Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(LLuna @ 2010 03 25, 23:53)
Sveikos mergaites, daznai lendu cia pas jus pasiskaitinet ir nezinau ar cia i tema, tas mano klausimas, bet ka naudojat paakiu prieziurai? Na tos kurioms +/- 30? Nes paakiu temoj, tai viskas, kas is sarmu, drogu - to vengiu tept ant veido, o lagona, lavera lyg nieko nesulo, ar nerandu g.gif .

as pries kelias dienas nusipirkau lavera paakiu geli, jis visai negeliskas,o malonus, skystos kremines konsistensijos. Maciau ir weledos paakiu kremuka su roziu ekstraktu . pasidarau kompresiukus is stipraus zalios arbatos nuoviro (zalia arbata kofeino turi) Ruosiuosi susitaisyti geliuka su kofeino miltukais, pirktais Aroma Natural.
Atsakyti
Aš esu tik vieną paakių kremuką per gyvenimą sunaudojusi, tai "Emereude" pirktą per akciją biggrin.gif Laaabai patiko thumbup.gif Vienintelis iš visų kada turėtų..su kitais visada būdavo tas pats, dukart patepu ir numetu ax.gif Dabar tiesa nieko nei paakių, nei veido nebetepu..stebiuosi g.gif Bet šiaip jokių pokyčių..nei blogiau, nei geriau.purškiuosi hidrolatais keliskart per dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 25, 23:30)
Primink jų pavadinimą, gal Herbatint? mirksiukas.gif Beje, o tu pati visus nusidažai? mirksiukas.gif

as pati dazausi smile.gif Jei bijai,kad nepakakspakuotes plaukams padazyti, ipilk sampuno,tuomet skalsiau tepasi ir pakanka visiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 26, 00:07)
as pries kelias dienas nusipirkau lavera paakiu geli, jis visai negeliskas,o malonus, skystos kremines konsistensijos. Maciau ir weledos paakiu kremuka su roziu ekstraktu .  pasidarau kompresiukus is stipraus zalios arbatos nuoviro (zalia arbata kofeino turi) Ruosiuosi susitaisyti geliuka su kofeino miltukais, pirktais Aroma Natural.

O kur ta laveros geliuka radai? Kuiciu interneta antra diena, prisisakiau visko, ko nereik, o ko nei laso neturiu - nerandu blush2.gif o iki kosmetikos gaminimo, man dar toooli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 23:25)

dar genai  rolleyes.gif  as darau viska ka tu isvardinai ir dar daugiau jau ne net ne pusmeti o ilgiau, ir plaukai nei kiek ne greiciau auga, deja. O zinau kelias merginas, kurios, esu isitikinusi, nezino kas tie aliejai ir EA, bet plaukai auga tai neitiketinai greitai.
4u.gif
ar kuri realiai pastebejot kad augtu greiciau, jei naudojat tam tikras priemones?  4u.gif

plauku augimas tikrai ne vien nuo ju prieziuros priklauso.Priklauso ir nuo genetikos ir svogunelio bukles. Kai kuriu plauku svoguneliai isaugina trumpaamzius plaukus, jie negyvena ilgai, iskrenta, vietoj ju isauga kiti trumpaamziai plaukai, todel atrodo, kad niekada neuzaugs ilgos kasos,o su tokiais plauku svoguneliais tikrai niekada nebus ilgu kasu. Man auga greitai nagai ir plaukai, kaip specialiai, kai megstu nagus keliu milimetru (prancuzisko manikiuro stiliu, kadangi nemegstu lakuoti) tai jie kaip isproteje auga. Plaukai irgi pasiuto dar labiau augti, kai pradejau naturalias priemones, todel ataugusi pauksciu taka nespeju dazyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 23:05)
taip, herbatint.
Zinok per vargus, bet pati. Pati supranti kaip sunku nusidazyt pakausio srity  doh.gif ir dar: tie daziukai yra tarsi zele konsistencijos, labai gerai dengiasi, ir kas svarbiausia- po to gali lengvai prasukuot su retom sukom. Kazkada daziau su natur dazais, irgi naturaliais, bet ten chna atrodo buvo sudety, tai vargas buvo, suku ne neikisau doh.gif

