Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 16:27)

O buna, kad Klaipeda siustus ax.gif ?

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 25, 16:53)
[color=yellow]Nesupratau?? Pasiimi raudono vyno buteli [color=green]ekologisko  lotuliukas.gif 

O koks tas ekologiskas vynas butu bigsmile.gif ?

DG, nekreipk demesio ka ryte rasiau biggrin.gif
Papildyta:

Daug kas rase kazkurioj temoj, kad MEDIMIX muilo sudetis padori g.gif .
http://www.cholayilc...ixclassic.html#
Siandien toki paemiau maximoj, 2.20lt. bigsmile.gif , bet tik sitas neturejo SLS, o kiti turejo g.gif
Atsakyti
Merginos ar žinote ką nors apie Alverde produkciją? ax.gif Šiandien maniškis paėmė bendradarbės lauknešėlį iš kažko, kad jei ryt perduotų, nugis žiūriu nematytas brandas sertifikuotas BDIH bigsmile.gif g.gif
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 26, 00:21)
Daug kas rase kazkurioj temoj, kad MEDIMIX muilo sudetis padori g.gif .
http://www.cholayilc...ixclassic.html#
Siandien toki paemiau maximoj, 2.20lt. bigsmile.gif , bet tik sitas neturejo SLS, o kiti turejo  g.gif

Tik šis ir geras, aš jį naudoju rankoms praustis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 26, 00:21)
O koks tas ekologiskas vynas butu  bigsmile.gif ?

Vynotekoje yra Riesling ekologiško vyno, tik nustebau, kad net jame yra sulfitų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 14:46)
Dar bandžiau Sante šampūna su apelsinais ir kokosu, tai plaukų mikštumas koks  blink.gif wub.gif  dar tokių nesu turėjus...

Prigriebiau sita sampuna is Biologisch, laukiu nesulaukiu kol isbandysiu, tik reikia pribaigti dabar naudojamus-Druide ozku ir Ciel d'azur, tiesa, abu jau ant dugno, bet labai skalsus, tai letai naudojasi doh.gif biggrin.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 25, 15:02)
Oho,kiek gerio thumbup.gif Kaip faina ir malonu tiek vienu kartu pasiimti wub.gif

Aha, o parejus namo ciupineti, uostineti, kai ka net paragauti biggrin.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 25, 15:17)
labai domins atsiliepimai bigsmile.gif  4u.gif saltalankius gal i vidu naudosi? taip pat pati gundausi laukiniu morku hidrolatu....makadamijas plaukuciams naudosi? Aciu 4u.gif

Saltalankius bandysiu ir i maista imaisyti, o taip pat i kremus bandysiu ilasinti, bet, aisku, labai atsargiai, nes laaabai geltonai oda dazo biggrin.gif o siaip KN man dave pabandyti jau pagaminto kremuko su saltalankiu aliejumi, tai susigerus i oda jokios spalvos kaip ir neliko, tad svarbu turbut tik nepadauginti ax.gif
Laukiniu morku hidrolata pirkau, nes nebuvo Frakincenso, tai pasiule morku. Is jo gaminsiu ka nors mamai ax.gif
Makadamijas bandysiu plaukams, taip pat ir i kremus. Jei pirmiau neatsidurs skrandyje biggrin.gif

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 25, 19:51)
aš ir buvau atspari.. neturiu nei silikono, nei šilko, bet gal reiktų unsure.gif  ką daryyyyt?

as ir buvau atspari, bet va pagyrimai silkui nerimsta, tai aisku, kad turbut iki pilnos laimes visgi dar kazko truksta g.gif biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 26, 01:21)
O koks tas ekologiskas vynas butu  bigsmile.gif ?

O as dar maciau imbierinio nealkoholinio vyno. Pirma karta uzmaciau Peleneje, dave paragauti-ten buvo 2 rusiu nealkoholiniai imbieriniai vynai ir ekologiskas punsas, tai vynai visai nebloga ispudi paliko bigsmile.gifStai sie vynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 26 kovo 2010 - 01:27
QUOTE(ernesin @ 2010 03 26, 01:36)
Merginos ar žinote ką nors apie Alverde produkciją?

