QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 14:46)
Dar bandžiau Sante šampūna su apelsinais ir kokosu, tai plaukų mikštumas koks
dar tokių nesu turėjus...
Prigriebiau sita sampuna is Biologisch, laukiu nesulaukiu kol isbandysiu, tik reikia pribaigti dabar naudojamus-Druide ozku ir Ciel d'azur, tiesa, abu jau ant dugno, bet labai skalsus, tai letai naudojasi
QUOTE(adrija @ 2010 03 25, 15:02)
Oho,kiek gerio
Kaip faina ir malonu tiek vienu kartu pasiimti
Aha, o parejus namo ciupineti, uostineti, kai ka net paragauti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 25, 15:17)
labai domins atsiliepimai
saltalankius gal i vidu naudosi? taip pat pati gundausi laukiniu morku hidrolatu....makadamijas plaukuciams naudosi? Aciu
Saltalankius bandysiu ir i maista imaisyti, o taip pat i kremus bandysiu ilasinti, bet, aisku, labai atsargiai, nes laaabai geltonai oda dazo
o siaip KN man dave pabandyti jau pagaminto kremuko su saltalankiu aliejumi, tai susigerus i oda jokios spalvos kaip ir neliko, tad svarbu turbut tik nepadauginti
Laukiniu morku hidrolata pirkau, nes nebuvo Frakincenso, tai pasiule morku. Is jo gaminsiu ka nors mamai
Makadamijas bandysiu plaukams, taip pat ir i kremus. Jei pirmiau neatsidurs skrandyje
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 25, 19:51)
aš ir buvau atspari.. neturiu nei silikono, nei šilko, bet gal reiktų
ką daryyyyt?
as ir buvau atspari, bet va pagyrimai silkui nerimsta, tai aisku, kad turbut iki pilnos laimes visgi dar kazko truksta
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 26, 01:21)
O koks tas ekologiskas vynas butu
?
O as dar maciau imbierinio nealkoholinio vyno. Pirma karta uzmaciau Peleneje, dave paragauti-ten buvo 2 rusiu nealkoholiniai imbieriniai vynai ir ekologiskas punsas, tai vynai visai nebloga ispudi paliko
Stai sie vynai