tą košelę užtepiau ant plaukų, tai jie pasidarė tokie slidūs ir lyg stori, labai lengvai išsiplovė. Galvojau, kad labai apsunkins mano plonus plaukus, bet klydau. Labai gražiai plaukai atrodo po plovimo..

ar gerai supratau? istepei kosele ant plauku (sausu ar dregnu?), palaikei ir isplovei vandeniu? sampunu neperplovei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 24, 15:25)
Diva:), tu berods tiesini plaukus, jei neklystu. Tai mano kare kirpimas žemiau pečių (ot ataugo greit...) puikiai tiesiai krito po šito aliejuko, plaukas buvo labai slidus ir blizgėjo. Kažkurioj temoj jau lyg rašiau, kad vis laksčiau į wc savo plaukais pasigrožėt  lotuliukas.gif

Taip, as tiesinu ir dar netgi su keramikiniu tiesintuvu perbraukiu... Taip kad apsaugos reikia, stiprinimo ir viso kito....
Tik as galvos niekad rytais neplaunu, reikes cia savaitgali koki pasizaisti - nes jei ryte issiplauciau, isdziutu apie kokia 12 val, tada kol pasitiesinciau- i darba visa grazi apie 14 val ateiciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 13:48)
Ačiū 4u.gif
Kodėl? g.gif Labai nuotaikingas, nes tos grimasos doh.gif  biggrin.gif Aš dabar konkrečiai ne šiuos kursus nurodysiu, bet šiaip sporte mes treniruojam ir veiduką, tai psichologiškai sunku perlipt per save ir vaipytis grupėje..labai juokinga..ypač kai pažiūri į kitas ir galvoji kaip pati atrodai lotuliukas.gif  doh.gif

O paskaitos vyksta čia: http://www.mokyklaao...=...=19&lang=lt  4u.gif
Paskaitos antradieniais vakariniu laiku ir pradedama tada, kai surenkama žmonių grupelė, praneša smile.gif
Žadu eiti, nes savamoksliškai nežinu ar taisyklingai atlieku.. blush2.gif , o kiek tos jogos treniruotėse - nepakanka man ax.gif

o as pradedjau lankyti kaune tongue.gif man labai patinka ir juokinga lotuliukas.gif labai pritariu nuomonei apie veido raumenukus. kai pabandai daryti, taip jauciasi, kad nemoki veido raumenu kontrfoliuoti g.gif , palyginus kaip iprate kuno raumenis kontroliuoti.
gal galite kas pasakyti cia ta kaine internetiniame nurodyta uz 6 kartu cikla ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 15:32)
Man nusimato vizitas į kirpyklą, ate natūralumui smile.gif

Beje, esu skaičiusi šioje temoje atsiliepimų, kad KN rasulo molis labai velia, sausina plaukus ar  pan.  g.gif Aš nusipirkus "Logona" rasulo miltelius iš Vokietijos, tai informaciniame lapelyje vienintelė paskirtis ir nurodyta - galvos trinkimui. Pabandžiau ir labai patiko thumbup.gif  Labiausiai nustebino nerealus plaukų blizgesys..nereikėjo nė plaukų balzamo, nieko neišsausino, nesuvėlė..atvirkščiai, kai tą košelę užtepiau ant plaukų, tai jie pasidarė tokie slidūs ir lyg stori, labai lengvai išsiplovė. Galvojau, kad labai apsunkins mano plonus plaukus, bet klydau. Labai gražiai plaukai atrodo po plovimo..

Gali foto imesti? blush2.gif Aciu. biggrin.gif
Atsakyti
Čia jūs apie body flex'ą kalbate? Aš internete prieš metus aptikau tokį trumpą pratimą - va, šitą. Pamenu, kaip juokiausi iš jo, maniau, kad čia juokais toks, parodžiau draugei, o ji, pasirodo, kaip tik lankė užsiėmimus biggrin.gif Sako, darom tokius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 24, 14:12)

Ir išmėginau Aniros sezamų aliejų plaukams. Pats pačiausias dabar mano aliejukas galvai! Praspjovė avokadus net.

as irgi esu ismeginusi. visa bonke biggrin.gif irgi be galo patenkinta buvau, ir kaina gera smile.gif tik kvapelis jo man doh.gif schmoll.gif
Atsakyti