O amoniakas nesijaučia dažant(na tas toks specifinis kvapas), nes rašo, kad sudėtyje yra amoniako ir peroksido mastau.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 25, 23:10)
as pati dazausi smile.gif Jei bijai,kad nepakakspakuotes plaukams padazyti, ipilk sampuno,tuomet skalsiau tepasi ir pakanka visiems plaukams.
ievvvvos tai žinau, kad tiesus plaukas, o koks tavo Nidulia, bijau nusisausinti, nes manieji linkę pūstis, tai visai pasišiaušę liktų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 kovo 2010 - 23:24
QUOTE(LLuna @ 2010 03 26, 00:12)
O kur ta laveros geliuka radai? Kuiciu interneta antra diena, prisisakiau visko, ko nereik, o ko nei laso neturiu - nerandu blush2.gif o iki kosmetikos gaminimo, man dar toooli blink.gif

parduotuveje "Mada" antrame aukste prie eskalatoriaus yra naturalios kosmetikos skyrius, ten irpirkau lavera ir maciau welwdos roziu paakiu kremuka:)
Ryte tai paakius ir vokus tepu tuo paciu kremu kaip ir visa veida,Dr.Hauskos rose light. Pries krema visa veida leduku pamaloninu tada tepu krema ant slapiosodos

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 03 26, 00:22)
ievvvvos tai žinau, kad tiesus plaukas, o koks tavo Nidulia, bijau nusisausinti, nes manieji linkę pūstis, tai visai pasišiaušę liktų rolleyes.gif

mano tiesus kaip styyyygos smile.gif juk po plovimo patepi kondicionieriumi? kaukytes darai? tai nebus pasisiause:) as dazau spalva orange FF6, o kokia spalvele tu nusiziurejai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 25, 23:26)
mano tiesus kaip styyyygos smile.gif juk po plovimo patepi kondicionieriumi? kaukytes darai? tai nebus pasisiause:) as dazau spalva orange FF6, o kokia spalvele tu nusiziurejai? smile.gif

Oi nerizikuosiu tuomet, palauksiu garbanių komentarų, mano plaukui kenksmingas bet koks menkiausias pasausinimas, o tiesiaplaukės rečiau tai pastebi rolleyes.gif Šiaip dažausi su chna ir basma, bet tik prie šaknų patenkinta spalva, o per visą plauką per daug nuryžėję, tai norėjau susivienodinti ax.gif
Atsakyti
Tiesa, kitą savaitę sakė PC "Mada" natūralioj parduotuvėlėj, kur prieš Nimfali, akcija visom prekėm -20proc. Pardavėja vakar minėjo taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 26, 00:29)
Oi nerizikuosiu tuomet, palauksiu garbanių komentarų, mano plaukui kenksmingas bet koks menkiausias pasausinimas, o tiesiaplaukės rečiau tai pastebi rolleyes.gif Šiaip dažausi su chna ir basma, bet tik prie šaknų patenkinta spalva, o per visą plauką per daug nuryžėję, tai norėjau susivienodinti ax.gif

as specialiai ryzai dazau,man grazu smile.gif girdejau, kad garbanes daugiau problemu su siausimu turi, bet juk kaip grazu, as tai garbiniuoju savo styyyyyyyyyyygas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 25, 23:38)
as specialiai ryzai dazau,man grazu smile.gif girdejau, kad garbanes daugiau problemu su siausimu turi, bet juk kaip grazu, as tai garbiniuoju savo styyyyyyyyyyygas smile.gif

Neišsausėjęs garbanotas plaukas netgi labai gražu, bet išsausėjęs vos ne kaip šiaudas tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 25, 22:56)
jei atvirai, nu taip ziauriai tingiu ta puslapi mokintis  doh.gif  blush2.gif

g.gif o kam ta psl mokintis? nueini, paskaitai aprasa ir issirenki ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 03 25, 23:04)
Tad kol kas išvis nelendu doh.gif O ir 60 Eur neturiu..nesijuokit..jaučiu "pramuštų", jei imčiau rinktis biggrin.gif

Deja, taip, sunku nesurinkti 60 euru doh.gif
Papildyta:
Aij, dar geros naujienos - trecias uzsakymas praejo, tad dabar reikia labai tiketis, kad ir jis ryt bus issiustas, o jau tada kita savaitele as su lagaminu i pasta, nes visko niekaip nepanesciau biggrin.gif Si karta pateko viskas ko reikejo
Atsakyti