Turiu dušo žėlę, su sudėtim viskas gerai, kainuoja pigiai, visai patiko.
Atsakyti
o man va toks 'bajeris', pati is pacio ryto juokiuosi.turiu rozmarinu hidrolata, naudoju ji veidui, bet purskiant veida patenka ant plauku is priekio.ir cia daba tiek antenu uzaugo thumbup.gif
o kas naudojat ji plaukams, tai apipurskiat plaukus ar itrinat?neriebina plauku?
Atsakyti
Vakar apturėjau baisiai nemalonią procedūrą - ištraukė protinį dantį verysad.gif Ir kažko man ta žaizda nenori užsitraukt (išvis man viskas nenormaliai - užmarinimas praėjo gal po kokių 7 valandų doh.gif - tiek laiko nejaučiau pusės veido, gan smarkiai kraujavo gal kokias tris valandas) - dar ir ryte kruvina pagalvė buvo verysad.gif Žinau, kad iškarto negalima niekuom skalaut burnos , bet gal jau šiandien bandyt darytis tą skalavimo skystį su alūnu ir gvazdikėlių EA, kaip manot ne per anksti tokiems eksperimentams?
Atsakyti
Sveikos, seniai bebuvau čia pas jus. Lankiausi Italijoje, tai vat toks įdomus pastebėjimas, kad Argital Stepone kainuoja praktiškai tiek pat, kiek ir savo gimtinėje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 03 26, 08:47)
Vakar apturėjau baisiai nemalonią procedūrą - ištraukė protinį dantį  verysad.gif  Ir kažko man ta žaizda nenori užsitraukt (išvis man viskas nenormaliai - užmarinimas praėjo gal po kokių 7 valandų  doh.gif  - tiek laiko nejaučiau pusės veido, gan smarkiai kraujavo gal kokias tris valandas) - dar ir ryte kruvina pagalvė buvo  verysad.gif  Žinau, kad iškarto negalima niekuom skalaut burnos , bet gal jau šiandien bandyt darytis tą skalavimo skystį su alūnu ir gvazdikėlių EA, kaip manot ne per anksti tokiems eksperimentams?

Tai viskas teisingai vyko. Leido anestetikus su adrenalinu, kad tiek išlaikė vietinė nejautra. O dėl kraujavimo, tai reikėjo marlės tamponą stipriai sukandus palaikyti pusvalandį, būtumėt greičiau kraujavimą sustabdžiusi.
Per anksti skalauti, išplausit krešulį ir vėl viskas bus iš naujo. Šiandien skylės vietoje turėtumėt matyti pilkai-balkšvą storą apnašą. Tai yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 26, 09:56)
Tai viskas teisingai vyko. Leido anestetikus su adrenalinu, kad tiek išlaikė vietinė nejautra. O dėl kraujavimo, tai reikėjo marlės tamponą stipriai sukandus palaikyti pusvalandį, būtumėt greičiau kraujavimą sustabdžiusi.
Per anksti skalauti, išplausit krešulį ir vėl viskas bus iš naujo. Šiandien skylės vietoje turėtumėt matyti pilkai-balkšvą storą apnašą. Tai yra gerai.

Aš marlės tamponą po danties ištraukimo laikiau apie 2 val. stipriai sukandus doh.gif Kaip ten dabar viskas atrodo nematau - viršuj tas dantis buvo, sunkiai prieinamas... Džiaugiuos, kad bent neskauda, bet tas nesibaigiantis kraujavimas labai man nepatinka... Ačiū už patarimą, matyt teks tiesiog išlaukt... 4u.gif
Atsakyti
Skalavimas kraujavimo nesustabdys - atvirkščiai..Nieko grubaus, nieko karšto..Gali būti, kad tai jau netiesiogis kraujavimas iš žaizdos, o seilės tiesiog šiek tiek savaime ardo dar trapų krešulį ir toks jausmas, kad kraujuoja.
Jau vakarop bus kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 00:05)
taip, herbatint.

maciau siu dazu paleteje blondiniu spalvu ar kurios nors meginote?

QUOTE(kniaumiau @ 2010 03 26, 09:53)
Sveikos, seniai bebuvau čia pas jus. Lankiausi Italijoje, tai vat toks įdomus pastebėjimas, kad Argital Stepone kainuoja praktiškai tiek pat, kiek ir savo gimtinėje  bigsmile.gif

va va kiek kuri meginome internete ieskotis visur panasios kainos buvo, reiskia argitalis bus perkamas is stepono smile.gif bet malonu girdeti, kad nera kokio 200% antkainio
Atsakyti
Labai tikiuosi, nes vakare vakaruška nusimato sokiai.gif Beje, tikiuos bent kokio vyno galima lašelį, ar geriau nereik? unsure.gif
Atsakyti